fbpx

APAKAH!!!….the picture is taken mase my cousin’s wedding..si bobby (my makeup man)..diela yang kate..bile die mekap muke i.. lagi-lagi tang mata..die kate macam die mekap siti..sebab before this die memang pernah mekap siti..i rase mengembang dah..nk tercabut corset i bile berperasaan perasan begini..tapi, betul ke korang?..i tengok macam tak sama langsung..kalau ade pun la maybe tang bulu mata la..tak pun bulu roma ke..hohohhh!!..apakah la aku ni kan…

anyway, sesiape yang nk bobby mekap for dinner or wedding, u can call me at 019-2516237 and for those yang nk amik gmba potrait or nk photographer for wedding atau any event just let me know or click here to see more pictures…

3375506266_504c7e97481

13copy

Join the discussion 6 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.