fbpx

A Nite to Remember…………….

Ok, today semua tarik nafas….hmmmmmph….aaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh…..

Jangan tension2 dah sebab today Salha ade something special nk share ngan korang nih….hihi…

Last weekend, kami ade Malam Anugerah siap ade red carpet bagai…and we totally had a greaaat time….its a blast!!

We all dress up ade yang gaye Middle east la and ade yang pakai baju2 from Top Malaysian Designer macam Rizalman, Carven Ong, Rizman Ruzaini, and macam2 lagi…mane taknye…nk amik gamba kt red carpet…and hampir 7 ribu orang yang hadir ke dinner tuh…7 ribu ke…ntah2 lebih…

My feeling mase tuh tersangat2la happy sampai teringatkan majlis tu sampai sekarang…so, perasaan happy ni salha nk share ngan anda semua…so peeps…enjoy the photos…..

_dsc3198a

Orang middle east masuk hollywood jap...haha...

_dsc3266a

with my biz partners..thanks for coming...love you all...

_dsc3296a

With hanis...her dress by Rizalman...preparation nk gi dinner ni jer nearly RM10k...wooo...naik DDM nanti maybe nk tempah Rizalman juge...my dream designer...mai, ko pun..hihi...

_dsc3070a

couple ni memang sweet...ala-ala cerite korean gitu...

_dsc3078a

Maiiii....even preggie 4 bulan pon tetap glam ok...DDM mai jom!!

_dsc3082a

sesi hanis sebelum naik pentas...

_dsc3083a

Tadaaa...barisan pemimpin hebat...

_dsc3104a

with CDM Kak Ja and CDM Yati...

_dsc3106a

CDM Kak Ja...kalau gi event pape memang i suke amik gamba ngan kak ja ni taktaula nape...

_dsc3119a

With Diana, kak aina and isora...love you!!

_dsc3162a1

me..posing...

_dsc3167a

Biz partners...love you all...

_dsc3172a

all the husbands and ooops..BF...hihi..

_dsc3188a

With our Inspiration leader a.k.a Multi-millionnaire..kak ana...

_dsc3191a

Madam kesayangan...

_dsc3194a

With CDM Kak ros and CDM Kak Min..

_dsc3226a

posing tangga...

_dsc3234a

Wooooooooo...Tabung kereta...

_dsc3252a

Yeeeessss Switzerland!!Here we come!!!!!!!!!

_dsc3294a

With bakal CDM Hanis....

26806_374948748740_742793740_3765008_8137744_n

Keluarga zebra...hihi...

_dsc3332a

tergelak terbahak2 sambil posing tengah2 dunie....hahaha....

We had a super duper greeeeeeaaaaaat time…Alhamdulillah, semenjak i join biz ni my life turn 360’…i bersyukur sangat berada di bawah group yang hebat….now impian nk jadi jutawan makin lame semakin dekat…saye harap, begitu juge biz-biz partner saye dan anda semua…insyaAllah….Kalau kite ade niat yang betul iaitu nk memajukan diri dan keluarga, dan berusaha tanpa putus asa…InsyaAllah…Allah akan tunjukkan jalan…

Join the discussion 6 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.