fbpx

Bazaar Oh Bazaar!!

Ok jap..first of all betul ke ejaan kt ats..baazar ke bazaar?hmmmm..takpela..janji bunyi die same..ok..

Tiap2 tahun, dh jadi kewajipan untuk i berbuke umah my auntie anis kt shah alam..biaselah..my mum dok kt jb..jadi my auntie ni dh macam my mum kat sinila..huhuu…sedih pulak dah…ok stop..

Jadi last weekend, i satu family gi berbuke kt shah alam..so apelagi..aktiviti biase kitorang bile dh sampai shah alam confirm gi bazaar ramadhanla…kalau korang nk tau..shah alam nila tempat yang paling byk bazaar ramadhan…boleh kate setiap seksyen ade…unlike kt kl…memang ade but jauh2 from one place to another..but shah alam ni kalau nk jalan kaki from one bazaar to another pun boleh…hihi..exaggerate tak i…

bile dh sampai bazaar..korang tau2 jelaaaaaaaaaaah…kan…kalau boleh semua nk hangkut dgn makcik2 yang jual tu skali but..nasib baik my uncle call i suruh balik cepat…kalau tak dh tak sedar diri dh haku…

and..sempat pulak i ber- cam- whoring di pasar malam tu..so enjoy the piccas!!

p4
korang jgn main2..ade pizza ok!!
p31

air..airrrr..beli kak beli...

p13

muke ghairah dpt gi bazaar ramadhan..

p5
kuah nasi dagang..
p7
yong tau fu…idamanku…
p8
amin dgn penyepit yong tau fu..
p9
murtabaksss…
p10
sateeee!!
p11
mee rebus..
p12
dessert jelly special my auntie..tapi mase ni belum tambah ice cream lagik..

kebanyakan gmba2 kt ats tadi ialah makanan2 yg kitorang beli..so u guys imaginela brape byk makanan kitorang makan..kembung perut sampai 3 hari puase tanpa henti pun boleh..huhuu…

Join the discussion One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.