fbpx
All Posts By

Premium Beautiful by Salha Zain

Premium Beautiful : Natural Way For Breast Enlargement.

By Business, Premium Beautiful No Comments

Tengok model ni..bile breast cantik..pakai baju ape pun cantek...

Premium Beautiful is a natural way for breast enlargement…

Baru2 ni Salha dapat byk testimonial from my clients..

“Salha, i seriously perasan my changes especially that part…dulu memang mase i menyusu anak, agak saggingla..siap ade stretch mark..mule2 i memang cam tak persan my changes..but bile i continously pakai, day by day…month by month..i memang nampak my breast dah reshape…lemak kat bwh ketiak kurang and at my back dh tak berlapis2..memang my body nmpak makin kemas..then i ingat mase pakai je my breast camtu…bile tak pakai pb pun shape die camtu jugak…i sendiri pun rase my breast makin cantik…i pun now rase makin confidence and happy sangat..believe it or not..not just me yang perasan…my hubby pun…thanks salha for introducing me this PB…i memang seriously happy sangat ni…luv ya darl!!”……

Nama my client ni terpakse dirahsiekan k..hehe…Yup! i pun luv you jugak…so happy for you dear….
I think bukan my clients je..i pun cam perasan jugakla the changes…heehe…mane taknya..size pun dh tukar..hehe…

So what are you waiting for…

Enhance your BIGGEST ASSET!!!!

Say no to breast implants!…Enlargement pills!…or hormone injection!

U don’t have to harm yourself or suffer from any pains to have a beautiful and sexy breast…

Just wear Premium Beautiful 8 hours a day continuously and effortlessly..

And you will be surprise!!

Try it THEN u believe it!!

012- 222 9453

Premium Beautiful – Magika!

By Premium Beautiful 3 Comments

ADAKAH ANDA?

1. Bosan tengok LEMAK PERUT yang terkumpul. Pakai dress nampak berlipat-lipat.

2. Menyampah dgn bentuk badan OUT OF SHAPE – menggeleber sana sini…

3. Geram tahap dewa dgn PEHA BESAR macam gajah, berjalan peha kiri dan kanan berlaga sesama sendiri..

4. Tak tahan dengan SAKIT BELAKANG atau SENGAL badan atau ANGIN dalam badan..

5. Rasa sakit yang terlampau macam nak mati bila time period sebab PERIOD PAIN sakit giler..

6. Teringin nak MENGANDUNG anak zuriat sendiri tapi lepas kahwin bertahun-tahun masih tak dapat anak…

7. Nak BADAN BERGETAH kembali macam sebelum mengandung dengan cepat lepas bersalin + dalam pantang tapi tak nak pakai bengkung tradisional yang berbelit macam mumia tu (pastu jalan macam robot)

Cuba pakai Premium Beautiful ni…

InsyaAllah..Magic akan berlaku…

 


Premium Beautiful Before After

FREE TRIAL. FREE FITTING. FREE DELIVERY (SEMENANJUNG M’SIA).

PAY CASH OR INSTALLMENT.

HARGA SPECIAL UNTUK 5 ORANG PERTAMA YANG CONTACT I MELALUI POST ENTRY NI. SEBUT KATA KUNCI ‘MAGIKA’.

016-322 9453 / 012-230 7430
salha2910@gmail.com / alfath80@gmail.com

Iklan Raya

By Personal One Comment

When it comes to Raya, one thing that Salha always look forward to is IKLAN RAYA. And iklan raya kat Malaysia ni memang best dan variety. Ada yang kelakar, ada yang ceria-ceria dan ada yang boleh menitiskan air mata lagi menginsafkan… So here are some of my favorite Raya TV Commercials.

Please share, which one do you like most in the comment below. And if you any other nice commercials, feel free to share it in the comment. 🙂

PALING FAVORITE!!!

SelamatKan Hari Raya Anda | Iklan Raya Premium Beautiful Elegance 2017

Ke Pangkuan Bonda | Iklan Raya Petronas

Adik | Iklan Raya TM

Sentiasa BersamaMu | Iklan Raya TNB

Roti | Iklan Raya Pas Gombak

Kasih Seorang Ayah | Iklan Raya Pas Gombak

Atuk | Nostalgia Raya Nissan

ecard-salhazain-raya2014-alfaath

Jalan-jalan Cari Makan Ramadhan: KL Tower

By My story, Success Story One Comment

The occasion was Iftar with TLC CDM. Tahun ni kita nak try Iftar kat tempat yang lain dari biasa. So kita decide nak Iftar “Dari Restoran Rebung ke KL Tower” by one of the best Celebrity Chef that is Chef Ismail.

Salha bagi 5 Bintang for the food choices, taste and ambience. Definitely one of the best Iftar Masakan Melayu 200 feet above the ground.

  
      

 

       
  
  
  
  
  
  
IMG_1886.JPG

Premium Beautiful Elegance

Rizalman for Zalora and Premium Beautiful Elegance 

By Beauty Tips No Comments

Cantek-cantek baju Rizalman by Zalora ni.. Elegance and sophisticated.. Tak sabar nak beli for this raya..




But for some ladies, they think that they must have a flawless body kalau nak pakai baju ni.. To normal people like us, i bet..its not easy to achieve body macam model ni..

But my advice, u just need a little touch up.. And thats when u have to wear a corset.. So dengan corset, if someone with fuller figure like me, at least u’re not worried buldging here and there..

Maybe not as perfect as this Rizalman model’s body but with a little touch up, u feel more confidence to wear this for raya and u will look curvier too!!


Pada yang tercari-cari nak pakai corset jenis ape, sebab memang banyak sangat corset kat luar.. Nanti karang dah beli mahal-mahal, tak selesa , bergulung, or sebagainya, my advice is, buy from the expert and with Premium Beautiful Elegance, u all tak perlu nak worry-worry dah.. It will give everything that women’s desired for.. Trust me..! I have one for myself this raya..

If u want too, can ask and order here:

012-2229453 / salha2910&gmail.com

P/s : Get special discount especially for Salha Zain’s Blog Reader plus special  gift worth rm200 and FREE samples to giveaway..!

Buang 6000 Pekerja?

By Business No Comments

Ya Allah, bermacam-macam berita orang forward pada Salha.. Satu berita yang amat sedih bila terbaca ramai sahabat-sahabat seislam kita akan diberhentikan kerja dari syarikat gergasi..

Salha tak boleh imagine macam mane mereka nak survive setiap bulan kalau mereka ialah the only ‘bread winner’ in the family.. Wife pula surirumah, anak-anak pula masih bersekolah.. Macam mana keadaan mereka nak raya nanti..? Hutang rumah yang belum selesai macam mana pula?

Adakah itu hakikat bekerja di syarikat gergasi? Bila dah sampai masa company nak restructure, beribu-ribu pekerja dibuang walaupun pekerja itu dah berkhidmat berpuluh tahun dan dgn hanya diberi pampasan VSS yang rasenya tidak sebanyak yang mereka benar-benar perlukan..

Dan kalau di usia 40 tahun keatas, diberhentikan kerja, bukan mudah untuk nak dapat pekerjaan lain..
Interwiew sana sini pun tak dapat sebab kene berlawan pula dengan beribu-ribu graduan yang baru keluar university..

Im so upset to hear this..
And i willing to help those yang ade masalah seperti ini.. Maksud salha bukan bantu beri duit, tapi ajar untuk sustain dan increasekan lagi income anda dari masa ke semasa..

Kami cuba beri yang terbaik..dan kami tak buang pekerja sebab semua pekerja kami, mereka berkerja atas kaki sendiri dan mereka yang tentukan income mereka sendiri!!

012-2229453
salha2910@gmail.com

 

Kisah Ngeri Bibik Indonesia

By Personal No Comments

Pernah tak anda panggil bibik cleaner untuk cuci rumah? 

Mesti ade yang pernahkan.. Ok berapa bibik tu charge u all? Kalau yang Salha pernah panggil, ade yang charge 3 jam RM 70 .. Tapi rasenya tu paling murahla.. Ade yang kate RM100, RM150.. 3 jam tau bukan 8 jam pun.. 

And pernah tak tanye, berapa rumah yang bibik tu boleh cuci dalam sehari? Rata-rata yang Salha tanya, kadang-kadang 3 rumah, kadang-kadang sampai 5.. 

Bayangkan, rm100x5 rumah = RM500 sehari.. 

RM500x30 hari = RM 15,000 sebulan ke gaji bibik tu!!! Ya Allah ngeriii!!!

Gaji sapa tuu?? Bukan ke gaji Jusa ataupun General Manager ke? 

Dahla makan, minum, tol, parking, minyak semua majikan tanggung.. Siap ade ubat gigi, prepaid handphone pun majikan belikan! Yang mane kita pulak bekerja susah payah nak sara hidup anak-anak dan keluarga, kene tanggung semua tu.. Last-last nak hantar duit mak ayah kt kampung pun takda.. Bibik tu pulak boleh hanta duit bulat-bulat kat kampung.. 

Adakah kite deserve dapat income yang sama dengan bibik.. Tu kalau income rm15,000.. Rata-rata majoriti penduduk Malaysia income purata sekitar rm3000.. 

Haishh!! Macam mana tuu?

Agaknya kalau dulu Salha tak decide buat bisnes PB ni, maybe Salha pun jadi pening jugak nak fikir.. Tapi nasib baik bila buat bisnes ni Salha dah dalam category 6 angka.. Tak berapa sakit hatila bile fikir gaji bibik tu tadi.. 

Syukurlaa Allah kurniakan jalan bisnes PB ni kat Salha.. If not mesti Salha pun rasa tertindas.. Hishh..! 

012-2229453 / salha2910@gmail.com