fbpx

Belts..Belts..Belts..

Lat weekend i beli printed long dress kt Garden…sangat cantik dress tu…but rasenye if pakai high waisted belt lagi cantik coz dress tu empire cut…so nampak kembang kt perut…silap2 haribulan org kate i pregnant pulak…so untuk mengurangkan volume..i rase memang kene pakai belt…so..biaselah…i browse thru Warehouse punye belt collection..belt die cantek2..but..i wonder..nape tak nmpk belt ni kt boutique die…adekah saya perlu memesan dari cousin saye yang stay kt UK..yes you…Fauzan..sile ambik perhatian..huhuu…

be1
yang ni biase je..
be2
ni i suke..tapi macam dlm crite the troy la.
be3
ni cantik kan..unik..
be4
ni biase..i dah ade yg mcm ni..
b4
ini actually yg tepat nk pakai ngan dress tu..but simple sgt..
be6
cantik jugak..
be9
ni cantik..cuma ade corak..coz dress i pun dh printed..
be10
ni pun i suke..cantik…

So mane satukah pilihanku…huhuu…i paling tak sukeee rambang2 mate camni tau….uhhghhh….beli semua karang…hah..

Join the discussion 5 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.