Premium Beautiful

Premium Beautiful Corset: How to buy & Start PB business

3 March, 2013

Semakin ramai yang bertanya, so jomlah kita beramai-ramai beli corset Premium Beautiful dan join the PB Business dengan Salha. OF COURSE EVERY WOMAN want to be HEALTHY, BEAUTIFUL, STAY YOUNG AND ENERGETIC, and have some EXTRA CASH (RM,5000++) in hands. Well, good news, PREMIUM BEAUTIFUL CORSET is the BEST SOLUTION FOR YOU…

premium beautiful classic elegance

Premium Beautiful Classic & Premium Beautiful Elegance

All you need to do is to Contact Me and Book your appointment now!!

012-222 9453

salhazain@gmail.com

Kalau u all malu nak call i, boleh jugak Fill form yg i dah sediakan, tulis la apa2 yang you nak tanya. Just click button ni ataupun button oren kat tepi kiri tu..

Book appoinment with Salha today, get your Premium Beautiful corset.

cara-ukur-saiz-corset-premiumbeautifulPREMIUM BEAUTIFUL: Best Instant Body Shaper

Tak kira apa berat badan anda, dengan ‘curves’ pada tempat yang betul, semua orang boleh tampil anggun dan penuh keyakinan. Berilah yang terbaik untuk diri anda, Premium Beautiful sudah membantu ramai wanita seluruh Malaysia dan dunia. Katakan “YES” hari ini.

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent
Achievements

Protege Sales 2 Juta

11 November, 2016

ALHAMDULILLAH!!

Congrats to TLC Highest Achievers!
2 orang lagi Protege TLC berjaya capai RM2,000,000.00 sales dalam business ini.

protegesales2juta095
Dan Alhamdulillah, TLC dah berjaya melahirkan hampir 10 orang CDM iaitu protege yang berjaya capai RM2 juta sales dan berpuluh-puluh lagi Protege TLC yang sedang on the way untuk capai kejayaan yang sama.

protegesales2juta064

Dan secara keseluruhan, Team TLC berjaya capai hampir RM100 juta sales. Alhamdulillah. Ni semua berkat kami ikut je mentor kami CDM Hj. Azlan Deraman.

Bila anda dalam TLC ni, masing-masing akan ada mentor. Kerja anda, ikut sahaja mentor anda. Sebab mentor-mentor dah berjaya and dah tau cara nak buat anda berjaya.

protegesales2juta032

Dalam business ini, tak mustahil langsung untuk buat ratus ribu dan juta-juta sales.
Kami ada caranya dan semuanya kami diajar oleh mentor kami.

protegesales2juta067
Senangnyerrr business yang ade mentor ni, jalan dah terang lagi jelas. Semak samun semua dah kene tebas. Kita tinggal buat saja dan ikut apa saja yang mentor suruh.

Tak perlula nak fikir-fikir strategy yang belum tentu jadi, sebab kami dah memang ade strategy yang boleh buat business menjadi-jadi.

protegesales2juta082
Kalau kat luar, maybe ramai yang rase.. Aduhhh!! Susahnyerr nak capai sales puluh ribu, dapat sales ribu pun nak pengsan. Apetah lagi sales juta-juta.

Hmmmm.. Kalau anda salah seorang yang ada masalah yg sama 👆🏻, dan anda lah yg sedang baca wall post Salha ni, kiranya anda dah jumpe jawapan daaaaah. Salha nak ucapkan Tahniahhhh! 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

protegesales2juta099
Allah dah bagi peluang untuk anda besarkan lagi sales anda dengan business kami ni.. Jomlah buat sales juta-juta pulak kali ni.

Dan bukan tu je, kite dapat lagi melancong FREE 3 kali setahun, insentif kereta starting dari RM2000 sebulan, dan macam-macam lagi bonus tambahan sepanjang berada dalam business ni.. Company tempat kerja kita pun tak bagi bende ni. Huhu.

Untungnyaa Salha dan Protege TLC terjumpa business ni. Tapi anda pun akan jadi orang yang beruntung jugak kalau anda pun nak mula berbusiness dengan TLC. Senanggg sangatlah. Tinggal buat jerr..

Nak tau lebih lanjut lagi?

Meh 👉🏻 012-2229453 👈🏻

Nak tengok gamba kami melancong dan bawak kereta impian kami?

www.salhazain.com

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent
Min Kaffe

Min Kaffe dan Garlic

10 November, 2016

Pernah dengar Set Perut Kempis? Yer, sebenarnya Min Kaffe + Garlic tablet ni memang dah famous dengan nama Set Kempis Perut. Kalau kat IG, boleh search hashtag #SetPerutKempis. Meriah u ols. Viral sangat.

So apa yang special sangat Set Perut Kempis Meletop ni? Kombinasi Kopi Tanpa Gula diperkaya dengan Garam Buluh Korea dengan Kebaikan Bawang Putih yang memang power buang angin dan lancarkan pengaliran darah. Ramai dah yang cuba amalkan dan dapat hasil yang terbaik!

Hasilnya… Dah macam-macam Testimoni keluar lepas customer guna Set Perut Kempis Min Kaffe dan Garlic ni. Nak cerita satu-satu panjang, jadi u ols baca jer lah printscreen kat bawah ni.

minkaffegarlic01 minkaffegarlic02 minkaffegarlic03 minkaffegarlic04 minkaffegarlic05 minkaffegarlic06 minkaffegarlic07 minkaffegarlic08 minkaffegarlic09 minkaffegarlic10 minkaffegarlic11 minkaffegarlic12 minkaffegarlic13

HARGA MIN KAFFE

Harga Official Pasaran bagi sekotak Min Kaffe ialah

RM33 (Semenanjung)
RM35 (Sabah, Sarawak)

Harga Official Pasaran bagi sekotak Garlic Tablet ialah

RM44 (Semenanjung)
RM46 (Sabah, Sarawak)

Untuk pembelian 6 Set Kempis dan ke atas, layak dapat harga borong.

Untuk Harga Istimewa KHAS untuk blog reader Salha, boleh Whatsapp / SMS / Telegram “MinKaffe” kepada 012-230 7430

Kami dah jual Min Kaffe ni seluruh Malaysia dan juga antarabangsa Singapura dan Brunei.

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent
Min Kaffe

Testimoni Min Kaffe Terbaik dari Netizens

10 November, 2016

Tak Tumbuh Tak Melata,
Tak Sungguh Orang Tak Kata.

Apa pulak lah pantun-pantun kat blog ni? Saje jer u ols, Salha nak share Testimoni Pengguna Min Kaffe yang Salha jumpa kat Blog, FB, IG etc. Al-Maklumlah produk Min Kaffe ni memang dah Viral sampai selalu SOLD-OUT kat stokis.

Dan dengar cerita sekarang ni siap ada Min Kaffe cetak rompak lagi! Packaging dah nak sama, tapi sekali bancuh, MATILAMAK, rasa tak sama lansung. So, nasihat Salha pada u ols semua, kalau nak beli Min Kaffe, cari agent / distributor SHOM yang berdaftar sahaja yer (seperti kita ni).

JANGAN BELI Min Kaffe Murah, Min Kaffe jual kat Toko Jamu, Min Kaffe jual kat ntah mana-mana ntah harga murah melampau. Sebab nanti yang u ols beli bukan Min Kaffe tapi ntah apa-apa ntah. Sebab kita nakkan Khasiat dan Kebaikan Min Kaffe, bukan saja-saja minum.

Ooops… Pancang pulak Tazkirah. So, balik pada tajuk cerita, Testimoni Pengguna Min Kaffe. Macam-macam sangat testimoni yang ada.

Ada yang nak kurus. Yer lah KOPI TANPA GULA.
Ada yang nak kurangkan KENCING MANIS, DIABETES.
Ada yang nak TENAGA EKSTRA tapi tanak sumbat gula berlebihan dalam badan.
Ada yang nak LAWAS pagi-pagi.
Ada yang macam-macam lah…

So, apa kata u ols scroll ajer lah printscreen kat bawah ni. Credits to the source.

minkaffegarlic03

TESTIMONI MIN KAFFE : Turunkan Tekanan Darah Tinggi

minkaffegarlic12

TESTIMONI MIN KAFFE : Tahan Lapar, Perut Lawas

minkaffegarlic10

TESTIMONI MIN KAFFE : Lancar Membuang, Lawas

minkaffegarlic09 minkaffegarlic07

From IG @min.kaffe

TESTIMONI MIN KAFFE : Saiz Seluar Makin Longgar, Energy Booster

testimoniminkaffe15

TESTIMONI MIN KAFFE : Bertenaga, Bacaan Kencing Manis dah OK!

testimoniminkaffe16

TESTIMONI MIN KAFFE : Mengurangkan Cramp, Kebas

testimoniminkaffe17

TESTIMONI MIN KAFFE : Kawal Diabetes

testimoniminkaffe18

TESTIMONI MIN KAFFE : Milk Booster

testimoniminkaffe19

From Blogger sitinorizamishak.com

testimoniminkaffe01 testimoniminkaffe02 testimoniminkaffe03 testimoniminkaffe04 testimoniminkaffe05 testimoniminkaffe06 testimoniminkaffe07 testimoniminkaffe08 testimoniminkaffe09 testimoniminkaffe10 testimoniminkaffe11 testimoniminkaffe12 testimoniminkaffe13 testimoniminkaffe14

HARGA MIN KAFFE

Harga Official Pasaran bagi sekotak Min Kaffe ialah

RM33 (Semenanjung)
RM35 (Sabah, Sarawak)

Untuk pembelian 12 kotak dan ke atas, layak dapat harga borong.

Untuk Harga Istimewa KHAS untuk blog reader Salha, boleh Whatsapp / SMS / Telegram “MinKaffe” kepada 012-230 7430

Kami dah jual Min Kaffe ni seluruh Malaysia dan juga antarabangsa Singapura dan Brunei.

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent
Premium Beautiful

Premium Beautiful – Back Pain

31 August, 2016

Ouuucccchhhhhhhhhhhhhhh!!!!

Rupe-rupenya ramai wanita kat luar sane yang suffer penyakit ni…sepanjang i kt biz ni…ramai jugak my customer yang kene back pain…

Semalam i berjumpe dengan sorang customer pb yang memang dah lame suffer back pain..dulu my customer ni sampai pakai wheel chair..memang back pain yang severe…sampai husband pun dah taktau nk buat cane lagi…bertahun2 jugak beliau suffer ngan back pain ni…and my customer ni cakap, yang buatkan die lagi sedih bile die nk dapat nk dukung anak beliau…

Alhamdulillah, baru after sebulan je pakai pb…back pain makin lame makin hilang and the happiest moment die cakap bile dia boleh dukung baby die sambil jalan and siap die boleh bendkan badan and die tak rase sakit lagi…

Alhamdulillah…semakin hari semakin banyak feedback yang kami dapat from pengguna Premium Beautiful yang dulunya back pain memang dapat result yang positive…

So, sesiape ade masalah yang same..cube experience sendiri the magic of Premium Beautiful…

Contact our top agent now..

Salha 012-222 9453

Alfie 012-230 7430

Get your Magic PB now!!!!

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent
Premium Beautiful

Premium Beautiful Detoxification

30 August, 2016

Sepanjang Salha buat bisnes Premium Beautiful (PB) ni, ramai jugak clients yang pada mulanya meragui, betul ker PB ni bagus, boleh buat itu ini. Tapi Salha rasa, kalau cakap pun u ols mesti still ada doubt kan? So, biarlah bukti yang berkata-kata.

Harini Salha nak provekan, how magic this PB corset ni! Ok, u ols boleh lihat sendiri, bila kita basuh baju dalam yg biasa-biasa kita pakai, boleh ker dia tarik toxic dari badan kita sampai bila kita basuh, kita nampak air yg kita basuh tu jadi keruh/hitam legam? Premium Beautiful corset BOLEH!

Sebenarnya PB ni mmg dah terbukti, pakai bukan utk kecantikan tapi adalah untuk kesihatan jugak. FIR yg ada dalam PB ni boleh tarik peluh asid, keluarkan toksik dari badan. Sbb tu PB ni kita panggil Magic Bra! SUPERBRAND, Highest in Quality and Highest in Demand.

So, tanpa buang masa lagi, silalah scroll ke bawah and lihatlah sendiri bukti.

Ok jom tengok video dulu…

Ok ni mula-mula gambar set Premium Beautiful corset (PB) yang telah direndam didalam PB Wash. Air kelihatan gelap.

Yang ni pulak, air yang Salha ceduk just nak tunjuk yang air gelap tadi bukan sebab ada PB yang berwarna hitam, tetapi adalah toxic yg telah keluar ke dalam air.

Tengok betapa banyaknya toxic yg dah keluar!!! Sampai air yg jernih pon boleh jadi hitam!

Ok lepas dah keluarkan air PB wash tadi, Salha bilas dan jemur. Nampak tak air jernih yang menitik tu, setelah dibilas. Toxic dah hilang, lepas kering boleh pakai balik PB ni! 🙂

So kalau ada sesiapa lagi yang rasa kesihatan diri itu adalah penting, sms or call this number +6012-222 9453. Jom biar Salha pakaikan set ni kat badan u ols.. Confirm u ols tersenyum depan cermin. 🙂

Love,
XOXO
Salha Zain
Salha Zain Premium Beautiful Top Agent
Premium Beautiful

Beautiful Breast..

29 August, 2016

Breast yang cantik memang jadi idaman setiap wanita..inilah mahkota yang paling penting kite kene jage..sebab, bukan kite je yang suka..kalau kita ade breast yang cantik..suami laaagi suke..betul tak suami2 sekalian..??

Cube tgk ni..

breast size kecik..(pakai dh sexy..tapi alamak size kecik pulak)

breast jatuh..(cantikkan model ni…tak berkelip tgk muke die..tapiii…hmmm)

breast leper..(wanita if meningkat usia majority akan jadi camni…)

tapi nak tak camni…

or camni..

tak terlampau kecik or terlampau besar…breast yang proportion, firm and sexy…..

nk breast camni, tak payah pergi suntik or buat breast implant…

pakai je Premium Beautiful…confirm u all nampak resultnye…

Premium Beautiful dapat membentuk semula breast kite jadi lebih cantik..paling best..secara naturally…tak payah nk tahan sakit atau menyeksa diri…

sarung je PB…then just tunggu je resultnya…

banyak dah testimoni yang kami dapat…

now, turn u all pulak…hehe…

if u want to know the magic of PB, just call:

me 012-2229453

and for Singapore and Johor

Alfie +60122307430

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent
Min Kaffe

Min Kaffe Sahajidah Hai-O Taja Premier Star Trek Beyond

11 August, 2016

Min Kaffe & Sahajidah Hai-O are the proud sponsors for the Star Trek Beyond Movie Premier. The star studded premier event was attended by local and International Celebrities such as Prof Dato Jimmy Choo, Amber Chia among others. It was held in GSC Pavilion KL. The movie premier was later held also at the other GSC Cinemas Nationwide.

Yours truly and hubby was also part of the VIPs rocking the Red Carpet that night. Bangga tau I ols share Red Carpet dengan Amber Chia. Scroll down for pictures. Enjoy!

minkaffestartrekbeyond09minkaffestartrekbeyond10minkaffestartrekbeyond12minkaffestartrekbeyond08minkaffestartrekbeyond11minkaffestartrekbeyond03minkaffestartrekbeyond05minkaffestartrekbeyond07minkaffestartrekbeyond01minkaffestartrekbeyond06minkaffestartrekbeyond04minkaffestartrekbeyond02

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent
Business, Premium Beautiful

Premium Beautiful : Natural Way For Breast Enlargement.

1 June, 2016

Tengok model ni..bile breast cantik..pakai baju ape pun cantek...

Premium Beautiful is a natural way for breast enlargement…

Baru2 ni Salha dapat byk testimonial from my clients..

“Salha, i seriously perasan my changes especially that part…dulu memang mase i menyusu anak, agak saggingla..siap ade stretch mark..mule2 i memang cam tak persan my changes..but bile i continously pakai, day by day…month by month..i memang nampak my breast dah reshape…lemak kat bwh ketiak kurang and at my back dh tak berlapis2..memang my body nmpak makin kemas..then i ingat mase pakai je my breast camtu…bile tak pakai pb pun shape die camtu jugak…i sendiri pun rase my breast makin cantik…i pun now rase makin confidence and happy sangat..believe it or not..not just me yang perasan…my hubby pun…thanks salha for introducing me this PB…i memang seriously happy sangat ni…luv ya darl!!”……

Nama my client ni terpakse dirahsiekan k..hehe…Yup! i pun luv you jugak…so happy for you dear….
I think bukan my clients je..i pun cam perasan jugakla the changes…heehe…mane taknya..size pun dh tukar..hehe…

So what are you waiting for…

Enhance your BIGGEST ASSET!!!!

Say no to breast implants!…Enlargement pills!…or hormone injection!

U don’t have to harm yourself or suffer from any pains to have a beautiful and sexy breast…

Just wear Premium Beautiful 8 hours a day continuously and effortlessly..

And you will be surprise!!

Try it THEN u believe it!!

012- 222 9453

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent
Premium Beautiful

Premium Beautiful Untuk Set Berpantang

26 May, 2016

 

LEPAS BERSALIN PERUT STILL MACAM MENGANDUNG 4 BULAN??

Aaaaaaaaaaaaaaaarghhhh!!!

Banyaknyee cabaran jadi orang perempuan ni kan.. Dont worry ladies, Kate Middleton pun ade masalah yang sama cam kitee..
We’re not alone ok..

infphoto_2616232

Now tgkla body die sekarang, flawless kan.. Mustahil la die tak buat ape2 kan.. And yelahh.. Die bakal permaisuri England..
So mesti macam2 cara yang Kate buat utk kurus balik..
Confirm Kate tak biarkan je perut die camtu je kan..
Cube bayangkan kalau die biaaaaaar je? Agak2 jadi ape? Mestilah makin membuak-buak kan..
Betul tak, betul tak?

24-kate-middleton-belly.w750.h560.2x

So kalau kite kt Malaysia ni, ape yg kite nak buat..?

Rata2 trend sekarang lepas bersalin rimas nak berbengkung. Sape tak rimas kalau pakai bengkung lilit2 40 meter tu.

Dahla tak berbengkung, jarang pulak makan ubat yang lawaskan pengeluaran darah nifas, kecutkan rahim dan imbangkan hormon.

Akibatnya:

Darah nifas yg tertinggal tu akn jadi makanan kepada benih ketumbuhan dalam rahim. Lepas bersalin tiba2 dapat detect ada cyst, fibroid and endo.

Rahim mmg akan kecut secara semulajadi. Tetapi kecutnya tidak rapi. Selepas bersalin tiba2 ada keputihan, faraj berbau, ketumbuhan rahim..ahhhh! Ngeriii!

Hormon tak seimbang will lead to obesiti atau kegemukan melampau. Haid pulak tidak teratur.

Jangan ikut sgt budaya barat. Tak terkejar kita. Mereka bila rahim bermasalah, ntah2 mereka buang je rahim tu. Perempuan yg dibuang rahim cepat nampak berusia. Tapi mereka boleh buat plastic surgery. Kita?? Rahim bermasalah. Nampak tua lagi.

6C8374136-tdy-130724-middleton-post-baby-bump.today-inline-large

Ok now Salha nk share kt u all bengkung yang mudahkan keje u all and tak rimas!

And bengkung ni pulak ade khasiat 20 in 1 sebab bengkung ni ade Far Infrared Rays (FIR) yang boleh:

-lancarkan darah so darah nifas cepat bersih,

-seimbangkan hormon,

-kempiskan perut mengembang lepas bersalin,

-kecutkan rahim dgn cepat,

-buang angin dalam perut dan faraj,

-menghalang keputihan,

-menghilangkan stretchmark,

-membanyakkan susu badan,

-membentuk semula badan dan part2 yg mengembang,

-membakar lemak 900 cal per hour,

dan benefit from top to toe..!

13256413_10154184073301575_1595283103415458789_n

 

Semuanya ni kite akan dapat bile pakai Corset Premium Beautiful ni..

Senang kepala kite kan.. takyah risau2 daaaahhh nk pikir pasal badan. Pakai jee.. Leegaaa!!

Bukan nk over promote, tapi ni based on ribuan testimoni orang yang berpantang dgn Premium Beautiful ni..

Hakak share jee.. Jangan kate hakak tak payung..

Sape yang dah nak berpantang, sebelum cari mak bidan, cari akak dulu..

Readykan corset sebelum bersalin bak kate, sediakan payung sebelum hujan!

Lepas bersalin, sarung perut tu dengan ni dulu. Then baru pikir nak berurut.

Tak guna berurut, bengkungnya takdek!

p/s: akak doakan moga ibu2 berpantang diluar sane, berpantang dlm keadaan tenang bahagia, bukan rimas2 tawww..

Harga Premium Beautiful?

Boleh dirundingg..

 

 

 

 

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent
Premium Beautiful

Premium Beautiful Penipu

25 May, 2016

Memang betul Premium Beautiful Penipu!

Testimoni : Hilang Migrain Serta Merta Dengan Balut Kepala Dengan Premium Beautiful.

Sekali baca memang rase menipu betul. Tapi kalau dah client yang migrain ni sendiri yang balut kepala die dengan Premium Beautiful lepas tu migrain die hilang serta merta, hmmm.. terpaksa kene percayala.

” Semalam i puasa ganti, lepastu terlupa nk bangun sahur. Baby i pulak still breastfeed. So dr pagi lagi dah rase lapar yg teramat, kepala dah mula pusing-pusing.. Masuk tengahari, migrain start datang.. Berdentum-dentum rase kepala i ni.. and rase nak muntah 2 kali.. Tapi nasib baik tak keluar..kalau tak batal puasa. huhu.. yang anak i pulak asyik nk bergayut je.. yang kite tengah pening ni baring jelah, taktau nak buat ape.. makan panadol tak boleh.. last-last saya ambik bra Premium Beautiful tu sebab u kate kt bra FIR die tebal.. so i balut je kepala i.. after 15 min camtu, i rase kepala ringan je. migrain i terus hilang.. i sendiri tak percaya.. macam magic pulakla bende ni.. seriouslah uu.. bende ni bagus gila!” 

Bila bace mesej ni, Salha rase macam tak percaya pulak. Rase cam nak cuba pulak bile migrain datang nnti.. tengah tunggu ni.. best jugak kalau migrain takyah makan panadol.. tak bagus pun.

migraine-and-blurred-vision

 

Migraine-Trigger-Checklist_new1

So natijahnya, pada kengkawan yang migrain teruk kt luar sana, jom balut Premium Beautiful kt kepala!

Sape nak cuba, jom watsapp2..ade harga special sempena orang yang terkene migrain ni..

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent
Premium Beautiful

Premium Beautiful – Magika!

24 March, 2016

ADAKAH ANDA?

1. Bosan tengok LEMAK PERUT yang terkumpul. Pakai dress nampak berlipat-lipat.

2. Menyampah dgn bentuk badan OUT OF SHAPE – menggeleber sana sini…

3. Geram tahap dewa dgn PEHA BESAR macam gajah, berjalan peha kiri dan kanan berlaga sesama sendiri..

4. Tak tahan dengan SAKIT BELAKANG atau SENGAL badan atau ANGIN dalam badan..

5. Rasa sakit yang terlampau macam nak mati bila time period sebab PERIOD PAIN sakit giler..

6. Teringin nak MENGANDUNG anak zuriat sendiri tapi lepas kahwin bertahun-tahun masih tak dapat anak…

7. Nak BADAN BERGETAH kembali macam sebelum mengandung dengan cepat lepas bersalin + dalam pantang tapi tak nak pakai bengkung tradisional yang berbelit macam mumia tu (pastu jalan macam robot)

Cuba pakai Premium Beautiful ni…

InsyaAllah..Magic akan berlaku…

 


Premium Beautiful Before After

FREE TRIAL. FREE FITTING. FREE DELIVERY (SEMENANJUNG M’SIA).

PAY CASH OR INSTALLMENT.

HARGA SPECIAL UNTUK 5 ORANG PERTAMA YANG CONTACT I MELALUI POST ENTRY NI. SEBUT KATA KUNCI ‘MAGIKA’.

016-322 9453 / 012-230 7430
salha2910@gmail.com / alfath80@gmail.com

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent
My story

Hermes Birkins Are The Best Investment

10 March, 2016

birkin

‘“Investment” is a word that gets thrown around a lot when it comes to luxury fashion, but when it comes to actual, annual increases in value, Hermès Birkin are the gold standard. According to a data evaluation recently done by resale platform Baghunter, that might be even truer than bag lovers previously thought. Baghunter looked at investment returns over the past 35 years on S&P 500 stocks, gold and Hermès Birkins and found that Birkins were the safest bet, with an average annual return of over 14%. Stocks and gold, by comparison, both failed to match that mark, with an average annual return of 11.66% and 1.9% in that period, respectively.’ – PurseBlog

 

birkin pink

 

Ahhh!!! What a good info.. Its time for me to own a Birkin.. I’m not a handbag person but when it comes to Hermes Birkin, i’m so crazy thinking about it. Macam orang jatuh cinta. The color, the shape and design, the exclusivity, i love everything about it! Plus, bila dapat tau, the value can give us a good return on investment, lagi rasa tak sabar nak beli!

 

Hermes-Birkin-Etoupe

 

Maybe Salha dulu, cuma berangan je la nak pakai Birkin ni. Asyik google tengok gambar Victoria Beckham and Kim Kardashian je la pakai bag ni. I merangkap fulltime housewife ni, memang takde harapan la kan. Sebab bila tau harganya pun dah cecah RM50K-RM70k, maybe orang yang super rich jela yang pakai.. Tak pun, Datin Paduka or Permaisuri Agong jela yang berani beli. Tapi berkat jumpa bisnes Premium Beautiful ni..rupanya tak payah jadi Permaisuri Agong pun boleh beli. Alhamdulilah!!!

Yup, Birkin gonna be my handbag raya tahun ni.. I nak B35 in Rubis Red or Rose Tyrien. Im gonna rock my Birkin di pagi raya, even taktau lagi nak beraya rumah sapela sampai nak bawak Birkin ni..haha.. Ahhh!! I don’t care!!

gettyimages-85889050-cf7b9f81a6e3afc75fa8636cbb52887afe40e7bc-s900-c85

 

Untuk housewife- housewife di luar sana.. teruskan berangan nak pakai Birkin ni. Sape tau impian u all tercapai jugak pakai Birkin macam Salha..ye tak? Dare to dream and work hard for it! Even u all housewife, but sambil-sambil la buat bisnes. Kalau buat bisnes dengan income RM 40K – RM 70K sebulan, sure boleh pakainye lah!! Bayangkan, title tetap “Fulltime Housewife” tapi kite tambah satu lagi title, Fulltime Housewife aka “Businesswoman” and boleh pakai Birkin lagi.. barulah class!! Fuh!

Ok, nanti tunggu update Salha about my first Hermes Birkin ni yeh..! See ya in the next post!!! Hugs!

 

 

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent