Austria and Hungary Here We Come!!!!!

Alhamdulillah, berkat usaha bertungkus lumus kami di TLC, pada September ini, kami berjaya bawa hampir 30 qualifiers ke Shanghai, China.. Kalau ade orang kate bisnes ni susah nak buat, susah nak berjaya, ramai yang gagal.. fikir semula… Kalau seramai ini yang berjaya kami bawa maksudnya bisnes ini ialah sangat DOABLE!!.. Siapa buat dan ikut saja, CONFIRM JADI!!!

And our next destination ialah ke Austria dan Hungary… WOW!!!! Inilah dia rezeki yang tak disangka-sangka… mungkin orang yang menceburi bisnes kata, saya mahu income sahaja, tapi dalam bisnes ini, anda akan dapat lebih dari itu…

Nak income 4 angka – tapi boleh dapat 5, 6 malah 7 angka..

Tak terfikir nak melancong – tapi dapat melancong ke serata dunia..

Tak termimpi nak pakai kereta idaman – tapi syarikat kasi insentif, ambik sajalah..

Tak rase boleh buat saving banyak – anda nak ratus ribu, juta? boleh saja..

Tunggu pencen baru pergi Haji – tapi dengan bisnes peluang pergi haji awal diusia muda…boleh dapat free lagi..

Tak terfikir nak tinggal rumah besar – dah ade saving berjuta, beli sajalah!!

dan macam-macam lagi…

Itu yang terjadi pada kami semua di TLC… bayangkan sikit tapi dapat berganda-ganda MasyaAllah banyaknya…

So, apa yang BEST di Austria and Hungary… jom kite tengok!!!

Scenery Yang Terlalu Cantik!!! Oh myy!!!

800px-Eilean_Donan_in_snow  alps_in_austria

Budapest-Hungary-Chain-Bridge

Hallstatt-in-Winter-Austria

HotelSalzburg-GetreidegasseHD

image2

l13_RTR1B6XO

 

 

movingto_vienna_austria_culture2

neuschwanstein_castle_bavaria_germany_-_sun__snow

o-BUDAPEST-570

Pallas-Athene-Fountain-Parliament-Building-Vienna-Austria

Famous Restaurant & Cafe and Signature Food Yang Terlalu Sedap!!! Yumsss!!

Ni yang saya sukaaa!!!

coffee_house_feeling_in_vienna_by_pingallery-d487lyr

cafemozart_5

Café_Sperl_Wien

apple-strudel7

flyingwheels.dobosh

Echte-Salzburger-Mozartkugel

dsc03966

photo64

p1020380  Hungarian_Gulyás

Salzburger Nockerl

Shopping Heavennn!!!!

2626699344_96475c253c_b-Small

shopping_bud_794x386

ricami  HotelSalzburg-GetreidegasseHD

03 a alexander su4a2817

111671-bloomingdales

88407493

3807287527_a0bcf1828c

article-2382601-169CEEA1000005DC-574_634x413

Austria 9

Austria-ski

avenue_at_etihad_towers_04

AvenueMontaigneVersace

breuninger9

 

 

Dior

hamburg_products_teaser

kristallwelten-swarovski-wattens

official_rolex_retailer_bucherer_vienna-942

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

photo64

PRBillaCorso_Ringstrassengalerien

Swarovski-Kristallwelten-Austria-2

yellowtrace_The-Crystal-Dome-at-Swarovski-Kristallwelten_Austria_02

Tak tido malamla Salha jawabnyaa!!!

Boleh pengsan dibuatnya!!!

Excited OVERLOAD!!!

Anda nak ikut Salha…Jomla kita ramai-ramai…!!

I WILL SHOW U HOW!!!!

Watsapp my number cepat.. 012-2229453 !!

Lets go to Austria and Hungaryyy!!!!

AUSTRIA AND HUNGARY… HERE WE COME!!!!!

 

 

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent

TLC Raya 2014

Syawal is finally over. And we Malaysians especially are also “over” when it comes to celebrating our Eid or Raya. 1 month fasting, so 1 month Raya. Haha.

Alhamdulillah, few days before Syawal ended, TLCians managed to gather our very own TLC Raya at our center. Thank you everyone who turn up on that night from all over Malaysia. Thank you our beloved mentors especially our Multimillonaire Sifu Haji Azlan Deraman for joining our simple “makan-makan” gathering. Thank you supportive husbands and wives who came along. Thank you All!

Great food, great company especially these cute TLC Young Entrepreneurs.tlcraya-salhazain-03

We WORK HARD, We PLAY HARD! Regardless of our differences, Alhamdulillah we can always grow under the same roof. And the key to that is that we respect each other and know our boundaries. ;) tlcraya-salhazain-04

Raya is OVER! So its back to business in FULL SWING! LETS GO TEAM TLC!tlcraya-salhazain-01

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent

What “Merdeka” Means to Me…

It has been 57 years since Tunku proclaimed “MERDEKA” at the Dataran Merdeka.  For all the young generations who never knew how our parents and grandparents struggled before the Merdeka, we can easily ignored the blessing we have now.

So, what does MERDEKA means to me?

#1. Merdeka means great blessing from Allah and for that I am always thankful to HIM every seconds of my everyday. Without Freedom, we are no difference from our brothers and sisters in Gaza, whose life everyday is under threat.

#2. Merdeka also means freedom of choice. Choice to choose our own Faith, to be whoever we want to be and choice to pursue whatever dreams our heart desire. Since I was a child, I always wanted special someones to love, fun things to do, luxurious stuff to own, places to visit, a business to grow and be somebody. Alhamdulillah, Malaysia is the best place to achieve whatever my hearts desire.

#3. Merdeka means living and raising my children and my family peacefully in my Baiti Jannati. We might not be living in our own dream home yet (InsyaaAllah soon – Mama promise), but we know wherever we lived in this country, our home is where our heart is.

For that, thank you Allah, thank you to all Malaysia freedom fighters. Malaysia Tanah Tumpahnya Darahku.

Happy Merdeka Malaysia. Disini Lahirnya Sebuah Cinta.

 

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent