How to buy Premium Beautiful Corset & start your PB business

Semakin ramai yang bertanya, so jomlah kita beramai-ramai beli corset Premium Beautiful dan join the Premium Beautiful Business dengan Salha. OF COURSE EVERY WOMAN want to be HEALTHY, BEAUTIFUL, STAY YOUNG AND ENERGETIC, and have some EXTRA CASH (RM,5000++) in hands… Well, good news, PREMIUM BEAUTIFUL CORSET is the BEST SOLUTION FOR YOU…

premium beautiful classic elegance

Premium Beautiful Classic & Premium Beautiful Elegance

All you need to do is to Contact Me and Book your appointment now!!

012-222 9453

salhazain@gmail.com

Kalau u all malu nak call i, boleh jugak Fill form yg i dah sediakan, tulis la apa2 yang you nak tanya. Just click button ni ataupun button oren kat tepi kiri tu..

Book appoinment with Salha today, get your Premium Beautiful corset.

cara-ukur-saiz-corset-premiumbeautiful

Thanks!!!

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent

Happy – TLC in Gold Coast

Inspired by  Pharrell Williams No.1 Billboard hits Happy, here is TLC version of Happy!

Ni actually trip kedua Salha ke Gold Coast, Australia. Walaupun kali kedua, surprisingly kali ni lebih meriah dan pada Salha itinerary kali ni lagi best! InshaaAllah, Salha akan share details apa yang best di Gold Coast dalam next entry, but for now, enjoy this short MTV first. Turn up the volume, and press the play button!

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent

Badan Mantap dengan Premium Beautiful

Ramai wanita diluar sana, bertungkus lumus untuk bersenam dan berdiet untuk memiliki badan yang cantik.. walaupun dah berbulan-bulan diet dan bersenam, masih tak berapa nampak hasilnya.. dan bentuk badan yang diinginkan seperti pinggang yang ramping, pinggul yang mantap hasilnya tak begitu memuaskan…

Tak nafikan, pemakaian corset memang boleh banyak membantu…seperti membentuk semula aset-aset wanita yang dah kendur, mengalihkan lemak ke tempat yang sepatutnya,
dan mencantikkan posture badan dan semua ini akan menaikkan “confident” dan “self esteem” seseorang wanita lebih-lebih lagi wanita yang yang berbadan besar..

Lihat gambar dibawah ini…hanya dengan pemakaian corset sahaja, seseorang wanita mampu memiliki bentuk badan seperti dibawah..

Gambar-Pra-Perkahwinan-Rozita-Che-Wan-Zain-Saidin-8 risikta7 zcr6 Gambar pra-perkahwinan Rozita Che Wan dan Zain Saidin 1

Badan kelihatan kemas terletak, lemak tak bersepah, aset-aset penting jadi mantap dan yang paling best ialah pakai segala jenis baju dress, kebaya atau sebagainya kelihatan cantik dan kemas…

Tanpa corset tak mungkin anda dapat memiliki badan seperti ini…

CORSET PREMIUM BEAUTIFUL BOLEH MEMBANTU ANDA!!!

Tak percaya??

Anda boleh cuba harini dan CONFIRM TAKKAN MENYESAL!!!

Rujuk pada yang pakar..

Call / watsapp / sms : 012-2229453

Email : salha2910@gmail.com

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent

Top Leaders Circle 2013 Achievements..

Alhamdulillah, tahun 2013 tahun yang sangat bermakna buat kami semua di Top Leaders Circle..Macam-macam kejayaan yang kami telah capai sepanjang tahun 2013…segala kerja keras, kepercayaan dan keyakinan kami telah membuahkan hasil.. Kini Nama Top Leaders Circle bukan sahaja dikenali di Malaysia malah peringkat antarabangsa

Syukur Alhamdulilah…

993539_10151867559251984_1781501786_n

1544293_10151867559436984_77890343_nPembukaan tahun 2013 yang paling manis buat Top Leaders Circle..kami semua dinobatkan sebagai Ikon Sohonita Malaysia oleh Dato’ Sharizat..syukur alhamdulillah…usaha kami membantu beratus-ratus rakyat Malaysia terdiri dari pekerja kerajaan, swasta, pelajar-pelajar universiti dan surirumah berniaga secara sohobiz sehingga mereka berjaya memegang income 5-6 angka..

1533817_10151867581371984_721508610_nKami beramai-beramai terbang ke London dan Paris bersama-sama..satu pengalaman paling manis buat kami semua di tahun 2013..SERONOK TAK TERKATA!!!

1519057_10151867878506984_134724361_o

Seminar Power Start untuk membantu protege-protege baru Top Leaders Circle untuk mereka menjadi pemimpin dan biz mentor yang berjaya…

1486586_10151867862011984_1710068059_n

Seminar TLC untuk bakal yang diterbangkan ke Gold Coast Australia..

 

ikons1524604_10151867917981984_1968403895_nSeramai hampir 1000 orang peserta hadir ke seminar hebat Sohobiz yang dianjurkan oleh Top Leaders Circle

1558583_10151867575131984_300393069_nAlhamdulillah Majlis Pembukaan TLCC (TOP LEADERS CIRCLE CENTRE) yang sangat meriah…dimeriahkan lagi dengan pelajar tahfiz dan anak-anak dari rumah anak yatim yang berbuka puasa bersama kami semua…

994700_10151867946996984_1253536397_n

Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri di TLCC bersama semua rakan kongsi kami..

 

1524891_10151867559186984_19835919_nSalah satu kejayaan besar TLC apabila terpilih menjadi antara kumpulan yang terbaik di Malaysia dan dilantik menjadi speaker jemputan syarikat di Majlis Syarikat yang gilang gemilang…

1486746_10151867585751984_33686901_nMenjelajah ke Korea seramai satu bas penuh bersama rakan-rakan kongsi TLC..satu pengalaman yang tak dapat kami lupakan…yang bestnya dalam bisnes ni, bile kite dah penat-penat buat bisnes, kite dapat melancong 3 kali setahun…

1502375_10151867861561984_69328249_o

1507328_10151867862511984_1250101089_o1531993_10151867865936984_481214975_o

Kami bersyukur  dan rase berbangga dibawah naungan Top Leaders Circle sentiasa dibimbing oleh mentor hebat dan para jutawan terkenal Malaysia seperti CDM Azlan Deraman, Dr. Irfan Khairi dan En. Winston Wong…Pada kami semua, kalau nak berjaya dalam bisnes, kite mesti cari mentor dan mesti sentiasa belajar…orang yang berhenti belajar ialah orang yang GAGAL…

1488163_10151867559031984_496954110_n1526535_10151867558966984_1242930643_nSetiap tahun mesti ada hari anugerah Red Carpet untuk usahawan baru dan usahawan yang mencapai peringkat cemerlang and yang bestnya, diraikan dengan penuh gilang gemilang…

1556276_10151867964686984_431072388_o

1512786_10151867957186984_530441877_n

And bukan tu saje, dalam kumpulan kami pun macam-macam ade anugerah juga… dapat jam tangan, pen and ade anugerah untuk yang berjaya capai peringkat tertinggi iaitu RM2million sales..

1459977_10151800872848693_1187202209_n

Dalam Top Leaders Circle, bonding kami dah macam satu keluarga…kami ni dah macam adik beradik…susah senang semua kami tanggung bersama…dah macam-macam bisnes yang salha cuba sebelum ni, tapi semangat kekeluargaan macam di TLC memang takkan dapat kt mane-mane…

1510939_10151867565011984_765458192_n1521311_697019516997723_480374364_n1518585_10151876716981984_399556842_o

Tahniah pada CDM Izyan Liyana, DDM Nur Fadzliah dan DDM Hane Hassan yang dah bawak kereta idaman masing-masing dalam bisnes ni…usia still muda lagi and tak sampai 30 tahun pun tapi dah drive kereta mewah masing-masing…tahniahhh…!!

1451545_574849892592576_1110409647_n

And syukur yang tak terhingga pada Allah…TLC sekali lagi dapat pengiktirafan Antarabangsa oleh Worthy Magazine New York, Amerika Syarikat sebagai ikon usahawan yang berjaya di Malaysia dan menjadi cover utama magazine itu..Thank u to Worthy Magazine New York!!!!

1422545_10151808333011984_2030603390_n

Alhamdulillah syukur atas segala kejayaan ini…Moga tahun 2014 ini semakin cerah lagi buat kami…dan moga kejayaan demi kejayaan yang bakal kami capai tahun ini…doakan kejayaan kami semua…doakan kami agar menjadi usahawan yang berjaya di dunia dan akhirat…Aminn..

Kalau kami boleh, anda pun boleh juga…

LETS JOIN US AND BE PART OF TLC!!!!!!!

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent

Premium Beautiful Elegance

Why every ladies need to wear Premium Beautiful Elegance?

Semua wanita suka zaman mereka remaja..atau zaman “anak dara”sebab semua nak badan yang cantik and masih belum terjejas degan badan “after bersalin” atau “after kahwin”…
“Aset” kita zaman remaja pun masih “mantap” tak seperti selepas menyusukan bayi…
contohnya, macam gambar dekat bawah ni…siapa tanak badan Barbie kan???

article-2308658-19469C2D000005DC-825_634x950

Semua “gila” nak badan macam ni…tapi hanya wanita saja yang tau, betapa menangisnya nak dapat badan macam ni semula…

Diet?

Memang diet giler-giler…sampai ade yang sanggup tak makan nasi setahun..

Gym?

Rase nak naik treadmill tu kalau boleh sampai pengsan sebab semata-mata nak kurus…

Hasilnya??

YUP!! Sometimes memang agak tak membanggakan…

Kenapa?

Sebab faktor masa…kebanyakan wanita bekerja, and tak sempat nak pergi gym hari-hari..yelah..kite bukan artis Hollywood nak pergi gym hari-hari.. mane nak uruskan anak, rumah, suami… maybe kalau boleh pergi gym pun 3 kali seminggu tu pun kalau lucky la..And, sometimes, banyak kerja kt office sampai taktau waktu makan…makan je mane sempat…and memang wajibla skip meals yang penting macam breakfast and lunch…last-last..mase dinner dah lapar sangat, hentamla makan banyak-banyak…

Dah cuba diet and exercise sebaik mungkin, tapi mungkin hasilnya macam gambar kt bawah ni…

Portrait Of Woman In Her Underwear

Kita dah cuba sebaik mungkin dah..ok badan takla terlalu besar..mungkin hasil diet ala “zaman moden” and pergi gym 3 kali seminggu, kemungkinan dapat badan yang okla maintain camni…tapi sometime, shape pinggang tak brape nampak dan breast dan punggung agak jatuh…betul tak?

So, kite memang kene pakai something yang boleh bantu reshape balik badan kita ni…

Paling senang, sarung je Premium Beautiful Elegance..

body-shapes

Badan wanita ada macam-macam bentuk… Apple, Pear, Hour Glass and hah..!! Suratkhabar Daily News?? Badan sape la tu kan…huhu..

Apa-apa pun..semua pun nak badan Hour Glass.. betul tak? betul tak!!

tak kisahla badan bentuk bola sekalipun, nak Hour Glass-kan jugak…

Apa bestnya Premium Beautiful Elegance ni?

Untitled.png pbe 3

Ok tengok ni…

Untitled.png pbe 4

Ni tempat di mana, lemak-lemak wanita selalu berkumpul and kalau kite tak cepat-cepat pakai corset, selalunya lemak-lemak ni akan membesar dan menggeleber..

Untitled.png pbe 4

So bile kita sarungkan corset Premium Beautiful Elegance, kite dapat alihkan lemak ke tempat yang sepatutnya dan untuk secure lemak dari beralih ke tempat yang lain…

Untitled.png pbe5Jadi badan kite nampak lebih kemas bile pakai corset…and lama-kelamaan, badan kite pun akan ikut bentuk corset kita tadi and lemak lebihan akan dibakar oleh FIR yang ada dalam fabric corset ini dan dibuang melalui perpeluhan atau melalui sistem perkumuhan..

Bayangkan, kalau anda pakai Corset + Diet + rajin ke Gym..agak-agak lagi cantik tak bentuk badan anda…??

lagi best sebab ASET-ASET kite pun masih mantap!!!!

ITU YANG KITA NAK, BETUL TAK!!!

Tak kisah kita berbadan kecik ataupun besar, tapi kalau shape kite cantik dan mantap pun dah puas hati sangat dah!!

Pakai baju apepun kemas je…and kalau duduk, takla berlipat-lipatss…

and actually pakai Premium Beautiful Elegance ni bukan just untuk nak reshape je, tapi macam-macam lagi khasiat kesihatan yang berupaya dipulihkan dan dikurangkan..

Contohnya, masalah migrain, senggugut, athma, sembelit,buasir, sakit belakang, slip disc dan sebagainya…

So ladies.. make sure.. sarungkan badan anda dengan Premium Beautiful Elegance harini ok!!!

miranda-elle4

Premium Beautiful Elegance

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent

Success Affirmation

 

Today’s affirmation..

I am a successful internet multi-millionaire, i surround myself with success, i am successful in all areas of my life, i am a money magnet, wealth comes to me from all directions, i am focused, persistent and have unlimited power, i am powerful creator and i create the life that i dream for, i am committed to my passion and my goals, i sparkle with vitality and energy, my life inspires and motivate people, i am optimistic and i believe things will always work out for the best, my life is fun and rewarding, i am receiving wealth, health, intelligence, strength in abundance everyday!!!

symmetrical-French-château-luxury-mansion Luxury Traditional Style Home Entrance Swirl Staircase Chandelier 133019 French-Chateau-Style-Mansion_2 the-true-cost-of-buying-a-super-luxury-home-around-the-world

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent

Tips Untuk Berjaya

Semua orang di dunia ni nak berjaya.. tapi kadang-kadang tak tahu caranya..dan kadang-kadang juga, diselubungi 1000 alasan diri sampai tak nampak sebenarnya peluang yang datang padanya, benar-benar boleh buat dia berjaya..

Malam ni Salha nak share sedikit tips (even tengah demam), tapi Salha rase penting untuk share juga..

ok..

Tak ada orang yang nak berjaya, negatif mindanya…

Tak ada orang nak berjaya, nak jalan mudah saja..

Tak ada orang yang nak berjaya, yang tak lalui cabaran..

Tak ada orang  yang berjaya, letak 1000 alasan didepan…

Tak ada orang yang nak berjaya, sentiasa mengharapkan kepada orang lain..

Orang yang berjaya, mindanya perlu positive…tak cepat melatah atau buruk sangka pada orang lain..kerana karektor yang sebegini memang hanya bawa pada kegagalan dan kemusnahan dari segi rohaniah…beliau sanggup hadapi segala cabaran dan tak letak langsung alasan didepan..orang yang hidup beralasan takkan kemana…sebab sesiapun di dunia ni boleh kasi alasan..tapi dia perlu faham, kalau benar dia letak alasan di depan, sampai bila pun dia takkan rasa apa itu kejayaan…orang yang berjaya, tak letakkan harapan pada orang lain..kerana, kejayaan ialah atas kaki sendiri…dan jangan sesekali menuding jari kepada orang lain…aku tak berjaya, kerana orang itu..ini..cuba check diri sendiri dan betulkan diri kita sebelum betulkan orang lain..

Dan alang-alang nak jadi orang yang berjaya, jadilah orang berjaya yang luar biasa…sebab ability minda atau potensi seseorang manusia sebenarnya lebih besar dari yang dia sangka..buangkan perasaan takut…sebab takut tak bawak kemana pun…buang masa saje..sebab ingat, kita hanya diberi peluang oleh Allah untuk hidup sekali saja…dan pastikan hidup kita corak hidup kita penuh warna warni, penuh kejayaan, penuh kepuasan dan keredhaan pada Allah…

So lets transform ourselves TODAYYYY!!!!!!!

3-famous-success-quotes-entrepreneurs-should--L-Vkfq4o Success-Inspirational-Quotes-Wallpapers-Images-Pictures 6_famous_inspiring_quotes_for_success Success-Quotes-of-the-day-Famous-Inspirational-Quotes-with-Images success-quotes- Motivational-quote-Success-Wallpapers-Quotes-Picture-Quotes quotes-1308 success-quotes-if-you-want-something-youve-never-had Jim-Rohn-Picture-Success-Quotes Success quotes (4) Bill-Cosby-Success-Quotes index

 

Lets watch this video!!!

We can be beyond our imagination!!!

 

 

Jom jadi orang yang berjaya, dari tak jadi apa-apa…

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent