Premium Beautiful

Premium Beautiful Detoxification

30 August, 2016

Sepanjang Salha buat bisnes Premium Beautiful (PB) ni, ramai jugak clients yang pada mulanya meragui, betul ker PB ni bagus, boleh buat itu ini. Tapi Salha rasa, kalau cakap pun u ols mesti still ada doubt kan? So, biarlah bukti yang berkata-kata.

Harini Salha nak provekan, how magic this PB corset ni! Ok, u ols boleh lihat sendiri, bila kita basuh baju dalam yg biasa-biasa kita pakai, boleh ker dia tarik toxic dari badan kita sampai bila kita basuh, kita nampak air yg kita basuh tu jadi keruh/hitam legam? Premium Beautiful corset BOLEH!

Sebenarnya PB ni mmg dah terbukti, pakai bukan utk kecantikan tapi adalah untuk kesihatan jugak. FIR yg ada dalam PB ni boleh tarik peluh asid, keluarkan toksik dari badan. Sbb tu PB ni kita panggil Magic Bra! SUPERBRAND, Highest in Quality and Highest in Demand.

So, tanpa buang masa lagi, silalah scroll ke bawah and lihatlah sendiri bukti.

Ok jom tengok video dulu…

Ok ni mula-mula gambar set Premium Beautiful corset (PB) yang telah direndam didalam PB Wash. Air kelihatan gelap.

Yang ni pulak, air yang Salha ceduk just nak tunjuk yang air gelap tadi bukan sebab ada PB yang berwarna hitam, tetapi adalah toxic yg telah keluar ke dalam air.

Tengok betapa banyaknya toxic yg dah keluar!!! Sampai air yg jernih pon boleh jadi hitam!

Ok lepas dah keluarkan air PB wash tadi, Salha bilas dan jemur. Nampak tak air jernih yang menitik tu, setelah dibilas. Toxic dah hilang, lepas kering boleh pakai balik PB ni! ๐Ÿ™‚

So kalau ada sesiapa lagi yang rasa kesihatan diri itu adalah penting, sms or call this number +6012-222 9453. Jom biar Salha pakaikan set ni kat badan u ols.. Confirm u ols tersenyum depan cermin. ๐Ÿ™‚

Love,
XOXO
Salha Zain
Salha Zain Premium Beautiful Top Agent

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply rus 9 January, 2012 at 2:46 pm

    akak, mintak izin nk share pic ni boleh?

    • Reply Salha Zain 10 January, 2012 at 11:30 am

      Silakan… ๐Ÿ™‚

  • Reply oni 10 January, 2012 at 2:52 pm

    dear salha…boleh explain kalau bukan dye dr baju tu yg luntur??….tq

    • Reply Salha Zain 11 January, 2012 at 2:59 am

      oni, senang jer. cuba rendam pb yang baru belum pakai. confirm air tak tukar warna. ๐Ÿ™‚

  • Reply nora 31 May, 2012 at 4:45 pm

    akak, mohon share pic nie bleh x?

  • Reply azie 25 September, 2012 at 4:46 pm

    saya dah tiga tahun pakai, tak tahu pulak air hitam tu berpunca dari toxid badan.. kalau dah bertahun pakai, FIR dia tu masih ada ke.. mohon penjelasan. PM saya

    • Reply Salha Zain 27 September, 2012 at 2:32 pm

      ok azie. nnt salha pm. ๐Ÿ™‚

  • Reply Premium Beautiful Detoxification | Kartikakarim 18 May, 2013 at 10:33 pm

    […] Gambar2 credit to my mentor blogย salhazain […]

  • Leave a Reply