Iklan Raya Premium Beautiful Elegance 2017

Dah tengok Iklan Raya Premium Beautiful 2017? Kalau belum scroll bawah, klik PLAY.


Best ker best? Mestilah best. Lebih penting, u ols dapat tak mesej yang kami nak sampaikan? Hint: #Selamattt

So, kalau u ols memang dah pakai Premium Beautiful Classic or Elegance, janganlah selamat sorang-sorang. Kesian tak adik beradik, ipar duai, kezen-kezens u ols yang lain tu.

Jadilah Penyelamat. Selamatkan Hari Raya Anda dan Keluarga serta Kawan-kawan.

Kalau nak pakai Premium Beautiful or nak jadi Agent PB, silalah Whatsapp Salha O12-222 9453 or any TLC PB Expert di luar sana.

FREE CONSULTATION untuk semua pembaca blog Salha. Tanya jer apa nak tanya, tak beli pun takpe.

Jangan risau sangat pasal harga tau. Semuanya boleh dirundingkan.

P/S: Ada Promo Raya 2017 tau. Boleh pakai PB Serendah RM100*.
Rebate pun ada untuk Cash Buyer.*

Premium Beautiful Elegance

Premium Beautiful Classic Short Bra

*Terms and Conditions Apply







Premium Beautiful

Premium Beautiful X Louis Vuitton

28 February, 2017

Buy PB & Win Louis Vuitton handbag dah sampai ke penghujungnya. Tinggal beberapa jam sahaja lagi before contest ditutup pada jam 11.59pm malam ini.

I wish you all good luck!

And I wish you will be the WINNER for the LOUIS VUITTON handbag from Milan!

premium-beautiful-louis-vuitton

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent



Premium Beautiful

Beli Premium Beautiful, Dapat Louis Vuitton handbag

20 February, 2017

YES Dear! It’s OFFICIAL. Beli Premium Beautiful BodyShaper, Dapat Louis Vuittion handbag from yours truly. Setiap 1 set PB u akan dapat 1 tiket cabutan bertuah. The more tickets of course the more chance, tapi kalau ada 1 tiket pun dah ada chance. Kalau takde tiket, confirmlah kan takde nasib…

This OFFER ends 28hb Feb ni tau. Meaning tinggal 8 hari jer lagi. So, CEPAT-CEPAT Whatsapp Salha 012-222 9453 untuk grab offer ni.

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent



Premium Beautiful

Premium Beautiful – Back Pain

31 August, 2016

Ouuucccchhhhhhhhhhhhhhh!!!!

Rupe-rupenya ramai wanita kat luar sane yang suffer penyakit ni…sepanjang i kt biz ni…ramai jugak my customer yang kene back pain…

Semalam i berjumpe dengan sorang customer pb yang memang dah lame suffer back pain..dulu my customer ni sampai pakai wheel chair..memang back pain yang severe…sampai husband pun dah taktau nk buat cane lagi…bertahun2 jugak beliau suffer ngan back pain ni…and my customer ni cakap, yang buatkan die lagi sedih bile die nk dapat nk dukung anak beliau…

Alhamdulillah, baru after sebulan je pakai pb…back pain makin lame makin hilang and the happiest moment die cakap bile dia boleh dukung baby die sambil jalan and siap die boleh bendkan badan and die tak rase sakit lagi…

Alhamdulillah…semakin hari semakin banyak feedback yang kami dapat from pengguna Premium Beautiful yang dulunya back pain memang dapat result yang positive…

So, sesiape ade masalah yang same..cube experience sendiri the magic of Premium Beautiful…

Contact our top agent now..

Salha 012-222 9453

Alfie 012-230 7430

Get your Magic PB now!!!!

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent



Premium Beautiful

Premium Beautiful Detoxification

30 August, 2016

Sepanjang Salha buat bisnes Premium Beautiful (PB) ni, ramai jugak clients yang pada mulanya meragui, betul ker PB ni bagus, boleh buat itu ini. Tapi Salha rasa, kalau cakap pun u ols mesti still ada doubt kan? So, biarlah bukti yang berkata-kata.

Harini Salha nak provekan, how magic this PB corset ni! Ok, u ols boleh lihat sendiri, bila kita basuh baju dalam yg biasa-biasa kita pakai, boleh ker dia tarik toxic dari badan kita sampai bila kita basuh, kita nampak air yg kita basuh tu jadi keruh/hitam legam? Premium Beautiful corset BOLEH!

Sebenarnya PB ni mmg dah terbukti, pakai bukan utk kecantikan tapi adalah untuk kesihatan jugak. FIR yg ada dalam PB ni boleh tarik peluh asid, keluarkan toksik dari badan. Sbb tu PB ni kita panggil Magic Bra! SUPERBRAND, Highest in Quality and Highest in Demand.

So, tanpa buang masa lagi, silalah scroll ke bawah and lihatlah sendiri bukti.

Ok jom tengok video dulu…

Ok ni mula-mula gambar set Premium Beautiful corset (PB) yang telah direndam didalam PB Wash. Air kelihatan gelap.

Yang ni pulak, air yang Salha ceduk just nak tunjuk yang air gelap tadi bukan sebab ada PB yang berwarna hitam, tetapi adalah toxic yg telah keluar ke dalam air.

Tengok betapa banyaknya toxic yg dah keluar!!! Sampai air yg jernih pon boleh jadi hitam!

Ok lepas dah keluarkan air PB wash tadi, Salha bilas dan jemur. Nampak tak air jernih yang menitik tu, setelah dibilas. Toxic dah hilang, lepas kering boleh pakai balik PB ni! 🙂

So kalau ada sesiapa lagi yang rasa kesihatan diri itu adalah penting, sms or call this number +6012-222 9453. Jom biar Salha pakaikan set ni kat badan u ols.. Confirm u ols tersenyum depan cermin. 🙂

Love,
XOXO
Salha Zain
Salha Zain Premium Beautiful Top Agent



Premium Beautiful

Beautiful Breast..

29 August, 2016

Breast yang cantik memang jadi idaman setiap wanita..inilah mahkota yang paling penting kite kene jage..sebab, bukan kite je yang suka..kalau kita ade breast yang cantik..suami laaagi suke..betul tak suami2 sekalian..??

Cube tgk ni..

breast size kecik..(pakai dh sexy..tapi alamak size kecik pulak)

breast jatuh..(cantikkan model ni…tak berkelip tgk muke die..tapiii…hmmm)

breast leper..(wanita if meningkat usia majority akan jadi camni…)

tapi nak tak camni…

or camni..

tak terlampau kecik or terlampau besar…breast yang proportion, firm and sexy…..

nk breast camni, tak payah pergi suntik or buat breast implant…

pakai je Premium Beautiful…confirm u all nampak resultnye…

Premium Beautiful dapat membentuk semula breast kite jadi lebih cantik..paling best..secara naturally…tak payah nk tahan sakit atau menyeksa diri…

sarung je PB…then just tunggu je resultnya…

banyak dah testimoni yang kami dapat…

now, turn u all pulak…hehe…

if u want to know the magic of PB, just call:

me 012-2229453

and for Singapore and Johor

Alfie +60122307430

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent



Business, Premium Beautiful

Premium Beautiful : Natural Way For Breast Enlargement.

1 June, 2016

Tengok model ni..bile breast cantik..pakai baju ape pun cantek...

Premium Beautiful is a natural way for breast enlargement…

Baru2 ni Salha dapat byk testimonial from my clients..

“Salha, i seriously perasan my changes especially that part…dulu memang mase i menyusu anak, agak saggingla..siap ade stretch mark..mule2 i memang cam tak persan my changes..but bile i continously pakai, day by day…month by month..i memang nampak my breast dah reshape…lemak kat bwh ketiak kurang and at my back dh tak berlapis2..memang my body nmpak makin kemas..then i ingat mase pakai je my breast camtu…bile tak pakai pb pun shape die camtu jugak…i sendiri pun rase my breast makin cantik…i pun now rase makin confidence and happy sangat..believe it or not..not just me yang perasan…my hubby pun…thanks salha for introducing me this PB…i memang seriously happy sangat ni…luv ya darl!!”……

Nama my client ni terpakse dirahsiekan k..hehe…Yup! i pun luv you jugak…so happy for you dear….
I think bukan my clients je..i pun cam perasan jugakla the changes…heehe…mane taknya..size pun dh tukar..hehe…

So what are you waiting for…

Enhance your BIGGEST ASSET!!!!

Say no to breast implants!…Enlargement pills!…or hormone injection!

U don’t have to harm yourself or suffer from any pains to have a beautiful and sexy breast…

Just wear Premium Beautiful 8 hours a day continuously and effortlessly..

And you will be surprise!!

Try it THEN u believe it!!

012- 222 9453

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent



Premium Beautiful

Premium Beautiful Untuk Set Berpantang

26 May, 2016

 

LEPAS BERSALIN PERUT STILL MACAM MENGANDUNG 4 BULAN??

Aaaaaaaaaaaaaaaarghhhh!!!

Banyaknyee cabaran jadi orang perempuan ni kan.. Dont worry ladies, Kate Middleton pun ade masalah yang sama cam kitee..
We’re not alone ok..

infphoto_2616232

Now tgkla body die sekarang, flawless kan.. Mustahil la die tak buat ape2 kan.. And yelahh.. Die bakal permaisuri England..
So mesti macam2 cara yang Kate buat utk kurus balik..
Confirm Kate tak biarkan je perut die camtu je kan..
Cube bayangkan kalau die biaaaaaar je? Agak2 jadi ape? Mestilah makin membuak-buak kan..
Betul tak, betul tak?

24-kate-middleton-belly.w750.h560.2x

So kalau kite kt Malaysia ni, ape yg kite nak buat..?

Rata2 trend sekarang lepas bersalin rimas nak berbengkung. Sape tak rimas kalau pakai bengkung lilit2 40 meter tu.

Dahla tak berbengkung, jarang pulak makan ubat yang lawaskan pengeluaran darah nifas, kecutkan rahim dan imbangkan hormon.

Akibatnya:

Darah nifas yg tertinggal tu akn jadi makanan kepada benih ketumbuhan dalam rahim. Lepas bersalin tiba2 dapat detect ada cyst, fibroid and endo.

Rahim mmg akan kecut secara semulajadi. Tetapi kecutnya tidak rapi. Selepas bersalin tiba2 ada keputihan, faraj berbau, ketumbuhan rahim..ahhhh! Ngeriii!

Hormon tak seimbang will lead to obesiti atau kegemukan melampau. Haid pulak tidak teratur.

Jangan ikut sgt budaya barat. Tak terkejar kita. Mereka bila rahim bermasalah, ntah2 mereka buang je rahim tu. Perempuan yg dibuang rahim cepat nampak berusia. Tapi mereka boleh buat plastic surgery. Kita?? Rahim bermasalah. Nampak tua lagi.

6C8374136-tdy-130724-middleton-post-baby-bump.today-inline-large

Ok now Salha nk share kt u all bengkung yang mudahkan keje u all and tak rimas!

And bengkung ni pulak ade khasiat 20 in 1 sebab bengkung ni ade Far Infrared Rays (FIR) yang boleh:

-lancarkan darah so darah nifas cepat bersih,

-seimbangkan hormon,

-kempiskan perut mengembang lepas bersalin,

-kecutkan rahim dgn cepat,

-buang angin dalam perut dan faraj,

-menghalang keputihan,

-menghilangkan stretchmark,

-membanyakkan susu badan,

-membentuk semula badan dan part2 yg mengembang,

-membakar lemak 900 cal per hour,

dan benefit from top to toe..!

13256413_10154184073301575_1595283103415458789_n

 

Semuanya ni kite akan dapat bile pakai Corset Premium Beautiful ni..

Senang kepala kite kan.. takyah risau2 daaaahhh nk pikir pasal badan. Pakai jee.. Leegaaa!!

Bukan nk over promote, tapi ni based on ribuan testimoni orang yang berpantang dgn Premium Beautiful ni..

Hakak share jee.. Jangan kate hakak tak payung..

Sape yang dah nak berpantang, sebelum cari mak bidan, cari akak dulu..

Readykan corset sebelum bersalin bak kate, sediakan payung sebelum hujan!

Lepas bersalin, sarung perut tu dengan ni dulu. Then baru pikir nak berurut.

Tak guna berurut, bengkungnya takdek!

p/s: akak doakan moga ibu2 berpantang diluar sane, berpantang dlm keadaan tenang bahagia, bukan rimas2 tawww..

Harga Premium Beautiful?

Boleh dirundingg..

 

 

 

 

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent



Premium Beautiful

Premium Beautiful Penipu

25 May, 2016

Memang betul Premium Beautiful Penipu!

Testimoni : Hilang Migrain Serta Merta Dengan Balut Kepala Dengan Premium Beautiful.

Sekali baca memang rase menipu betul. Tapi kalau dah client yang migrain ni sendiri yang balut kepala die dengan Premium Beautiful lepas tu migrain die hilang serta merta, hmmm.. terpaksa kene percayala.

” Semalam i puasa ganti, lepastu terlupa nk bangun sahur. Baby i pulak still breastfeed. So dr pagi lagi dah rase lapar yg teramat, kepala dah mula pusing-pusing.. Masuk tengahari, migrain start datang.. Berdentum-dentum rase kepala i ni.. and rase nak muntah 2 kali.. Tapi nasib baik tak keluar..kalau tak batal puasa. huhu.. yang anak i pulak asyik nk bergayut je.. yang kite tengah pening ni baring jelah, taktau nak buat ape.. makan panadol tak boleh.. last-last saya ambik bra Premium Beautiful tu sebab u kate kt bra FIR die tebal.. so i balut je kepala i.. after 15 min camtu, i rase kepala ringan je. migrain i terus hilang.. i sendiri tak percaya.. macam magic pulakla bende ni.. seriouslah uu.. bende ni bagus gila!” 

Bila bace mesej ni, Salha rase macam tak percaya pulak. Rase cam nak cuba pulak bile migrain datang nnti.. tengah tunggu ni.. best jugak kalau migrain takyah makan panadol.. tak bagus pun.

migraine-and-blurred-vision

 

Migraine-Trigger-Checklist_new1

So natijahnya, pada kengkawan yang migrain teruk kt luar sana, jom balut Premium Beautiful kt kepala!

Sape nak cuba, jom watsapp2..ade harga special sempena orang yang terkene migrain ni..

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent



Premium Beautiful

Premium Beautiful – Magika!

24 March, 2016

ADAKAH ANDA?

1. Bosan tengok LEMAK PERUT yang terkumpul. Pakai dress nampak berlipat-lipat.

2. Menyampah dgn bentuk badan OUT OF SHAPE – menggeleber sana sini…

3. Geram tahap dewa dgn PEHA BESAR macam gajah, berjalan peha kiri dan kanan berlaga sesama sendiri..

4. Tak tahan dengan SAKIT BELAKANG atau SENGAL badan atau ANGIN dalam badan..

5. Rasa sakit yang terlampau macam nak mati bila time period sebab PERIOD PAIN sakit giler..

6. Teringin nak MENGANDUNG anak zuriat sendiri tapi lepas kahwin bertahun-tahun masih tak dapat anak…

7. Nak BADAN BERGETAH kembali macam sebelum mengandung dengan cepat lepas bersalin + dalam pantang tapi tak nak pakai bengkung tradisional yang berbelit macam mumia tu (pastu jalan macam robot)

Cuba pakai Premium Beautiful ni…

InsyaAllah..Magic akan berlaku…

 


Premium Beautiful Before After

FREE TRIAL. FREE FITTING. FREE DELIVERY (SEMENANJUNG M’SIA).

PAY CASH OR INSTALLMENT.

HARGA SPECIAL UNTUK 5 ORANG PERTAMA YANG CONTACT I MELALUI POST ENTRY NI. SEBUT KATA KUNCI ‘MAGIKA’.

016-322 9453 / 012-230 7430
salha2910@gmail.com / alfath80@gmail.com

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent



Premium Beautiful

Premium Beautiful Testimonial

6 April, 2015

Ini antara gambar-gambar Premium Beautiful Testimonial..

Ramai wanita di Malaysia mengeluh nak kurangkan berat badan dan mencari jalan untuk nak kurus cepat..

Mane taknya, asyik sibuk bekerja sampai tak sempat nak hirau tentang badan sendiri.. Bila makan pulak, tak kira waktu.. Ikut mane sempat je.. Dan paling selalu berlaku, makan nasi di waktu malam.. Yelah, balik kerja nak makan malam sama-sama dengan suami dan anak-anak.. Suami tambah nasi, kite pun tambah sekali.. Macam mane nak kawal?

Bila bercita-bercita tinggi pergi gym, tahan seminggu je.. Mane taknya.. Lari atas treadmill 40 minit macam nak pengsan, sekali tengok monitor baru bakar 100 kalori je.. Frust lahai.. Last-last stop jelah.. Sambung makan nasi lagi sebab geram..!! Habis punah cita-cita nak dapat badan Miranda Kerr!

Eh ha’ahla!! Macam same je dengan kisah aku? Haha!! Bukan u ols sorang je.. Semua pun same!!!

Malas nak pikir panjang-panjang, terus call PB Expert, beli satu set PB, sarung je kat badan!!! Settle kerja!! Tak kisahla harga brape pun, bayar gym lagi mahal!! Consume milk shake setiap bulan kononnya nak kurus cara murahla kan, tapi kalau sebulan dah rm500, setahun dah rm6000.. Dah muak minum, teringin pulak makan nasi lauk tempoyak ikan patin, akhirnya badan pun naik balik tapi kali ni naik double pulak!! Oh laaahaiii!!

First-first pakai Premium Beautiful, target kalau dapat hilang seinci dua jadilah kan.. Takpun hilang 2-3kg pun kira syukur dah..

Sekali dah pakai, ya Allah mane lelemak aku? Berat hilang 10kg? Hah 20kg? Wow punggung mantap macam JLO! Wooh, breast pulak dah macam Kim Kardashian!! Double chin gue gi mane lohh!! Haritu bukan kt lengan ni ade lemak melambai-lambai ke? Lipatan-lipatan maut kat belakang badan ni pergi mane? Lelendut perut bekas bersalin macam dah takdek je!! Selulit yang melilit kt peha ni dah hilang, ajaibla!! Badan mase i anak dara pun tak cemni skali tau!!

Bukan setakat tu je.. Heh! Mane pi migrain aku? Aik, bukan haritu stretch mark dah macam google map ke atas perut ni? Mane google map tu pergi? Pagi tadi rase period, tapi nape takde period pain yek? Sengal-sengal tulang belakang aku alih-alih takdek ni, biar betol! Nape susu aku melimpah ruah ni, puasla anak aku minum nanti! E’eh, lancar je buang air besar..takde sembelit-sembelit lagi..yay!

Tulah antara dialog-dialog normal dari beribu-ribu pengguna Premium Beautiful kami satu dunia ni!!

Punyalah terkejut dengan result diorang sampai demam Tsunami PB kakak-kakak kat bawah ni!!! Tengok jelah ni!

                  

                

          

 

Berbaloikan beli Premium Beautiful ni.. Mau tak! Beli skali, pakai sampai bila-bila!

Harga PB ikut size.. Range harga dari 2400-2600 jee!!

Payment thru cash, credit card, rhb easy, aeon, ar-rahnu and etc semua kami accept!!

Paling best bile anda beli, PB Expert akan guide u ols dari cara ukur, fitting sampaila ke cara sidai PB.. Kelas kan!!

Kalau bayar cash, lagilah best! Dapat FREE GIFT dan “RAHSIA” kurus cepat dengan PB ni!!

Beli handbag beribu cecantek Coach, Gucci, Prada, Chanel pun ada tapi badan tak cantek cemana??! Adoiilaa.. Biarla badan cantek, pakai beg plastik pun orang tak kisah tauu!! Alah kalau dedua cantek kan lagi best!! Biar menangis teresak-esak orang tengok!! Hahaha!!

Nak pakai cepat, sila watsapp PB Expert kat bawah ni..

Salha Zain / 012-2229453

Dah pakai Premium Beautiful, nak tau cara nak travel keliling dunia free and teringin nak buat puluh ribu sebulan pun boleh Salha ajarkan skali..! Jomsss!

Salha Zain’s Photoshoot in Hungary

 

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent



Premium Beautiful

TSUNAMI PB

27 March, 2015

Tsunami PB started HERE! Top Leaders Circle is the No.1 Premium Beautiful Group of Experts. We have trained agents all over Malaysia & Singapore.

TLC pun dah berjaya hantar corset PB ni serata dunia..London, US, Egypt, Dubai, Indonesia, Australia and many more!! Alhamdulillah, semuanya sangat berpuas hati dengan servis kami.. Memang kami akan pastikan, semua customer kami akan dapat servis no.1 juga..

So, ingat Premium Beautiful… Ingat Top Leaders Circle (TLC)! Ok!!!

#tsunamiPB #topagentmalaysia

 

 

10895056_317199421821864_1983061335_n  11005161_862241477155729_2113741867_n    

      

 

 

 

 

 

 

    

            

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent



Premium Beautiful

Fatin Liyana Premium Beautiful Story

20 August, 2014

Today I wanted to share with you about one of Malaysian top blogger Ms. Fatin Liyana and her Premium Beautiful Story: Towards an Elegant Body Posture.

fatinliyana-daradotcom

As we all know, Fatin has a very petite and slim figure. Many would have thought, there is no need for her to wear Premium Beautiful corset. But here is where many of us were wrong.

Have a look at Fatin’s picture before she starts wearing PB set.

fatinliyana-premiumbeautiful-before
Look at her body posture. As written by herself in her blog:

“Jadi walaupun aku kurus, tetapi tidak bermakna posture aku cantik. Nak nak.. haa aku ni memang ada satu habit buruk. buruk nm. buruk nak mamp. Aku gemar membongkok. Faham tak bila aku duduk, aku boleh form bentuk ‘C’. Kadang-kadang bila aku berdiri, bahu dan perut aku kedepan, chest aku kebelakang. Haa pening tak kepala otak korang nak membayangkan?” – Fatin Liyana

Surprisingly, Fatin is not alone. Lately, I have so many enquiries from slim and petite women wanted to wear this corset to fix their slouchy posture problem.

And Alhamdulillah, you guys can check out the picture below, which is after she wears Premium Beautiful corset. Check out her posture. So ELEGANT!

fatinliyana-premiumbeautiful-after

“6 hari aku pakai, dah ada perubahan yang bagi aku ketara. Especially in terms of posture and curvature. Main concern aku pakai korset pon, adalah untuk menjaga posture & tulang belakang kan. Meh aku tunjuk gambar, posture aku duduk…. Which I am so happy right now! – Fatin Liyana”

Last but not least, if you have a friend or relatives who share the same problem and need help, do call me for personal consultation. I will do my very best to help. I can be contacted by Whatsapp: 012-222 9453. Or you can press the “Contact Me” button on top left of this blog.

If Fatin Liyana fixed her posture issue with Premium Beautiful, so can we.

Towards an Elegant Body Posture that every women dreamed of… I’ll wait for your call. 🙂

P/S: Check out her original writing at her blog at this link => http://honeykoyuki.blogspot.com/2012/09/menuju-ke-arah-postur-badan-yang-cantik.html

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent



Premium Beautiful

From Pain to Pleasure : True Story of a Mother with Scoliosis

8 July, 2014

Much have been written about how Premium Beautiful have helped people with back-pain, slip-disc and even scoliosis problem. So here is one story that I want to share with all of you. As I was googling about Premium Beautiful, I saw this post by one of my Premium Beautiful client back in 2012. It was well written; and so touching I can almost feel her pain.

Well, Puan Kartina is a mother of 5 (from 8 pregnancies, 3 miscarriages, 2 Caesarean sections). Being someone diagnosed with idiopathic scoliosis only God knows how much pain she had to go through. I seriously cant imagine how she managed taking care of all her children which includes a 14 months old baby yang masih breastfeeding.

Quoting what she wrote:

It was a numbing sort of pain, originating from my lower back, along the spinal column, gravitating towards the shoulder blades and leading to stiffness along the neck and numbness along the arms. It hindered my normal mobility somewhat. It made me experience soreness and headaches and made me lose a lot of muscle strength. What was worse, I had to really strain to carry around my 14 month old baby! I think the turning point was when I felt so bad that I couldn’t even turn my head sideways, not to mention the constant and persistent headaches! At the chiropractor’s, I was diagnosed as having idiopathic scoliosis along the upper vertebrae and a few rotated vertebrae along the lower column. 

For those who dont know what scoliosis is, here are some pictures to help you get the rough idea….

premium-beautiful-scoliosis

Alhamdulillah today, she is a happy and healthy mother. Thanks to Premium Beautiful Corset. And I am so glad to be someone who contributed to her improving health.

Last but not least, if you have a friend or relatives who are in pain and need help, do call me for personal consultation. I will do my very best to help. I can be contact thru Whatsapp: 012-222 9453. Or you can press the “Contact Me” button on top left of this blog.

“Ikhtiar dari Kita, Sembuh dan Sihat dari Allah”

 

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent



Premium Beautiful

Premium Beautiful Untuk Lelaki

16 May, 2014

 

PREMIUM BEAUTIFUL UNTUK LELAKI??

Yup! Corset ini sesuai dipakai oleh kaum adam di luar sane!

***MENGALAMI MASALAH PERUT BUNCIT***

***Adakah anda mengalami masalah perut buncit yang tak dapat dibendung lagi?

***Geram bila pakai baju dan seluar ketat macam nak pengsan!

***Frust keluar masuk gym tapi perut tetap tak turun-turun!!

AAAAARRRGGGGHHHHHHHH!!!!!!!..BENCIIIINYAAAAAAA!!!!!!…

target_visceral_fat_18gelod-18gelon

Nak pakai sesuatu yang dapat membantu anda mengurangkan perut buncit dan mengawal selera makan secara semulajadi??

PAKAI BENGKUNG NI!!!!

bengkuk lelaki

Bengkung ini dapat membantu:

  • mengempiskan perut
  • mengawal selera makan
  • menjaga kesihatan tulang belakang
  • meningkatkan metabolisma badan
  • menghilangkan sakit pinggang
  • membantu masalah sembelit
  • membantu masalah buasir
  • melancarkan darah
  • membantu kesuburan lelaki

dan macam-macam lagi…

KEISTIMEWAAN BENGKUNG PREMIUM BEAUTIFUL

557607_481702078563923_613453680_n

7 batang tetulang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk. Tulang-tulang ini sangat lembut dan mengikut bentuk badan-keselesaan sepanjang hari.  ANDA tidak akan bongkok sehingga ke tua jika amalkan pemakaian bengkung. Sakit pinggang/belakang juga akan LENYAP juga dari badan!

Cangkuk 3 laras disisi untuk keselesaan badan dan mempercepatkan pembakaran lemak degil disini. Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.

Perut menjadi kemas dan rata disini. Amat sesuai juga untuk kaum adam yang ‘BOROI’. Alamailah sendiri keberkesanannya!!!

KHASIAT YANG TERKANDUNG DALAM BENGKUNG PREMIUM BEAUTIFUL

Bengkung jenama nombor satu ini telah diiktiraf sebagai produk Superbrand yang diperbuat daripada bahan yang sangat berkualiti tinggi dan mempunyai ‘Lifetime Warranty’..

Berpandukan teknologi terulung dari tiga buah negara maju iaitu Amerika Syarikat, Jepun dan Jerman.

Rahsianya terdapat pada bebenang korset Premium Beautiful yang disuntik dengan bahan yang menghasilkan gelombang Far Infrared (FIR) yang memberi kesan kebaikan kepada pemakai.

BAGAIMANA FAR INFRARED RAYS (FIR) BERFUNGSI ???

Far Infrared H2) Resonance

“Far Infrared Ray stimulates cellular metabolism which increases the body’s regenerative ability and helps restore the proper function of the nervous system. Far Infrared energy is absorbed very easily by the human body and helps in all aspects of bodily growth and development.The body has its own mechanism for producing FIR which stimulates healing and cellular repair. When the body is exposed to Far Infrared Rays our healing processes are stimulated and our body’s own repair responses are activated restoring function and detoxifying. Far Infrared Ray detoxifies the body of heavy metals, pesticides and other toxins.”

unnamed

JADI DAPATKAN PERUT IDAMAN ANDA..!!!

LELAKI MANE YANG TAK NAK PERUT  YANG KEMPIS, GAGAH PERKASA!!

HARGA YANG BERPATUTAN DENGAN KUALITINYA..

DAPATKAN BENGKUNG ANDA HARINI!!

WATSAPP/SMS : 012-2229453 

EMAIL : salha2910@gmail.com

Harga dari RM800-1000..

CONTACT SEGERAAA UNTUK HARGA ISTIMEWA!!!!

 

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent



Premium Beautiful

Badan Mantap dengan Premium Beautiful

4 March, 2014

Ramai wanita diluar sana, bertungkus lumus untuk bersenam dan berdiet untuk memiliki badan yang cantik.. walaupun dah berbulan-bulan diet dan bersenam, masih tak berapa nampak hasilnya.. dan bentuk badan yang diinginkan seperti pinggang yang ramping, pinggul yang mantap hasilnya tak begitu memuaskan…

Tak nafikan, pemakaian corset memang boleh banyak membantu…seperti membentuk semula aset-aset wanita yang dah kendur, mengalihkan lemak ke tempat yang sepatutnya,
dan mencantikkan posture badan dan semua ini akan menaikkan “confident” dan “self esteem” seseorang wanita lebih-lebih lagi wanita yang yang berbadan besar..

Lihat gambar dibawah ini…hanya dengan pemakaian corset sahaja, seseorang wanita mampu memiliki bentuk badan seperti dibawah..

Gambar-Pra-Perkahwinan-Rozita-Che-Wan-Zain-Saidin-8 risikta7 zcr6 Gambar pra-perkahwinan Rozita Che Wan dan Zain Saidin 1

Badan kelihatan kemas terletak, lemak tak bersepah, aset-aset penting jadi mantap dan yang paling best ialah pakai segala jenis baju dress, kebaya atau sebagainya kelihatan cantik dan kemas…

Tanpa corset tak mungkin anda dapat memiliki badan seperti ini…

CORSET PREMIUM BEAUTIFUL BOLEH MEMBANTU ANDA!!!

Tak percaya??

Anda boleh cuba harini dan CONFIRM TAKKAN MENYESAL!!!

Rujuk pada yang pakar..

Call / watsapp / sms : 012-2229453

Email : salha2910@gmail.com

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent