Premium Beautiful

Premium Beautiful Corset: How to buy & Start PB business

3 March, 2013

Semakin ramai yang bertanya, so jomlah kita beramai-ramai beli corset Premium Beautiful dan join the PB Business dengan Salha. OF COURSE EVERY WOMAN want to be HEALTHY, BEAUTIFUL, STAY YOUNG AND ENERGETIC, and have some EXTRA CASH (RM,5000++) in hands. Well, good news, PREMIUM BEAUTIFUL CORSET is the BEST SOLUTION FOR YOU…

premium beautiful classic elegance

Premium Beautiful Classic & Premium Beautiful Elegance

All you need to do is to Contact Me and Book your appointment now!!

012-222 9453

salhazain@gmail.com

Kalau u all malu nak call i, boleh jugak Fill form yg i dah sediakan, tulis la apa2 yang you nak tanya. Just click button ni ataupun button oren kat tepi kiri tu..

Book appoinment with Salha today, get your Premium Beautiful corset.

cara-ukur-saiz-corset-premiumbeautifulPREMIUM BEAUTIFUL: Best Instant Body Shaper

Tak kira apa berat badan anda, dengan ‘curves’ pada tempat yang betul, semua orang boleh tampil anggun dan penuh keyakinan. Berilah yang terbaik untuk diri anda, Premium Beautiful sudah membantu ramai wanita seluruh Malaysia dan dunia. Katakan “YES” hari ini.

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent

You Might Also Like

14 Comments

  • Reply Nurul 26 December, 2011 at 1:34 pm

    Salam.
    kak nak tanya yer.harga PB corset ni berapa yer?

  • Reply nora effendi 11 August, 2012 at 11:13 pm

    Salam,
    Saya dari singapura, how to be your downline and boleh share business plan in detail tak?

    • Reply Salha Zain 14 August, 2012 at 3:56 am

      ok nora…salha email u at your email add dear…

  • Reply linda 25 September, 2012 at 11:44 pm

    how much the price for corset?

  • Reply eza 26 September, 2012 at 3:37 pm

    PB corset ni sesuai ke dgn org tubuh besar? ada size ke? harga dia berapa?

    • Reply Salha Zain 27 September, 2012 at 2:38 pm

      ok eza. i dah reply kat ur email. πŸ™‚

  • Reply wewyn 26 September, 2012 at 11:59 pm

    Hye..i nk tanye.ade x pb corset jual kat jb?i berminatla dgn corset tu.thanks.

    • Reply Salha Zain 27 September, 2012 at 2:39 pm

      hi wewyn. mmg ada. dealer under akak pun memang ada diseluruh malaysia. takpe, akak dah email awak. nanti kita sambung kat email. πŸ™‚

  • Reply adila 28 September, 2012 at 9:50 pm

    kat jb mne bleh dpt pb ni?

    • Reply Salha Zain 15 October, 2012 at 3:09 pm

      boleh order online from me, nnt i deliver. sbb beli mesti through authorized agent. πŸ™‚

  • Reply fika 5 March, 2013 at 11:25 pm

    kat miri,sarawak ada agent ni tak?

  • Reply saidah ahmad shukri 22 April, 2014 at 3:14 pm

    Assalamualaikum sis.corset ni ada jual di melaka x?n brp hargany ye?

    • Reply Salha Zain 25 April, 2014 at 9:36 am

      W’salam. Saidah, nanti SMS KORSET ke 012-222 9453. Whatsapp pun boleh.

    Leave a Reply