Saye sungguh happyyyy!!!

Happy..happy..happy…!!

Firstly because…i qualify to Perth…Yeayyyyyyyyyy!!!!!

Perth…. here i comeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

perth1

Tak sabar nk explore the city at night!!

perth2

ambik gamba and sunbathing kt beach...ceehh!! perasan...

perth-shop

aaaannddd...shopping!!!!

Tak sabarnyeeeeee!!!!!


Then, semalam saye jumpe 3 orang client…semuanye my blog reader…happy sangat jumpe diorang….to Siti, Lily, and Baizura…seronok sgt jumpe u all k!!Selama ni just email2 je…then bile jumpe and sembang macam2 cerita keluar…memang cool la u all!!!

So semalam lagi best bile Baizura cakap…Salha…u dah kecik dari gamba baju biru TV9 tu…i dalam hati..melonjak2 happyyy ok…..hehehe…..so nantikan gamba terbaru ku yeee…..Misi harus diteruskan…yes Salha…u can do it!!!


So today…i happy jugak…i tgh dok kat my home office and tgh browse..kata mane tempat yang nk bermanja-manjakan diri…u all tau tak Spa mane2 yg best….yang boleh massage and facial…i really nk pamper myself selepas penat berbisnes…(penat ke?hehe)..

So please u all mane tempat best utk pamperkan diriku ini…

massage

Oh sedapnye orang massage badan...

massage11

rendam2 kaki kt air....best nye...

massage2

orang urut muke..mesti tertido terus i...

Kalau korang ade suggestion, bagitau k!!!

Anything call and sms me…

012-2229453

salha2910@gmail.com

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.