fbpx

Bio Aura Nano Hi-Tech Water….

Haritu i masuk kelas product Bio Aura ni…Dulu-dulu i ingat Bio Aura ni penapis air  la…basic thing about penapis air, die tapis air jadi bersih and kite minum memang bagus and so and so…

Tapi tak tau bab scientific die in details……bile dh tau…HOH!!!……Terkejut berukla i…beruk pun tak terkejut macam i…

Hah!! nah i bagitau……

First of all kite mula dengan Air??!!

Apakah yang tersirat dalam air paip yang setiap hari kita guna??????
Air paip yang disalurkan ke tempat kediaman mengandungi 5K iaitu:
1. Kotoran
2. Karat
3. Klorin
4. Kuman
5. Kimia

Kandungan Kimia dalam air dan penyebab kepada penyakit:
1.  Aluminium -menyebabkan cepat tua & alzhiemer
2.  Plumbum – penyebab kanser
3.  Asbestos – penyebab kanser
4.  Arsenik – penyebab kesakitan, kerosakan & kematian
5.  Kadmium – penyebab darah tinggi, penyakit buah pinggang
6.  Nitrate – penyebab kanser
7.  Fluorida – penyebab pertahanan badan rendah & sakit jantung
8.   Merkuri – kerosakan otak & urat saraf
9.   Klorin – penyebab kanser darah
10.Strontium 90 – penyebab anemia, leukimia & kanser tulang

nak tau gambaran air yang ade bende2 alah ni…

ai

ni tak pekat sangat...

and this one..

ai3

hah ni sampai likat and melekat kt filter tu sampai kene kikis dulu bile nk cuci..

so bayangkan if bende ni kite tak tapis dulu…mesti die terus masuk dalam bandan kite kan…how, about anak2 kite…yang baby lagi tu…kite buat susu dgn air tak di tapis..kesian diorang….

Ok sambung balik…

Now kite ckp about kebaikan Bio Aura..

bio1

Bio Aura dapat pengiktirafan "Superbrand"..

Brief Info:

It produced Nano component element and high with oxygen content that will increase the production of new healthy body cells…..(kalau camni..kulit kite sentiasa segar and tak cepat tua…takyah beli skincare mahal2..)

The multiply amountof Bio-Energy will also makes the body cells more active. Nano molecules will also increase capability of our body to absorb nutrients in ourfood………(segala vitamin and nutrien mudah diserap..bagus tuh..)

It also provides minerals richness and nutrients for a better healthy body……….(bukan je ditapis tapi menghasilkan mineral..)

The best water filter system which is more effective to wipe off toxin, bacteria, chlorine and heavy metal substances. Helps to remove unpleasant water odour. Making the water taste better for us and our family to consume.………..(Air yang kite minum segar sedap, and bersih…korang pernah tak minum air yang tak di tapis, rase die cam tak sedap and siap ade bau busuk weng2 lagi??…)

It also increases our body metabolism rate, smoothen our body blood circulation and increase our body immune system………………(What!!??increase metabolisme…woh…best nih…!!so dua kali ganda la..pakai PB pun increase metabolisma..confirm susah nk gemuk nih!!) (increase immune system bagus untuk baby2..boleh bantu immune diorang..)

Its tendency to alkali pH level equivalent to our body necessity. It also ensures the healthiness of the body, smoothness of the skins and the freshness of the food………….. (menyahkan acid dalam badan..and i ade dengar..if sayur dah layu dalam fridge rendam ngan air ni sayur terus jadi segar..)

Lagi khasiat Air Bio Aura:

Amalan Meminum Air Bio Aura dapat…

1. Membantu merawat darah tinggi
2. Membantu merawat tekanan darah rendah
3. Membantu merawat tekanan (stress)
4. Membantu merawat lumpuh (stroke)
5. Membantu merawat arthiritis
6. Membantu merawat penuaan & nyanyuk
7. Membantu kecerdasan minda (kanak-kanak)
8. Membantu merawat penyakit parkinson
9. Membantu merawat penyakit kulit (Allergic)
10. Membantu merawat ulser (kulit) dan kulat kaki
11. Membantu merawat migraine (sakit kepala yang teruk)
12. Membantu merawat insomnia
13. Membantu merawat rambut
14. Membantu merawat kesuburan & mandul
15. Membantu merawat asma
16. Membantu merawat masalah jantung
17. Membantu merawat gastrik
18. Membantu merawat bengkak usus
19. Membantu merawat urik asid (ghout)
20. Membantu merawat kencing manis (diabetes)
21. Membantu merawat Hepatitis B & C
22. Membantu merawat senggugut, keputihan dan urat bersimpul
23. Membantu merawat sembelit
24. Membantu merawat buasir dan batu karang
25. Membantu merawat kanser
26. Membantu merawat kelenjar prostat
27. Membantu merawat berkaitan dengan buah pinggang dan lain2.

————–> ade orang kate, masak nasi tak boleh basi…buat susu anak tahan sampai petang, gatal2 kulit  kepala boleh hilang, anak kene eczema boleh sembuh, orang dapat kencing manis boleh baik…huhu…


Nk tgk testimoni??? Cerite benar yee…

SAKIT KULIT (PSIROSIS) KRONIK 11 TAHUN SEMBUH DLM 4 BULAN

“Beliau mengikis kulitnya menggunakan pisau sehingga berdarah kerana tidak tertahan rasa gatal dan bisa seluruh tubuh.”

” Gambar di sebelah adalah gambar Hairol (Mergong) sebelum beliau menggunakan BEAUTIFUL BIO-AURA (BBA) iaitu pada Disember 2007. Beliau berumur 19 tahun dan telah menderitai penyakit kulit kronik seluruh badan ini selama 11 tahun. Beliau telah diberhentikan sekolah dan dipulaukan oleh rakan-rakannya kerana ditakuti penyakitnya berjangkit. Beliau mengikis kulitnya menggunakan pisau sehingga berdarah kerana tidak tertahan rasa gatal dan bisa seluruh tubuh. Pelbagai cara moden dan tradisional telah dilakukan oleh keluarganya bagi mengubati penyakitnya itu.

Bermula dari Disember 2007, Hairol menjalani rawatan alternatif; minum, mandi, rendam kaki dan selimut badan dengan kain basah air Penapis Beautiful Bio-Aura (BBA) yang hebat… Ajaib memang ajaib …. Penyakit Hairol mulai sembuh sedikit demi sedikit…. Segala puji bagi Allah yang maha kaya lagi lagi amat penyayang … Allah tidak mendatangkan penyakit kepada hambanya melainkan ada ubatnya kecuali mati.

“Jelas sekali perubahan yang amat ketara telah berlaku di mana Hairol tidak lagi merasa gatal dan bisa di seluruh tubuhnya. Seluruh keroping di badannya hilang dan kulitnya kembali seperti sedia kala.”


Dengan izin Allah keajaiban berlaku. Penyakit kulit kronik Hairol mulai sembuh dengan ketara sekali. Gambar-gambar di atas dirakamkan di rumah nenek Hairol di FELDA Lurah Bilut , Bentong, Pahang pada 11.4.2008 (penggunaan air BBA selama 4 bulan). Jelas sekali perubahan yang amat ketara telah berlaku di mana Hairol tidak lagi merasa gatal dan bisa di seluruh tubuhnya. Seluruh keroping di badannya hilang dan kulitnya kembali seperti sedia kala. Ini membuktikan bahawa Air BBA sangat hebat dan mujarab sebagai rawatan alternatif bagi penyakit kulit yang kronik seperti dialami oleh Hairol. Hairol masih terus menggunakan Air BBA bagi memastikan penyakit kulitnya tidak berulang semula. Seluruh ahli keluarganya sangat bersyukur dan gembira dengan perubahan yang telah berlaku kepada Hairol. “——–>source from yonaseries.blogspot.com

Jom cepat-cepat bertukar pada Bio Aura…!!

Nk tanye pape call or email me at 012-222 9453 salha2910@gmail.com

Untuk orang yang duduk kt luar Malaysia pun penghantaran kami boleh aturkan..InsyaAllah..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.