Premium Beautiful Corset: How to buy & Start PB business

Semakin ramai yang bertanya, so jomlah kita beramai-ramai beli corset Premium Beautiful dan join the PB Business dengan Salha. OF COURSE EVERY WOMAN want to be HEALTHY, BEAUTIFUL, STAY YOUNG AND ENERGETIC, and have some EXTRA CASH (RM,5000++) in hands. Well, good news, PREMIUM BEAUTIFUL CORSET is the BEST SOLUTION FOR YOU…

premium beautiful classic elegance
Premium Beautiful Classic & Premium Beautiful Elegance

All you need to do is to Contact Me and Book your appointment now!!

012-222 9453

salhazain@gmail.com

Kalau u all malu nak call i, boleh jugak Fill form yg i dah sediakan, tulis la apa2 yang you nak tanya. Just click button ni ataupun button oren kat tepi kiri tu..

Book appoinment with Salha today, get your Premium Beautiful corset.

cara-ukur-saiz-corset-premiumbeautifulPREMIUM BEAUTIFUL: Best Instant Body Shaper

Tak kira apa berat badan anda, dengan ‘curves’ pada tempat yang betul, semua orang boleh tampil anggun dan penuh keyakinan. Berilah yang terbaik untuk diri anda, Premium Beautiful sudah membantu ramai wanita seluruh Malaysia dan dunia. Katakan “YES” hari ini.

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent

TLC Red Carpet 2015

Alhamdulillah. All Praise to Allah. For the 3rd year in a row, TLC was given the honor to grace the stage as Guest Speaker for the Diamond Night (2013, 2014 and 2015). Syukur sangat-sangat kerana kami tahu, untuk mencapai pengiktirafan sebegini bukanlah mudah. Terima kasih kepada SHOM kerana mempercayai kami, dan terima kasih pada mentor kesayangan kami Networking Ikon dan Multimillionare CDM Azlan Deraman kerana tanpa bimbingan anda, tiadalah kami.

To my beloved protege, CDM Nurfadzliah, I was speechless when I read this post. You make me proud not just as your mentor, and I will always be glad to support my protege for as long as I live. Because that is what a mentor should do. Lets keep on moving forward. Remember this, “Winners focus on Winning, Losers focus on Winners”
Screen Shot 2015-04-22 at 10.19.34 AM

To all my beloved readers, here are some of yours truly OOTD for the night. Enjoy!

With the Lady of the Night. XOXO.

TLC MasterTrainers. CDM Izyan Liyana, CDM Yours Truly, CDM Nurfadzliah, CDM Salleha Roslan.

CDM Salleha Roslan. Another Amazing Transformation. From Perodua Alza to Mercedes C-Class. What a WINNER! Siapa sangka dengan hanya business Premium Beautiful Corset sahaja boleh dapat merasa kereta idaman?

Last but not least, Fast and Furious 4 (3 more to go, and we can do FF7). Wanna join US? Call Me!

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent

RM60,000 & RM100,000 Award

We Work Hard, and We Play Hard! Congratulations to All RM60,000 & RM100,000 Award Achievers! You guys rawk!

Kalau nak tahu, kalau dah buat sales RM100,000 sebulan ni, income oklah… dalam lebih kurang RM10,000 jer… boleh lah lepas duit belanja 2-3 bulan. Kannnnn….. Sebab tu lah ramai yang buat bisnes PB ni…

  Congrats Rusty Mommy!

  Congrats Arni!

  Congrats Aadila!

  Congrats Miera!

BIG CONGRATS to Mother QBs! Upcoming CDM Lin!

  BIG CONGRATS to DDM Ana! Follow Mother Tiger CDM Salleha!

NEXT “C” Challenge! Let’s see who are the WINNERS?

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent

Premium Beautiful Testimonial

Ini antara gambar-gambar Premium Beautiful Testimonial.. 

Ramai wanita di Malaysia mengeluh nak kurangkan berat badan dan mencari jalan untuk nak kurus cepat.. 

Mane taknya, asyik sibuk bekerja sampai tak sempat nak hirau tentang badan sendiri.. Bila makan pulak, tak kira waktu.. Ikut mane sempat je.. Dan paling selalu berlaku, makan nasi di waktu malam.. Yelah, balik kerja nak makan malam sama-sama dengan suami dan anak-anak.. Suami tambah nasi, kite pun tambah sekali.. Macam mane nak kawal? 

Bila bercita-bercita tinggi pergi gym, tahan seminggu je.. Mane taknya.. Lari atas treadmill 40 minit macam nak pengsan, sekali tengok monitor baru bakar 100 kalori je.. Frust lahai.. Last-last stop jelah.. Sambung makan nasi lagi sebab geram..!! Habis punah cita-cita nak dapat badan Miranda Kerr! 

  

Eh ha’ahla!! Macam same je dengan kisah aku? Haha!! Bukan u ols sorang je.. Semua pun same!!! 

Malas nak pikir panjang-panjang, terus call PB Expert, beli satu set PB, sarung je kat badan!!! Settle kerja!! Tak kisahla harga brape pun, bayar gym lagi mahal!! Consume milk shake setiap bulan kononnya nak kurus cara murahla kan, tapi kalau sebulan dah rm500, setahun dah rm6000.. Dah muak minum, teringin pulak makan nasi lauk tempoyak ikan patin, akhirnya badan pun naik balik tapi kali ni naik double pulak!! Oh laaahaiii!! 

First-first pakai Premium Beautiful, target kalau dapat hilang seinci dua jadilah kan.. Takpun hilang 2-3kg pun kira syukur dah.. 

Sekali dah pakai, ya Allah mane lelemak aku? Berat hilang 10kg? Hah 20kg? Wow punggung mantap macam JLO! Wooh, breast pulak dah macam Kim Kardashian!! Double chin gue gi mane lohh!! Haritu bukan kt lengan ni ade lemak melambai-lambai ke? Lipatan-lipatan maut kat belakang badan ni pergi mane? Lelendut perut bekas bersalin macam dah takdek je!! Selulit yang melilit kt peha ni dah hilang, ajaibla!! Badan mase i anak dara pun tak cemni skali tau!! 

Bukan setakat tu je.. Heh! Mane pi migrain aku? Aik, bukan haritu stretch mark dah macam google map ke atas perut ni? Mane google map tu pergi? Pagi tadi rase period, tapi nape takde period pain yek? Sengal-sengal tulang belakang aku alih-alih takdek ni, biar betol! Nape susu aku melimpah ruah ni, puasla anak aku minum nanti! E’eh, lancar je buang air besar..takde sembelit-sembelit lagi..yay! 

Tulah antara dialog-dialog normal dari beribu-ribu pengguna Premium Beautiful kami satu dunia ni!! 

Punyalah terkejut dengan result diorang sampai demam Tsunami PB kakak-kakak kat bawah ni!!! Tengok jelah ni! 

                   

   

                 

   

          

Berbaloikan beli Premium Beautiful ni.. Mau tak! Beli skali, pakai sampai bila-bila!

  

Harga PB ikut size.. Range harga dari 2400-2600 jee!! 

Payment thru cash, credit card, rhb easy, aeon, ar-rahnu and etc semua kami accept!! 

Paling best bile anda beli, PB Expert akan guide u ols dari cara ukur, fitting sampaila ke cara sidai PB.. Kelas kan!! 

Kalau bayar cash, lagilah best! Dapat FREE GIFT dan “RAHSIA” kurus cepat dengan PB ni!! 

Beli handbag beribu cecantek Coach, Gucci, Prada, Chanel pun ada tapi badan tak cantek cemana??! Adoiilaa.. Biarla badan cantek, pakai beg plastik pun orang tak kisah tauu!! Alah kalau dedua cantek kan lagi best!! Biar menangis teresak-esak orang tengok!! Hahaha!! 

Nak pakai cepat, sila watsapp PB Expert kat bawah ni.. 

Salha Zain / 012-2229453

Dah pakai Premium Beautiful, nak tau cara nak travel keliling dunia free and teringin nak buat puluh ribu sebulan pun boleh Salha ajarkan skali..! Jomsss! 

Salha Zain’s Photoshoot in Hungary
Salha Zain Premium Beautiful Top Agent

Diamond Night Speaker 2015 Revealed

Alhamdulillah, for the past 2 years, Cdm-cdm dari Top Leaders Circle telah dipilih syarikat sebagai speaker pada Diamond Night.

 

Agak-agaknya siapakah pula speaker pilihan syarikat untuk Diamond Night 2015?

  

Tahniah TLC! Dan Tahniah Cdm Nurfadzliah kerana dipilih syarikat sebagai speaker Diamond Night 2015!

  

Tak sabar nak tunggu Diamond Night nanti. 18 April 2015 bertempat di Setia City Convention Center, Shah Alam.

 Jumpa kami di sana!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Salha Zain Premium Beautiful Top Agent