fbpx

Beautiful Life..

How beautiful the business is kalau tiap-tiap hari can generate rm600 a day…

Itu tak termasuk dengan kereta yang FREE dan..

Travel yang FREE…

Haih lepas ni Perth pulak…

Alhamdulillah jumpe dengan biz ni..

Hope that end of 2011…i want to have my 1st Million…and..

6 figure income…$ * * *, * * *.00 every month…..

Ka-ching!!!

P/s: I nak start berangan from now coz i know every time i berangan akan jadi kenyataan…InsyaAllah…

With premium beautiful, your life will be beautiful!!

sa

This pic taken from hubs i-phone before we all nk gi dinner on my birthday nite..

Join the discussion 2 Comments

  • yasmeen says:

    saya dah join hai o, tp saya masih confius tentang pendapatanya…adakah halal atau haram…selepas baca bermacam2 blog …saya rasa tersilap masuk hai o…kerana banyak menyatakan ianya business haram kerana berkonsepkan piramid…kita jual barang utk 4 org je….strusnya kita dpt duit yg banyak dari downline…mcm kita dpt duit dengan goyang kaki saja….bole tak tolong bgtau saya adakah business hai o ni halal…saya risau kalau business ni haram

    • Salha Zain says:

      yasmeen, hai-o bukan bisnes piramid. dan asas bisnes kita adalah perkongsian dan penjualan produk melalui jaringan perniagaan kita (franchise). kalau yasmeen perlukan lebih info boleh terus call pihak syarikat Hai-O sendiri untuk mendapatkan penjelasan. InsyaaAllah pihak syarikat sedia membantu. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.