Premium Beautiful

Premium Beautiful

21 September, 2010

Dialog i ngan my adik ipar sepanjang raye yang hari2 ade open house je…bagi i yang suka makan haruslah asyik gi open house je kaaann…


me: aishah, kak salha takutla asyik makan je keje aku…gi rumah sini makan, sane makan..pengsan…mesti berat naik ni..ade yang 10 kg ni naik…makkk tanakkk!!

aishah: pegi la timbang…ade kt dalam bilik tuh…

~dengan sedihnya lalu saye menimbangkan diri sendiri…

me: weh aishah!!timbang ni rosak ke hape?

aishah: takla…maneder rosak…nape?

me: tipula…maneder berat kak salha camni…takkanla takde beza kot..

aishah: berat selalu brape?

me: selalu 57kg gitula…takkanla 57 jugak kot…makan dhla macam hantu…

aishah : meh nk check timbang nih….(aku pun turun jap sebab nk tgk jarum timbang tu betul ke tak)..betul la nii…memang tepat kt kosong nih..timbang lg sekali tgk..

me: hah tengok nih…tipu giler timbang nih…

aishah: memang betulla tu kak oi..

me: ahhh..tanak timbangla…tak caye la timbang ni….(aku yang still dalam keconfusesan dan tak berpijak di bumi yg nyata)..

aishah: (garu kepala)..

Biar betul…melantak macam godzilla pun tak naik2 berat…

Adekah disebabkan PB…haiyooohhh!!!!

Unbelievable…

Korang baik pakai PB tgh2 open house ni…bahaye tau tak open house nih…

Nanti nk tanye call i cepat2 k.. 012-222 9453

Sales tinggal lagi 4 hari niiih…

_dsc7569

Happy face...ngeeeeeeeeeeee.....

Selamat Hari Raya!!!

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply cikayu 21 September, 2010 at 4:11 pm

    kelakar baca entry u ni…tapi mmg betul..PB work amazignly

    • Reply Salha Zain 22 September, 2010 at 3:02 am

      ayu, kan…i memang tak percaya…pelik tapi benar….huhu….

    Leave a Reply