Premium Beautiful

Premium Beautiful Corset: How to buy & Start PB business

3 March, 2013

Semakin ramai yang bertanya, so jomlah kita beramai-ramai beli corset Premium Beautiful dan join the PB Business dengan Salha. OF COURSE EVERY WOMAN want to be HEALTHY, BEAUTIFUL, STAY YOUNG AND ENERGETIC, and have some EXTRA CASH (RM,5000++) in hands. Well, good news, PREMIUM BEAUTIFUL CORSET is the BEST SOLUTION FOR YOU…

premium beautiful classic elegance

Premium Beautiful Classic & Premium Beautiful Elegance

All you need to do is to Contact Me and Book your appointment now!!

012-222 9453

salhazain@gmail.com

Kalau u all malu nak call i, boleh jugak Fill form yg i dah sediakan, tulis la apa2 yang you nak tanya. Just click button ni ataupun button oren kat tepi kiri tu..

Book appoinment with Salha today, get your Premium Beautiful corset.

cara-ukur-saiz-corset-premiumbeautifulPREMIUM BEAUTIFUL: Best Instant Body Shaper

Tak kira apa berat badan anda, dengan ‘curves’ pada tempat yang betul, semua orang boleh tampil anggun dan penuh keyakinan. Berilah yang terbaik untuk diri anda, Premium Beautiful sudah membantu ramai wanita seluruh Malaysia dan dunia. Katakan “YES” hari ini.

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent
Premium Beautiful

Premium Beautiful – Back Pain

31 August, 2016

Ouuucccchhhhhhhhhhhhhhh!!!!

Rupe-rupenya ramai wanita kat luar sane yang suffer penyakit ni…sepanjang i kt biz ni…ramai jugak my customer yang kene back pain…

Semalam i berjumpe dengan sorang customer pb yang memang dah lame suffer back pain..dulu my customer ni sampai pakai wheel chair..memang back pain yang severe…sampai husband pun dah taktau nk buat cane lagi…bertahun2 jugak beliau suffer ngan back pain ni…and my customer ni cakap, yang buatkan die lagi sedih bile die nk dapat nk dukung anak beliau…

Alhamdulillah, baru after sebulan je pakai pb…back pain makin lame makin hilang and the happiest moment die cakap bile dia boleh dukung baby die sambil jalan and siap die boleh bendkan badan and die tak rase sakit lagi…

Alhamdulillah…semakin hari semakin banyak feedback yang kami dapat from pengguna Premium Beautiful yang dulunya back pain memang dapat result yang positive…

So, sesiape ade masalah yang same..cube experience sendiri the magic of Premium Beautiful…

Contact our top agent now..

Salha 012-222 9453

Alfie 012-230 7430

Get your Magic PB now!!!!

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent
Premium Beautiful

Premium Beautiful Detoxification

30 August, 2016

Sepanjang Salha buat bisnes Premium Beautiful (PB) ni, ramai jugak clients yang pada mulanya meragui, betul ker PB ni bagus, boleh buat itu ini. Tapi Salha rasa, kalau cakap pun u ols mesti still ada doubt kan? So, biarlah bukti yang berkata-kata.

Harini Salha nak provekan, how magic this PB corset ni! Ok, u ols boleh lihat sendiri, bila kita basuh baju dalam yg biasa-biasa kita pakai, boleh ker dia tarik toxic dari badan kita sampai bila kita basuh, kita nampak air yg kita basuh tu jadi keruh/hitam legam? Premium Beautiful corset BOLEH!

Sebenarnya PB ni mmg dah terbukti, pakai bukan utk kecantikan tapi adalah untuk kesihatan jugak. FIR yg ada dalam PB ni boleh tarik peluh asid, keluarkan toksik dari badan. Sbb tu PB ni kita panggil Magic Bra! SUPERBRAND, Highest in Quality and Highest in Demand.

So, tanpa buang masa lagi, silalah scroll ke bawah and lihatlah sendiri bukti.

Ok jom tengok video dulu…

Ok ni mula-mula gambar set Premium Beautiful corset (PB) yang telah direndam didalam PB Wash. Air kelihatan gelap.

Yang ni pulak, air yang Salha ceduk just nak tunjuk yang air gelap tadi bukan sebab ada PB yang berwarna hitam, tetapi adalah toxic yg telah keluar ke dalam air.

Tengok betapa banyaknya toxic yg dah keluar!!! Sampai air yg jernih pon boleh jadi hitam!

Ok lepas dah keluarkan air PB wash tadi, Salha bilas dan jemur. Nampak tak air jernih yang menitik tu, setelah dibilas. Toxic dah hilang, lepas kering boleh pakai balik PB ni! 🙂

So kalau ada sesiapa lagi yang rasa kesihatan diri itu adalah penting, sms or call this number +6012-222 9453. Jom biar Salha pakaikan set ni kat badan u ols.. Confirm u ols tersenyum depan cermin. 🙂

Love,
XOXO
Salha Zain
Salha Zain Premium Beautiful Top Agent
Premium Beautiful

Beautiful Breast..

29 August, 2016

Breast yang cantik memang jadi idaman setiap wanita..inilah mahkota yang paling penting kite kene jage..sebab, bukan kite je yang suka..kalau kita ade breast yang cantik..suami laaagi suke..betul tak suami2 sekalian..??

Cube tgk ni..

breast size kecik..(pakai dh sexy..tapi alamak size kecik pulak)

breast jatuh..(cantikkan model ni…tak berkelip tgk muke die..tapiii…hmmm)

breast leper..(wanita if meningkat usia majority akan jadi camni…)

tapi nak tak camni…

or camni..

tak terlampau kecik or terlampau besar…breast yang proportion, firm and sexy…..

nk breast camni, tak payah pergi suntik or buat breast implant…

pakai je Premium Beautiful…confirm u all nampak resultnye…

Premium Beautiful dapat membentuk semula breast kite jadi lebih cantik..paling best..secara naturally…tak payah nk tahan sakit atau menyeksa diri…

sarung je PB…then just tunggu je resultnya…

banyak dah testimoni yang kami dapat…

now, turn u all pulak…hehe…

if u want to know the magic of PB, just call:

me 012-2229453

and for Singapore and Johor

Alfie +60122307430

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent
Business, Premium Beautiful

Premium Beautiful : Natural Way For Breast Enlargement.

1 June, 2016

Tengok model ni..bile breast cantik..pakai baju ape pun cantek...

Premium Beautiful is a natural way for breast enlargement…

Baru2 ni Salha dapat byk testimonial from my clients..

“Salha, i seriously perasan my changes especially that part…dulu memang mase i menyusu anak, agak saggingla..siap ade stretch mark..mule2 i memang cam tak persan my changes..but bile i continously pakai, day by day…month by month..i memang nampak my breast dah reshape…lemak kat bwh ketiak kurang and at my back dh tak berlapis2..memang my body nmpak makin kemas..then i ingat mase pakai je my breast camtu…bile tak pakai pb pun shape die camtu jugak…i sendiri pun rase my breast makin cantik…i pun now rase makin confidence and happy sangat..believe it or not..not just me yang perasan…my hubby pun…thanks salha for introducing me this PB…i memang seriously happy sangat ni…luv ya darl!!”……

Nama my client ni terpakse dirahsiekan k..hehe…Yup! i pun luv you jugak…so happy for you dear….
I think bukan my clients je..i pun cam perasan jugakla the changes…heehe…mane taknya..size pun dh tukar..hehe…

So what are you waiting for…

Enhance your BIGGEST ASSET!!!!

Say no to breast implants!…Enlargement pills!…or hormone injection!

U don’t have to harm yourself or suffer from any pains to have a beautiful and sexy breast…

Just wear Premium Beautiful 8 hours a day continuously and effortlessly..

And you will be surprise!!

Try it THEN u believe it!!

012- 222 9453

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent
Premium Beautiful

Premium Beautiful Untuk Set Berpantang

26 May, 2016

 

LEPAS BERSALIN PERUT STILL MACAM MENGANDUNG 4 BULAN??

Aaaaaaaaaaaaaaaarghhhh!!!

Banyaknyee cabaran jadi orang perempuan ni kan.. Dont worry ladies, Kate Middleton pun ade masalah yang sama cam kitee..
We’re not alone ok..

infphoto_2616232

Now tgkla body die sekarang, flawless kan.. Mustahil la die tak buat ape2 kan.. And yelahh.. Die bakal permaisuri England..
So mesti macam2 cara yang Kate buat utk kurus balik..
Confirm Kate tak biarkan je perut die camtu je kan..
Cube bayangkan kalau die biaaaaaar je? Agak2 jadi ape? Mestilah makin membuak-buak kan..
Betul tak, betul tak?

24-kate-middleton-belly.w750.h560.2x

So kalau kite kt Malaysia ni, ape yg kite nak buat..?

Rata2 trend sekarang lepas bersalin rimas nak berbengkung. Sape tak rimas kalau pakai bengkung lilit2 40 meter tu.

Dahla tak berbengkung, jarang pulak makan ubat yang lawaskan pengeluaran darah nifas, kecutkan rahim dan imbangkan hormon.

Akibatnya:

Darah nifas yg tertinggal tu akn jadi makanan kepada benih ketumbuhan dalam rahim. Lepas bersalin tiba2 dapat detect ada cyst, fibroid and endo.

Rahim mmg akan kecut secara semulajadi. Tetapi kecutnya tidak rapi. Selepas bersalin tiba2 ada keputihan, faraj berbau, ketumbuhan rahim..ahhhh! Ngeriii!

Hormon tak seimbang will lead to obesiti atau kegemukan melampau. Haid pulak tidak teratur.

Jangan ikut sgt budaya barat. Tak terkejar kita. Mereka bila rahim bermasalah, ntah2 mereka buang je rahim tu. Perempuan yg dibuang rahim cepat nampak berusia. Tapi mereka boleh buat plastic surgery. Kita?? Rahim bermasalah. Nampak tua lagi.

6C8374136-tdy-130724-middleton-post-baby-bump.today-inline-large

Ok now Salha nk share kt u all bengkung yang mudahkan keje u all and tak rimas!

And bengkung ni pulak ade khasiat 20 in 1 sebab bengkung ni ade Far Infrared Rays (FIR) yang boleh:

-lancarkan darah so darah nifas cepat bersih,

-seimbangkan hormon,

-kempiskan perut mengembang lepas bersalin,

-kecutkan rahim dgn cepat,

-buang angin dalam perut dan faraj,

-menghalang keputihan,

-menghilangkan stretchmark,

-membanyakkan susu badan,

-membentuk semula badan dan part2 yg mengembang,

-membakar lemak 900 cal per hour,

dan benefit from top to toe..!

13256413_10154184073301575_1595283103415458789_n

 

Semuanya ni kite akan dapat bile pakai Corset Premium Beautiful ni..

Senang kepala kite kan.. takyah risau2 daaaahhh nk pikir pasal badan. Pakai jee.. Leegaaa!!

Bukan nk over promote, tapi ni based on ribuan testimoni orang yang berpantang dgn Premium Beautiful ni..

Hakak share jee.. Jangan kate hakak tak payung..

Sape yang dah nak berpantang, sebelum cari mak bidan, cari akak dulu..

Readykan corset sebelum bersalin bak kate, sediakan payung sebelum hujan!

Lepas bersalin, sarung perut tu dengan ni dulu. Then baru pikir nak berurut.

Tak guna berurut, bengkungnya takdek!

p/s: akak doakan moga ibu2 berpantang diluar sane, berpantang dlm keadaan tenang bahagia, bukan rimas2 tawww..

Harga Premium Beautiful?

Boleh dirundingg..

 

 

 

 

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent
Premium Beautiful

Premium Beautiful Penipu

25 May, 2016

Memang betul Premium Beautiful Penipu!

Testimoni : Hilang Migrain Serta Merta Dengan Balut Kepala Dengan Premium Beautiful.

Sekali baca memang rase menipu betul. Tapi kalau dah client yang migrain ni sendiri yang balut kepala die dengan Premium Beautiful lepas tu migrain die hilang serta merta, hmmm.. terpaksa kene percayala.

” Semalam i puasa ganti, lepastu terlupa nk bangun sahur. Baby i pulak still breastfeed. So dr pagi lagi dah rase lapar yg teramat, kepala dah mula pusing-pusing.. Masuk tengahari, migrain start datang.. Berdentum-dentum rase kepala i ni.. and rase nak muntah 2 kali.. Tapi nasib baik tak keluar..kalau tak batal puasa. huhu.. yang anak i pulak asyik nk bergayut je.. yang kite tengah pening ni baring jelah, taktau nak buat ape.. makan panadol tak boleh.. last-last saya ambik bra Premium Beautiful tu sebab u kate kt bra FIR die tebal.. so i balut je kepala i.. after 15 min camtu, i rase kepala ringan je. migrain i terus hilang.. i sendiri tak percaya.. macam magic pulakla bende ni.. seriouslah uu.. bende ni bagus gila!” 

Bila bace mesej ni, Salha rase macam tak percaya pulak. Rase cam nak cuba pulak bile migrain datang nnti.. tengah tunggu ni.. best jugak kalau migrain takyah makan panadol.. tak bagus pun.

migraine-and-blurred-vision

 

Migraine-Trigger-Checklist_new1

So natijahnya, pada kengkawan yang migrain teruk kt luar sana, jom balut Premium Beautiful kt kepala!

Sape nak cuba, jom watsapp2..ade harga special sempena orang yang terkene migrain ni..

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent
Premium Beautiful

Premium Beautiful – Magika!

24 March, 2016

ADAKAH ANDA?

1. Bosan tengok LEMAK PERUT yang terkumpul. Pakai dress nampak berlipat-lipat.

2. Menyampah dgn bentuk badan OUT OF SHAPE – menggeleber sana sini…

3. Geram tahap dewa dgn PEHA BESAR macam gajah, berjalan peha kiri dan kanan berlaga sesama sendiri..

4. Tak tahan dengan SAKIT BELAKANG atau SENGAL badan atau ANGIN dalam badan..

5. Rasa sakit yang terlampau macam nak mati bila time period sebab PERIOD PAIN sakit giler..

6. Teringin nak MENGANDUNG anak zuriat sendiri tapi lepas kahwin bertahun-tahun masih tak dapat anak…

7. Nak BADAN BERGETAH kembali macam sebelum mengandung dengan cepat lepas bersalin + dalam pantang tapi tak nak pakai bengkung tradisional yang berbelit macam mumia tu (pastu jalan macam robot)

Cuba pakai Premium Beautiful ni…

InsyaAllah..Magic akan berlaku…

 


Premium Beautiful Before After

FREE TRIAL. FREE FITTING. FREE DELIVERY (SEMENANJUNG M’SIA).

PAY CASH OR INSTALLMENT.

HARGA SPECIAL UNTUK 5 ORANG PERTAMA YANG CONTACT I MELALUI POST ENTRY NI. SEBUT KATA KUNCI ‘MAGIKA’.

016-322 9453 / 012-230 7430
salha2910@gmail.com / alfath80@gmail.com

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent
My story

Hermes Birkins Are The Best Investment

10 March, 2016

birkin

‘“Investment” is a word that gets thrown around a lot when it comes to luxury fashion, but when it comes to actual, annual increases in value, Hermès Birkin are the gold standard. According to a data evaluation recently done by resale platform Baghunter, that might be even truer than bag lovers previously thought. Baghunter looked at investment returns over the past 35 years on S&P 500 stocks, gold and Hermès Birkins and found that Birkins were the safest bet, with an average annual return of over 14%. Stocks and gold, by comparison, both failed to match that mark, with an average annual return of 11.66% and 1.9% in that period, respectively.’ – PurseBlog

 

birkin pink

 

Ahhh!!! What a good info.. Its time for me to own a Birkin.. I’m not a handbag person but when it comes to Hermes Birkin, i’m so crazy thinking about it. Macam orang jatuh cinta. The color, the shape and design, the exclusivity, i love everything about it! Plus, bila dapat tau, the value can give us a good return on investment, lagi rasa tak sabar nak beli!

 

Hermes-Birkin-Etoupe

 

Maybe Salha dulu, cuma berangan je la nak pakai Birkin ni. Asyik google tengok gambar Victoria Beckham and Kim Kardashian je la pakai bag ni. I merangkap fulltime housewife ni, memang takde harapan la kan. Sebab bila tau harganya pun dah cecah RM50K-RM70k, maybe orang yang super rich jela yang pakai.. Tak pun, Datin Paduka or Permaisuri Agong jela yang berani beli. Tapi berkat jumpa bisnes Premium Beautiful ni..rupanya tak payah jadi Permaisuri Agong pun boleh beli. Alhamdulilah!!!

Yup, Birkin gonna be my handbag raya tahun ni.. I nak B35 in Rubis Red or Rose Tyrien. Im gonna rock my Birkin di pagi raya, even taktau lagi nak beraya rumah sapela sampai nak bawak Birkin ni..haha.. Ahhh!! I don’t care!!

gettyimages-85889050-cf7b9f81a6e3afc75fa8636cbb52887afe40e7bc-s900-c85

 

Untuk housewife- housewife di luar sana.. teruskan berangan nak pakai Birkin ni. Sape tau impian u all tercapai jugak pakai Birkin macam Salha..ye tak? Dare to dream and work hard for it! Even u all housewife, but sambil-sambil la buat bisnes. Kalau buat bisnes dengan income RM 40K – RM 70K sebulan, sure boleh pakainye lah!! Bayangkan, title tetap “Fulltime Housewife” tapi kite tambah satu lagi title, Fulltime Housewife aka “Businesswoman” and boleh pakai Birkin lagi.. barulah class!! Fuh!

Ok, nanti tunggu update Salha about my first Hermes Birkin ni yeh..! See ya in the next post!!! Hugs!

 

 

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent
My story

Jalan-jalan Cari Makan Ramadhan: KL Tower

3 July, 2015

The occasion was Iftar with TLC CDM. Tahun ni kita nak try Iftar kat tempat yang lain dari biasa. So kita decide nak Iftar “Dari Restoran Rebung ke KL Tower” by one of the best Celebrity Chef that is Chef Ismail.

Salha bagi 5 Bintang for the food choices, taste and ambience. Definitely one of the best Iftar Masakan Melayu 200 feet above the ground.

  
      

 

       
  
  
  
  
  
  
IMG_1886.JPG

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent
Beauty Tips

Rizalman for Zalora and Premium Beautiful Elegance 

20 June, 2015

Cantek-cantek baju Rizalman by Zalora ni.. Elegance and sophisticated.. Tak sabar nak beli for this raya..




But for some ladies, they think that they must have a flawless body kalau nak pakai baju ni.. To normal people like us, i bet..its not easy to achieve body macam model ni..

But my advice, u just need a little touch up.. And thats when u have to wear a corset.. So dengan corset, if someone with fuller figure like me, at least u’re not worried buldging here and there..

Maybe not as perfect as this Rizalman model’s body but with a little touch up, u feel more confidence to wear this for raya and u will look curvier too!!


Pada yang tercari-cari nak pakai corset jenis ape, sebab memang banyak sangat corset kat luar.. Nanti karang dah beli mahal-mahal, tak selesa , bergulung, or sebagainya, my advice is, buy from the expert and with Premium Beautiful Elegance, u all tak perlu nak worry-worry dah.. It will give everything that women’s desired for.. Trust me..! I have one for myself this raya..

If u want too, can ask and order here:

012-2229453 / salha2910&gmail.com

P/s : Get special discount especially for Salha Zain’s Blog Reader plus special  gift worth rm200 and FREE samples to giveaway..!

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent
Business

Tips Nak Berjaya Cepat 

28 May, 2015

usain_bolt_100m_spikeKisah kasut :

Dalam satu pertandingan lumba lari, ada 5 orang peserta bertanding. Sebelum bertanding, mereka diberi pilihan untuk memilih dan memakai kasut pilihan mereka dalam larian nanti.

Bila semua dah siap sedia, pistol berbunyi, semua pun pecut berlari dan berlari sehingga ke garisan penamat tanpa toleh kiri kanan.

block_startTapi ada seorang peserta masih tertinggal, masih membelek kasut yang hendak dipakai kononnya nak cari kasut yang paling baik. Akhirnya peserta itulah yang kalah! 

Iktibar dari kisah di atas:

Apabila kite dapat satu peluang, yakin, percaya pada rezeki Allah, follow mentor berjaya, terus buat sahaja dan pasti kita dapat kejayaan. Bukannya bila dapat peluang, saya nak check dengan suami, isteri, kawan, jiran tetangga, sedara mara dikampung kononnya untuk dapat pengesahan dari mereka. Dan mereka takkan beri pengesahan pun akhirnya, tapi cuma menakutkan lagi keadaan. 

Kesimpulannya:

Kalau nak buat keputusan untuk diri sendiri, diri sendiri yang decide. Bukan orang lain decide untuk kita, sebab orang lain tu pun tak sure ape yang mereka decide untuk kite tu betul ke tidak, sebab diri mereka pun belum ntah-ntah tak siap lagi.

Kenapa perlu tanya orang lain sedangkan bila kita susah, anak-anak kite perlukan duit, ada tak orang yang kita tanya tu datang bantu? Mungkin boleh bantu sebulan dua. Kalau tiap-tiap bulan siapa jugak yang tanggung kalau tak diri kite sendiri.

Kalau dulu mase Salha dapat peluang biz ni, kalau Salha keliling kampung tanye semua sedara mara, memang takkan jadilah Salha macam sekarang ni. Sebab ramai sangat yang beri sangkaan yang bermacam-macam. Yang terus tak logic pun ada juga.

Orang kata.. 

Kawan saya kata.. 

Saya dengar.. 

Semuanya ntah sure ntah tidak… 

Tapi bila fikir balik, macam mana nak bagi Mak Ayah kalau aku takde duit..dahla mak ayah nak pencen..  
Macam mane nak hanta anak tadika kalau takde duit, sekarang tadika semua beratus dan beribu.. 

Macam mana nak bayar hutang yg tertunggak kalau takde duit..  

Macam mana nak beli barang pasar kalau dalam purse pun ada rm20 sahaja? 

Boleh ke mintak orang-orang yang pandai sangat kasi advice kt kita tadi atau mereka pandai cakaaaaap saja.. Tapi keadaan kita yang sebenar mereka tanak ambik tau pun.. 
Jadi macam salha dulu, pekakkan saja telinga, ape orang nak kata-kataalah.. Tak sampai manepun.. 
Dan salha terus buat sahaja.. Memang tak toleh kiri kanan.. 

Cuma fikir nak siapkan tabungan RM1 juta waktu masih tengah muda ni.. Malas nak tunggu lama-lama.. Takkanla dah tua baru nak buat tabungan.. I would rather do it now and start enjoy my life at 40..! 

At 40 dah bebas hutang, bebas kewangan. Takyah nak fikir kerja-kerja lagi!! Nak redah jam pagi-pagi. Nak mengadap muka bos lagi. Urghhh! 

I want to control my time!! Enjoy my life with my kids.

Tabungan siap! Tabungan pendidikan anak siap! 

Rumah dan kereta keluarga siap! 

Elaun bulanan dan haji mak ayah siap! 

Hutang pun selesai! 

Fuuuuuhhhh hidup dalam keadaan legaaaaaaaaaaaa tak terkata..!!! 
For me, better DO IT NOW OR NEVER!!

 

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent