fbpx

Alhamdulillah…

By 21 August, 2010August 22nd, 2010Business, Premium Beautiful

Alhamdulillah…

Dalam pada bulan berpuasa ni pun boleh berbisnes…Rezeki makin2 bertambah insyaAllah…

Lagi nk raye ni..lagilaa ramai nak pakai corset…sebab semua nk nampak cantik di pagi raya..

untuk usahawan baru…jom same2 rebut peluang ni…

Lagipun promosi habis sampai raye ni…sangat2la untung..kalau nk tau ape yang untung tu nanti call..

Appointment Salha penuh sampai ke Selase depan…Sape nk sambung lepastu…sila contact ye…hehe…

Siape cakap bulan puasa kita tak boleh berbisnes?

Siang berbisnes, malam kita berterawikh and beribadat pada Allah S.W.T…

InsyaAllah rezeki lagi bertambah2 berkat….

Anything call je 012-2229453 or email salha2910@gmail.com




Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.