Success Story

Protege Sales 2 Juta

11 November, 2016

ALHAMDULILLAH!!

Congrats to TLC Highest Achievers!
2 orang lagi Protege TLC berjaya capai RM2,000,000.00 sales dalam business ini.

protegesales2juta095
Dan Alhamdulillah, TLC dah berjaya melahirkan hampir 10 orang CDM iaitu protege yang berjaya capai RM2 juta sales dan berpuluh-puluh lagi Protege TLC yang sedang on the way untuk capai kejayaan yang sama.

protegesales2juta064

Dan secara keseluruhan, Team TLC berjaya capai hampir RM100 juta sales. Alhamdulillah. Ni semua berkat kami ikut je mentor kami CDM Hj. Azlan Deraman.

Bila anda dalam TLC ni, masing-masing akan ada mentor. Kerja anda, ikut sahaja mentor anda. Sebab mentor-mentor dah berjaya and dah tau cara nak buat anda berjaya.

protegesales2juta032

Dalam business ini, tak mustahil langsung untuk buat ratus ribu dan juta-juta sales.
Kami ada caranya dan semuanya kami diajar oleh mentor kami.

protegesales2juta067
Senangnyerrr business yang ade mentor ni, jalan dah terang lagi jelas. Semak samun semua dah kene tebas. Kita tinggal buat saja dan ikut apa saja yang mentor suruh.

Tak perlula nak fikir-fikir strategy yang belum tentu jadi, sebab kami dah memang ade strategy yang boleh buat business menjadi-jadi.

protegesales2juta082
Kalau kat luar, maybe ramai yang rase.. Aduhhh!! Susahnyerr nak capai sales puluh ribu, dapat sales ribu pun nak pengsan. Apetah lagi sales juta-juta.

Hmmmm.. Kalau anda salah seorang yang ada masalah yg sama ??, dan anda lah yg sedang baca wall post Salha ni, kiranya anda dah jumpe jawapan daaaaah. Salha nak ucapkan Tahniahhhh! ????????

protegesales2juta099
Allah dah bagi peluang untuk anda besarkan lagi sales anda dengan business kami ni.. Jomlah buat sales juta-juta pulak kali ni.

Dan bukan tu je, kite dapat lagi melancong FREE 3 kali setahun, insentif kereta starting dari RM2000 sebulan, dan macam-macam lagi bonus tambahan sepanjang berada dalam business ni.. Company tempat kerja kita pun tak bagi bende ni. Huhu.

Untungnyaa Salha dan Protege TLC terjumpa business ni. Tapi anda pun akan jadi orang yang beruntung jugak kalau anda pun nak mula berbusiness dengan TLC. Senanggg sangatlah. Tinggal buat jerr..

Nak tau lebih lanjut lagi?

Meh ?? 012-2229453 ??

Nak tengok gamba kami melancong dan bawak kereta impian kami?

www.salhazain.com

Salha Zain Premium Beautiful Top Agent

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sumiati 20 May, 2017 at 10:24 pm

    Interested lah.. sy nak join.. blh pm x cara cara ny.. huhu.. ws 0198709042

  • Leave a Reply