Premium Beautiful Corset: How to buy & Start PB business

Semakin ramai yang bertanya, so jomlah kita beramai-ramai beli corset Premium Beautiful dan join the PB Business dengan Salha. OF COURSE EVERY WOMAN want to be HEALTHY, BEAUTIFUL, STAY YOUNG AND ENERGETIC, and have some EXTRA CASH (RM,5000++) in hands. Well, good news, PREMIUM BEAUTIFUL CORSET is the BEST SOLUTION FOR YOU…

premium beautiful classic elegance
Premium Beautiful Classic & Premium Beautiful Elegance

All you need to do is to Contact Me and Book your appointment now!!

012-222 9453

salhazain@gmail.com

Kalau u all malu nak call i, boleh jugak Fill form yg i dah sediakan, tulis la apa2 yang you nak tanya. Just click button ni ataupun button oren kat tepi kiri tu..

Book appoinment with Salha today, get your Premium Beautiful corset.

cara-ukur-saiz-corset-premiumbeautifulPREMIUM BEAUTIFUL: Best Instant Body Shaper

Tak kira apa berat badan anda, dengan ‘curves’ pada tempat yang betul, semua orang boleh tampil anggun dan penuh keyakinan. Berilah yang terbaik untuk diri anda, Premium Beautiful sudah membantu ramai wanita seluruh Malaysia dan dunia. Katakan “YES” hari ini.

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent

Jalan-jalan Cari Makan Ramadhan: KL Tower

The occasion was Iftar with TLC CDM. Tahun ni kita nak try Iftar kat tempat yang lain dari biasa. So kita decide nak Iftar “Dari Restoran Rebung ke KL Tower” by one of the best Celebrity Chef that is Chef Ismail. 

Salha bagi 5 Bintang for the food choices, taste and ambience. Definitely one of the best Iftar Masakan Melayu 200 feet above the ground.

   

    
         

  

          
    
    
    
    
    
    
 

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent

Rizalman for Zalora and Premium Beautiful Elegance 

Cantek-cantek baju Rizalman by Zalora ni.. Elegance and sophisticated.. Tak sabar nak beli for this raya.. 

  
   
 
But for some ladies, they think that they must have a flawless body kalau nak pakai baju ni.. To normal people like us, i bet..its not easy to achieve body macam model ni..  

But my advice, u just need a little touch up.. And thats when u have to wear a corset.. So dengan corset, if someone with fuller figure like me, at least u’re not worried buldging here and there.. 

Maybe not as perfect as this Rizalman model’s body but with a little touch up, u feel more confidence to wear this for raya and u will look curvier too!! 

  
Pada yang tercari-cari nak pakai corset jenis ape, sebab memang banyak sangat corset kat luar.. Nanti karang dah beli mahal-mahal, tak selesa , bergulung, or sebagainya, my advice is, buy from the expert and with Premium Beautiful Elegance, u all tak perlu nak worry-worry dah.. It will give everything that women’s desired for.. Trust me..! I have one for myself this raya.. 

If u want too, can ask and order here: 

012-2229453 / salha2910&gmail.com    

P/s : Get special discount especially for Salha Zain’s Blog Reader plus special  gift worth rm200 and FREE samples to giveaway..! 

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent

Tips Nak Berjaya Cepat 

usain_bolt_100m_spikeKisah kasut :

Dalam satu pertandingan lumba lari, ada 5 orang peserta bertanding. Sebelum bertanding, mereka diberi pilihan untuk memilih dan memakai kasut pilihan mereka dalam larian nanti.

Bila semua dah siap sedia, pistol berbunyi, semua pun pecut berlari dan berlari sehingga ke garisan penamat tanpa toleh kiri kanan.

block_startTapi ada seorang peserta masih tertinggal, masih membelek kasut yang hendak dipakai kononnya nak cari kasut yang paling baik. Akhirnya peserta itulah yang kalah! 

Iktibar dari kisah di atas:

Apabila kite dapat satu peluang, yakin, percaya pada rezeki Allah, follow mentor berjaya, terus buat sahaja dan pasti kita dapat kejayaan. Bukannya bila dapat peluang, saya nak check dengan suami, isteri, kawan, jiran tetangga, sedara mara dikampung kononnya untuk dapat pengesahan dari mereka. Dan mereka takkan beri pengesahan pun akhirnya, tapi cuma menakutkan lagi keadaan. 

Kesimpulannya:

Kalau nak buat keputusan untuk diri sendiri, diri sendiri yang decide. Bukan orang lain decide untuk kita, sebab orang lain tu pun tak sure ape yang mereka decide untuk kite tu betul ke tidak, sebab diri mereka pun belum ntah-ntah tak siap lagi.

Kenapa perlu tanya orang lain sedangkan bila kita susah, anak-anak kite perlukan duit, ada tak orang yang kita tanya tu datang bantu? Mungkin boleh bantu sebulan dua. Kalau tiap-tiap bulan siapa jugak yang tanggung kalau tak diri kite sendiri.

Kalau dulu mase Salha dapat peluang biz ni, kalau Salha keliling kampung tanye semua sedara mara, memang takkan jadilah Salha macam sekarang ni. Sebab ramai sangat yang beri sangkaan yang bermacam-macam. Yang terus tak logic pun ada juga.

Orang kata.. 

Kawan saya kata.. 

Saya dengar.. 

Semuanya ntah sure ntah tidak… 

Tapi bila fikir balik, macam mana nak bagi Mak Ayah kalau aku takde duit..dahla mak ayah nak pencen..  
Macam mane nak hanta anak tadika kalau takde duit, sekarang tadika semua beratus dan beribu.. 

Macam mana nak bayar hutang yg tertunggak kalau takde duit..  

Macam mana nak beli barang pasar kalau dalam purse pun ada rm20 sahaja? 

Boleh ke mintak orang-orang yang pandai sangat kasi advice kt kita tadi atau mereka pandai cakaaaaap saja.. Tapi keadaan kita yang sebenar mereka tanak ambik tau pun.. 
Jadi macam salha dulu, pekakkan saja telinga, ape orang nak kata-kataalah.. Tak sampai manepun.. 
Dan salha terus buat sahaja.. Memang tak toleh kiri kanan.. 

Cuma fikir nak siapkan tabungan RM1 juta waktu masih tengah muda ni.. Malas nak tunggu lama-lama.. Takkanla dah tua baru nak buat tabungan.. I would rather do it now and start enjoy my life at 40..! 

At 40 dah bebas hutang, bebas kewangan. Takyah nak fikir kerja-kerja lagi!! Nak redah jam pagi-pagi. Nak mengadap muka bos lagi. Urghhh! 

I want to control my time!! Enjoy my life with my kids.

Tabungan siap! Tabungan pendidikan anak siap! 

Rumah dan kereta keluarga siap! 

Elaun bulanan dan haji mak ayah siap! 

Hutang pun selesai! 

Fuuuuuhhhh hidup dalam keadaan legaaaaaaaaaaaa tak terkata..!!! 
For me, better DO IT NOW OR NEVER!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Salha Zain Premium Beautiful Top Agent