fbpx

2 Bende Ajaib!!

Today ade 2 bende ajaib terjadi kat i…memang betul2 ajaib!!!

Yang first ni, pagi tadi i pergi Tesco Mutiara Damansara…lepas keluar dari Tesco i singgah jap kt kedai carpet..pastu i belek2la carpet kt situ…belek punye belek punye belek…sampai tak pandang langsungla si bangla yg jual carpet tu…sekali adela satu carpet yg i suke ni, i suruhla si bangla ni bentangkan carpet tu…barula terperasan muka si bangla ni..

I macam…..

Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkk!!!!!!

Terkejut giler i…tapi dalam hatila kan…ni Chace Crawford ke bangla nih!!!Aiyoyoyooooo!!!!!

Nk tau Chace Crawford ni yang mane?

Ni haaa…

ccr

ni lagi satu..

GOSSIP GIRL

Alah…si Nate dalam Gossip Girl tuu…tapi rasenye muke si bangla ni lebih pada gamba yang 2nd ni kot…

Terkejut i kejap…nak aje i tanye…” Napela ko jual carpet weeehh..pegila Hollywood ke..takpun Bollywood ke jadi pelakon..Confirm ko dah kaya dah sekarang ..”

Tula…jangan underestimate bangla2 nih…jangan lepas ni ade muka macam Tom Cruise pulakk..takpun Brad Pitt ke…

Korang tak percaya???

Pergi tengok sendiri…Kat Tesco Mutiara..

Lagi2 yang single tuu…hahaha!!!!

2nd bende ajaib..esok i cite…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.