Browsing Category

Travelling




Travelling

Travelogue Budapest, Hungary 2015

26 January, 2015

Travelogue Budapest, Hungary 2015

Hi Everyone! Me and my TLC team just came back from our European Winter Trip. This time we went to Budapest, Hungary and Vienna, Austria. As you all know, this is a FULLY SPONSORED TRIP to Top Premium Beautiful Agents aka Excellent Achievers in our business; meaning we do not pay a single cent to fly, all we did was packed our bag and bring out money for shopping. The rest is all covered. From flight tickets, land transportation, hotels to meals 3 times a day.

Just to share with you, that this kinda trip is AVAILABLE TO YOU TOO! If you wanna know how you can enjoy this, just contact me. Our next FREE TRIP destination is BANGKOK, THAILAND! 🙂

Alhamdulillah, from KL to Budapest we flew with the BIG Emirates Boeing-777 and on the way back to KL from Munich we flew with the AWESOME Emirates Airbus A380. Emirates Boeing 777 Budapest

 

Where do we stay in Budapest? Alhamdulillah, at the 5-star Hilton Budapest City for 2 nights. Great Hotel! Nice location, its connected to Budapest Largest mall (more than 350 shops) through its lobby door.  Free WiFi at all levels not just lobby, which means Free WiFi in the room as well. Hilton Budapest City
Check-out the room! 5-star hotel in Europe is definitely not cheap. The cheapest room can easily cost you RM700-800 per night. Thank God, we got this all for FREE!Hilton Budapest City Room
Time to hit the city! For all your Hard Rock collectors, you can find the shop at the Inner City area. There is also H&M, New Yorkers, Rolex and other European brand outlets everywhere.Inner City BudapestInner City Budapest

What are better ways to see all the beautiful landmarks of Budapest if not going on the Danube River Cruise?danube-river-cruise-budapest

If you take the night ride, you can see Budapest Landmarks such as the Hungarian Parliament Building, the Chain Bridge that connects Buda and Pest all well lighted up beautifully.budapest-parliament-chainbridge

Another Must Go To landmarks in Budapest is Fisherman’s Bastion. Located at Buda site of the city. From the top of the place you can see Pest across the Danube River.fishermen-bastion-budapest

Also not to be missed is Heroes Square, Budapest. A must stop by place for photos!Heroes Square, Budapest Heroes Square, Budapest

Our first dinner in Budapest was at the Marvanymenyasszony Restaurant. Don’t bother to pronounce the name. Located also at the Buda side. One thing special about this place is that they have a very nice musicians performing while you enjoy your meal. There is also some Gypsy dancing in between. Very entertaining, something different that you never see in Malaysia.gypsy-dance-budapest

 

Our last stop in Hungary before we travel to Austria is Visegrad Castle. I’ve been to few Europe trips before, but this.. I must say is a very unique arrangement.Call us Your Highness on that day, because for the first time in many trips before, we were treated like the Real Royalties. Starting wide the welcoming drums, the Royal march, the Royal matches and end with the Royal Feast!

visegrad-castle-tour

visegrad-castle-royalshow

Food Review Time! Of all the dishes we had here at the Renaissance Restaurant of Visegrad Castle, I believe we all agree the their Onion Soup is the KILLER DISH and MUST TRY! The baked trout and baked is fine but the soup. Really TO-DIE-FOR!

renaissance-restaurant-visegrad

 

So thats it… for my Travel Blog Review for Budapest, Hungary. 3 days 2 nights I must say is actually not enough and too short. We definitely have few others must see attractions that we didn’t go to this time. And that is a good reason to come back again to Budapest, Hungary in the future. 🙂

Next Up: We travel to Mozarts birthplace Salzburg & Vienna, Austria. Stay tune!

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent



Travelling

I Love To Travel The World

9 August, 2014

 

Semua orang dah tahu, sebelum Salha buat bisnes ni, Salha seorang surirumah sepenuh masa..Dari seorang surirumah yang tak pernah langsung travel ke luar negara tapi bila berada dalam business ni almost 5 years, dah hampir 16 negara dah Salha pergi..

DSC_0367

Semasa masih jadi surirumah sepenuh masa..

Alhamdulillah syukurrr…

_DSC9752

My very first trip di Switzerland

Dan yang paling best semua trip adalah FREE.. Bayangkan kalau melancong satu country Europe mesti belanja almost RM30k, jadi maksudnya Salha dah jimat RM480k la jawabnya.. tapi trip yang kami dapat semua VVIP Trip yang kos sekurang-kurangnya pun RM50k per person.. sebab semuanya Five Star Service..Contohnya di Paris, kami tinggal di Pullman Hotel yang berapa meter je dengan Eiffel Tower.. Bukan murah rupanya melancong nikan.. Kalau betul2 nak enjoy and nak rase nikmat most probably memang kene keluarkan belanja banyak..baru rasa macam pergi bercuti…

Lagi nikmat kalau dapat travel free and everything sponsor… dari hotel, makanan halal, minum, kos transportation, theme park or etc semuanya fully sponsored by the company…

holland-belgium-130

holland-belgium-157

Bestnya melancong ni, kite boleh tengok scenery yang MasyaAllahhhh cantiknya!!! Lebih-lebih lagi pergi Europe… Udara je dah tak same…sejuk, nyaman and segar… Building-building pun cantik-cantik sangat..achitecture zaman medieval, baroque, colonial and etc..contohnya masa pergi Paris, Salha sempat pergi Palace of  Versailles, The Lourve, dan Eiffel Tower…Pemandangan kat sana, Ya Allah..speechless!! contohnya pergi Switzerland, dapat tengok gunung-gunung salji, pokok-pokok pines, sungai and tasik yang jernih…hmmmm…ahhhh!!! terlalu indah tak dapat nak ucap dengan kata-kata…

_DSC0350

alps

_DSC0273

holland-belgium-115

kukenhof_ed

london-paris-premiumbeautiful-salhazain104

london-paris-premiumbeautiful-salhazain98

london-paris-premiumbeautiful-salhazain89

london-paris-premiumbeautiful-salhazain65

london-paris-premiumbeautiful-salhazain40

london-paris-premiumbeautiful-salhazain74

Holland-Amsterdam-Canals-1024x768

holland3

Kalau melancong sendiri, part nak cari makan pun dah pening..satu susah cari makanan halal and satu lagi mahal…paling senang masak sendiri..tapi tak dapatla rase signature food setiap negara contohnya di Australia – fish and chips, di Paris – pasta and macaron, di Belgium- chocolate, truffle, fondue and belgian waffle and etc…semuanya memang mahal kalau convert duit kita…if kite makan satu pinggan pasta di Paris katakan harganya Euro 25.. duit kita dah RM100++ dah… husband lagi? takkan husband tak makan…huhu… belum kate coffee kt sana lagi… secawan dah jadi RM75 duit kita…sekali hirup dah habis…

holland-belgium-312

holland-belgium-111

swiss1-31

swiss1-34

swiss1-35

swiss1-19

swiss1-18

holland food2

Tapi bila company dah sponsor tu makanla ape saje yang kita nak…semuanya boleh rase…macam kami di Switzerland, teringin nak makan cheese kt sane sebab orang kate cheese kat sane sedap masyaAllah… hotel kami terus hidangkan hampir 30 jenis cheese..haa.. rasalah semua!!! Kat Paris pulak teringin nak makan fresh baguette sebab orang kate pergi Paris mesti cari bende ni and beli banyak-banyak..hotel kami hidangkan ntah berapa puluh jenis fresh baguette panas-panas and setiap hari pulak tu.. makan sampai muntah pun boleh… tapi ya Allah sedapnyaaaaa!!!!!

Dan part yang paling ialah, SHOPPINGGG!!!

holland-belgium-162

vietnam-hochiminh-seminar-seberang-laut-167

Kalau pergi melancong tak wajiblah kalau tak shopping… Mane tahan tengok barang-barang souvenir yang cantik-cantik kt sane.. Mane tahan tengok barang-barang makan sedap-sedap yang takde kt Malaysia..mesti nk beli kan… Fashion kat sane pun lain dari kita.. Barang-brang lain contohnya cosmetic pun tak sama dengan yang ade kt Malaysia…kalau boleh memang semua la angkut balik Malaysia..tak tahannnnn… contohnya mase kami pergi Korea dulu, barang kecantikan die memang advance… kat Malaysia baru keluar BB Cream, kat sane dah CC Cream.. kat Malaysia baru keluar mask Argan Oil, kat sane dah keluar Snail Mask dah… mau tak beli…bukan beli lagi.. borong habis macam nak berniaga kat Malaysia dah..hihi…

vietnam-hochiminh-seminar-seberang-laut-168

amsterdam-holland-06

_dsc2916

Dan kalau pergi melancong jangan lepaskan peluang untuk beli luxury brands.. contohnya, Louis Vuitton, Chanel, Prada, Gucci, Chloe, Celine, Burberry and etc..Collection disana sometimes tak ada di Malaysia.. Fashion, handbags, shoes, accessories are more variety compare to Malaysia.. and kalau beli kat sana lebih jimat sebab dapat tax rebate and jimat bukan sikit tau..sometimes lebih RM2000 compare to KL.. Lagi satu yang best, ade sentimental value…contohnya setiap negara yang kita pergi kite beli satu handbag buat kenang-kenangan..jadi setiap handbag tu ada cerita disebaliknya..

holland-belgium-353

holland-belgium-354

holland-belgium-131

premiumbeautiful_salhazain_hongkong2011-1073

premiumbeautiful_salhazain_hongkong2011-100-2

premiumbeautiful_salhazain_hongkong2011-102-2

_dsc29571

hk10

london-paris-premiumbeautiful-salhazain49

Ok so, our next trip will be AUSTRIA & HUNGARY..yaaaayyyyyyyyyyyyy!!!!!

I never been to Austria and Hungary before.. but one thing for sure, Austria and Hungary ialah negara yang sangat cantik..!!! tempat yang paling Salha tak sabar nak pergi ialah their Medieval Castle zaman 12th century lagi…oh myyy….i loveee historical places!!! Can’t wait..!!

So i hope u enjoy my entry for today…i’ll share more on the next updates!

Pada yang nak tahu macamana nak berjaya in this Business and want to follow me to Austria and Hungary u can watsapp me at :

012-2229453

salha2910@gmail.com

BYE!!

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent



Travelling

Happy – TLC in Gold Coast

15 April, 2014

Inspired by  Pharrell Williams No.1 Billboard hits Happy, here is TLC version of Happy!

Ni actually trip kedua Salha ke Gold Coast, Australia. Walaupun kali kedua, surprisingly kali ni lebih meriah dan pada Salha itinerary kali ni lagi best! InshaaAllah, Salha akan share details apa yang best di Gold Coast dalam next entry, but for now, enjoy this short MTV first. Turn up the volume, and press the play button!

————

This and the rest of TLC Travelog Videos are FREE travels all EXPENSES PAID trip. Go to Instagram and check #tlctravelog for more.

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent



Travelling

TLC in Korea Video

20 October, 2013

The Official video for the latest #tlctravelog is up! TLC in Korea. Check out the video below.

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent



Travelling

Top Leaders Circle in Paris 2013

29 April, 2013

This video is for the second part of our trip to Europe 2013. Top Leaders Circle in Paris. Link to the first part, click Top Leaders Circle in London

All TLC members in this video are testimony of success with SOHOBiz FastTrack. In this business, we work hard and enjoy our reward for success. We usually travel 2-3 times a year, and would like to welcome everybody with Entrepreneurship Spirit to join US!

tlc-in-paris-002 tlc-in-paris-001

SEE YOU IN OUR NEXT VIDEO… Top Leaders Circle in Shanghai!

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent



Travelling

Pack up, let’s fly away! TLC in London

5 April, 2013

Come Fly with US, with TLC to SHANGHAI. All EXPENSES PAID FOR, which means your flight ticket, hotels, meals, transportation will be covered for you. Just bring your money for shopping!

This is our video when we are in London for 4 days and 3 nights. We covered London Eye, Buckingham Palace, Big Ben, Westminster Abbey, Tower Bridge, Oxford Street, Bicester Village, Harrods, Hard Rock Cafe London and many more… Next video will be TLC in Paris, so stay tuned!

haio-b32-topleaderscircle-london-218

For further info, call/sms/whatsapp me at this number: +60122229453 / +60122307430

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent



Business, Travelling

Shanghai 2013

2 January, 2013

It is OFFICIAL, after LONDON & PARIS
we are going to SHANGHAI, CHINA this 2013!

For those who have been following my blog,
you know that this trip is a 5-star VIP Package Trip
and best of all FREE OF CHARGE!
All you have to do is qualify
and ENJOY the trip!

corset-premium-beautiful-salhazain-shanghai-00 corset-premium-beautiful-salhazain-shanghai-02corset-premium-beautiful-salhazain-shanghai-03corset-premium-beautiful-salhazain-shanghai-01

Many have QUALIFIED for our previous trips, so can YOU!
It is EASY if you know HOW
and with a MENTOR who already guided so many,
YOU CAN TOO!

XOXO
Salha Zain
012-222 9453

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent



Travelling

Good Time in Guangzhou!

4 December, 2012

Remember in June 2012, Salha went to Guangzhou? Finally, our group video was published. Check it out!

And… By the way, I heard there is another similiar travel package opening up next month, in January 2013. If you want to be part of this FREE TRAVEL, 5-stars PACKAGE ALL EXPENSES-PAID TRIP, click the Orange button on the left or dial 012-2229453.

Good Time in Guangzhou 2012 from alfaath on Vimeo.

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent



TLC, Travelling

PARIS & LONDON CONFIRMED

24 October, 2012

Alhamdulillah…. WE MADE IT! We are coming to Paris & London next March 2013. So let’s wait for all the Beautiful updates later okay! 🙂

Official group photo… Imagine group photo like this at Eiffel Tower, Arc de Triump, London etc… CANT WAIT!!!

Our Mentor CDM Hanis Haizi with some of us who made it for the Majlis Kesyukuran London & Paris GLG.

With Green Leaders Group, we don’t just talk, we show you how to do it. Just like how we did it. So come on now and be part of US!

XOXO
Salha Zain
012-2229453

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent