All Posts By

Premium Beautiful by Salha Zain

CLA Apprenticeship Program

By Premium Beautiful 132 Comments

JUTAWAN PRODUK ORANG

Bukan semua orang mampu jadi Founder Produk Sendiri. Modal besar, kemahiran membina brand, produk, mengurus organisasi, kewangan, marketing, advertising, sales etc. Ya Allah, baru list down jer dah lemas.

Mana yang lebih penting, Jadi Founder atau Jadi Jutawan (dengan jual produk orang)? Hakikatnya, jadi Jutawan Produk Orang lebih mudah, kerana apa yang perlu hanyalah skill Selling dan recruit Agen di bawah kita.

CLA Apprenticeship Program

Ini adalah Roadmap mudah yang disediakan oleh Jutawan Produk Orang, Coach Said Saiful untuk guide semua Apprentis breakthrough jualan RM10,000, RM100,000 dan RM1,000,000. Sehingga kini, terlalu ramai usahawan JPO yang telah berjaya capai 6-7 angka jualan sebulan.

How to Start?

Good News! Untuk memulakan program CLA Apprenticeship ini, anda hanya perlu isikan borang dibawah, hantar dan tunggu mesej/panggilan dari pihak kami.

Modal? Tak perlu yer. Apa yang perlu ialah Telegram app, BIG WHY anda dan attitude yang mahu mencuba berniaga dan berjaya.

All the best. See you in our CLA Apprentice Telegram.

Sertai CLA Apprenticeship Sekarang!

Hanya satu step lagi untuk menjadi Apprentis. Hantar borang dibawah dan jumpa anda di dalam Group Telegram CLA Apprenticeship.

Beli Premium Beautiful, Dapat Louis Vuitton handbag

By Premium Beautiful No Comments

YES Dear! It’s OFFICIAL. Beli Premium Beautiful BodyShaper, Dapat Louis Vuittion handbag from yours truly. Setiap 1 set PB u akan dapat 1 tiket cabutan bertuah. The more tickets of course the more chance, tapi kalau ada 1 tiket pun dah ada chance. Kalau takde tiket, confirmlah kan takde nasib…

This OFFER ends 28hb Feb ni tau. Meaning tinggal 8 hari jer lagi. So, CEPAT-CEPAT Whatsapp Salha 012-222 9453 untuk grab offer ni.

Protege Sales 2 Juta

By Success Story One Comment

ALHAMDULILLAH!!

Congrats to TLC Highest Achievers!
2 orang lagi Protege TLC berjaya capai RM2,000,000.00 sales dalam business ini.

protegesales2juta095
Dan Alhamdulillah, TLC dah berjaya melahirkan hampir 10 orang CDM iaitu protege yang berjaya capai RM2 juta sales dan berpuluh-puluh lagi Protege TLC yang sedang on the way untuk capai kejayaan yang sama.

protegesales2juta064

Dan secara keseluruhan, Team TLC berjaya capai hampir RM100 juta sales. Alhamdulillah. Ni semua berkat kami ikut je mentor kami CDM Hj. Azlan Deraman.

Bila anda dalam TLC ni, masing-masing akan ada mentor. Kerja anda, ikut sahaja mentor anda. Sebab mentor-mentor dah berjaya and dah tau cara nak buat anda berjaya.

protegesales2juta032

Dalam business ini, tak mustahil langsung untuk buat ratus ribu dan juta-juta sales.
Kami ada caranya dan semuanya kami diajar oleh mentor kami.

protegesales2juta067
Senangnyerrr business yang ade mentor ni, jalan dah terang lagi jelas. Semak samun semua dah kene tebas. Kita tinggal buat saja dan ikut apa saja yang mentor suruh.

Tak perlula nak fikir-fikir strategy yang belum tentu jadi, sebab kami dah memang ade strategy yang boleh buat business menjadi-jadi.

protegesales2juta082
Kalau kat luar, maybe ramai yang rase.. Aduhhh!! Susahnyerr nak capai sales puluh ribu, dapat sales ribu pun nak pengsan. Apetah lagi sales juta-juta.

Hmmmm.. Kalau anda salah seorang yang ada masalah yg sama ??, dan anda lah yg sedang baca wall post Salha ni, kiranya anda dah jumpe jawapan daaaaah. Salha nak ucapkan Tahniahhhh! ????????

protegesales2juta099
Allah dah bagi peluang untuk anda besarkan lagi sales anda dengan business kami ni.. Jomlah buat sales juta-juta pulak kali ni.

Dan bukan tu je, kite dapat lagi melancong FREE 3 kali setahun, insentif kereta starting dari RM2000 sebulan, dan macam-macam lagi bonus tambahan sepanjang berada dalam business ni.. Company tempat kerja kita pun tak bagi bende ni. Huhu.

Untungnyaa Salha dan Protege TLC terjumpa business ni. Tapi anda pun akan jadi orang yang beruntung jugak kalau anda pun nak mula berbusiness dengan TLC. Senanggg sangatlah. Tinggal buat jerr..

Nak tau lebih lanjut lagi?

Meh ?? 012-2229453 ??

Nak tengok gamba kami melancong dan bawak kereta impian kami?

www.salhazain.com

Harga Min Kaffe (Mineral Coffee) Promosi 2019

By Min Kaffe 50 Comments

Order Harini, Deliver Esok.

Dah rasa Min Kaffe? Tak puas? Nak lagi dan lagi? Memang bukan u ols jer yang rasa macam tu. Sebab tu lah Min Kaffe ni dah jadi Kopi Paling Viral 2018.

minkaffehaio

Untuk order dan dapat harga promo, Whatsapp / SMS / Telegram “MinKaffe”
kepada 012-230 7430 atau klik “Contact Me” button kat bawah ni.
For more info, boleh scroll dan baca info dibawah.

minkaffehaio

KHASIAT MIN KAFFE (MINERAL COFFEE) KOPI TANPA GULA

1. TANPA GULA. Rasa kopi yang tetap enak tanpa risiko kencing manis atau darah tinggi.
2. GARAM BULUH. Kopi Garam Buluh. Diperkaya dengan garam buluh organik semulajadi dari Korea yang terbukti berkhasiat dan kaya dengan bahan mineral seperti magnesium (menggalakkan penyerapan kalsium)
3. LAWAS. Majoriti pengguna Min Kaffe dah tahu, lepas minum jer Min Kaffe ni confirm cepat rasa nak toilet.
4. AROMA ISTIMEWA. Bancuh jer Min Kaffe terus naik bau kopi yang best. Memang membangkit dan menyegarkan mata.
5. KOPI KURUS. Secawan pagi mampu mengelakkan rasa lapar sehingga waktu makan tengahari. Sesuai untuk yang tengah berdiet dan nak kuruskan badan.

khasiat min kaffe

CARA PENGAMBILAN MIN KAFFE

Bancuh satu sachet Min Kaffe dengan 150ml air panas. Kacau dan minum.

Boleh juga diminum sejuk bersama ais.

min kaffe cara pengambilan

HARGA MIN KAFFE

Harga Official Pasaran bagi sekotak Min Kaffe ialah

RM33 (Semenanjung)
RM35 (Sabah, Sarawak)

Untuk pembelian 12 kotak dan ke atas, layak dapat harga borong.

Untuk Harga Istimewa KHAS untuk blog reader Salha, boleh Whatsapp / SMS / Telegram “MinKaffe” kepada 012-230 7430

Kami dah jual Min Kaffe ni seluruh Malaysia dan juga antarabangsa Singapura dan Brunei.

ORDER MIN KAFFE SEKARANG!

Whatsapp / SMS / Telegram “MinKaffe” kepada 012-230 7430

Testimoni Min Kaffe Terbaik dari Netizens

By Min Kaffe 2 Comments

Tak Tumbuh Tak Melata,
Tak Sungguh Orang Tak Kata.

Apa pulak lah pantun-pantun kat blog ni? Saje jer u ols, Salha nak share Testimoni Pengguna Min Kaffe yang Salha jumpa kat Blog, FB, IG etc. Al-Maklumlah produk Min Kaffe ni memang dah Viral sampai selalu SOLD-OUT kat stokis.

Dan dengar cerita sekarang ni siap ada Min Kaffe cetak rompak lagi! Packaging dah nak sama, tapi sekali bancuh, MATILAMAK, rasa tak sama lansung. So, nasihat Salha pada u ols semua, kalau nak beli Min Kaffe, cari agent / distributor SHOM yang berdaftar sahaja yer (seperti kita ni).

JANGAN BELI Min Kaffe Murah, Min Kaffe jual kat Toko Jamu, Min Kaffe jual kat ntah mana-mana ntah harga murah melampau. Sebab nanti yang u ols beli bukan Min Kaffe tapi ntah apa-apa ntah. Sebab kita nakkan Khasiat dan Kebaikan Min Kaffe, bukan saja-saja minum.

Ooops… Pancang pulak Tazkirah. So, balik pada tajuk cerita, Testimoni Pengguna Min Kaffe. Macam-macam sangat testimoni yang ada.

Ada yang nak kurus. Yer lah KOPI TANPA GULA.
Ada yang nak kurangkan KENCING MANIS, DIABETES.
Ada yang nak TENAGA EKSTRA tapi tanak sumbat gula berlebihan dalam badan.
Ada yang nak LAWAS pagi-pagi.
Ada yang macam-macam lah…

So, apa kata u ols scroll ajer lah printscreen kat bawah ni. Credits to the source.

minkaffegarlic03

TESTIMONI MIN KAFFE : Turunkan Tekanan Darah Tinggi

minkaffegarlic12

TESTIMONI MIN KAFFE : Tahan Lapar, Perut Lawas

minkaffegarlic10

TESTIMONI MIN KAFFE : Lancar Membuang, Lawas

minkaffegarlic09 minkaffegarlic07

From IG @min.kaffe

TESTIMONI MIN KAFFE : Saiz Seluar Makin Longgar, Energy Booster

testimoniminkaffe15

TESTIMONI MIN KAFFE : Bertenaga, Bacaan Kencing Manis dah OK!

testimoniminkaffe16

TESTIMONI MIN KAFFE : Mengurangkan Cramp, Kebas

testimoniminkaffe17

TESTIMONI MIN KAFFE : Kawal Diabetes

testimoniminkaffe18

TESTIMONI MIN KAFFE : Milk Booster

testimoniminkaffe19

From Blogger sitinorizamishak.com

testimoniminkaffe01 testimoniminkaffe02 testimoniminkaffe03 testimoniminkaffe04 testimoniminkaffe05 testimoniminkaffe06 testimoniminkaffe07 testimoniminkaffe08 testimoniminkaffe09 testimoniminkaffe10 testimoniminkaffe11 testimoniminkaffe12 testimoniminkaffe13 testimoniminkaffe14

HARGA MIN KAFFE

Harga Official Pasaran bagi sekotak Min Kaffe ialah

RM33 (Semenanjung)
RM35 (Sabah, Sarawak)

Untuk pembelian 12 kotak dan ke atas, layak dapat harga borong.

Untuk Harga Istimewa KHAS untuk blog reader Salha, boleh Whatsapp / SMS / Telegram “MinKaffe” kepada 012-230 7430

Kami dah jual Min Kaffe ni seluruh Malaysia dan juga antarabangsa Singapura dan Brunei.

Premium Beautiful – Back Pain

By Premium Beautiful 3 Comments

Ouuucccchhhhhhhhhhhhhhh!!!!

Rupe-rupenya ramai wanita kat luar sane yang suffer penyakit ni…sepanjang i kt biz ni…ramai jugak my customer yang kene back pain…

Semalam i berjumpe dengan sorang customer pb yang memang dah lame suffer back pain..dulu my customer ni sampai pakai wheel chair..memang back pain yang severe…sampai husband pun dah taktau nk buat cane lagi…bertahun2 jugak beliau suffer ngan back pain ni…and my customer ni cakap, yang buatkan die lagi sedih bile die nk dapat nk dukung anak beliau…

Alhamdulillah, baru after sebulan je pakai pb…back pain makin lame makin hilang and the happiest moment die cakap bile dia boleh dukung baby die sambil jalan and siap die boleh bendkan badan and die tak rase sakit lagi…

Alhamdulillah…semakin hari semakin banyak feedback yang kami dapat from pengguna Premium Beautiful yang dulunya back pain memang dapat result yang positive…

So, sesiape ade masalah yang same..cube experience sendiri the magic of Premium Beautiful…

Contact our top agent now..

Salha 012-222 9453

Alfie 012-230 7430

Get your Magic PB now!!!!

Premium Beautiful Detoxification

By Premium Beautiful 8 Comments

Sepanjang Salha buat bisnes Premium Beautiful (PB) ni, ramai jugak clients yang pada mulanya meragui, betul ker PB ni bagus, boleh buat itu ini. Tapi Salha rasa, kalau cakap pun u ols mesti still ada doubt kan? So, biarlah bukti yang berkata-kata.

Harini Salha nak provekan, how magic this PB corset ni! Ok, u ols boleh lihat sendiri, bila kita basuh baju dalam yg biasa-biasa kita pakai, boleh ker dia tarik toxic dari badan kita sampai bila kita basuh, kita nampak air yg kita basuh tu jadi keruh/hitam legam? Premium Beautiful corset BOLEH!

Sebenarnya PB ni mmg dah terbukti, pakai bukan utk kecantikan tapi adalah untuk kesihatan jugak. FIR yg ada dalam PB ni boleh tarik peluh asid, keluarkan toksik dari badan. Sbb tu PB ni kita panggil Magic Bra! SUPERBRAND, Highest in Quality and Highest in Demand.

So, tanpa buang masa lagi, silalah scroll ke bawah and lihatlah sendiri bukti.

Ok jom tengok video dulu…

Ok ni mula-mula gambar set Premium Beautiful corset (PB) yang telah direndam didalam PB Wash. Air kelihatan gelap.

Yang ni pulak, air yang Salha ceduk just nak tunjuk yang air gelap tadi bukan sebab ada PB yang berwarna hitam, tetapi adalah toxic yg telah keluar ke dalam air.

Tengok betapa banyaknya toxic yg dah keluar!!! Sampai air yg jernih pon boleh jadi hitam!

Ok lepas dah keluarkan air PB wash tadi, Salha bilas dan jemur. Nampak tak air jernih yang menitik tu, setelah dibilas. Toxic dah hilang, lepas kering boleh pakai balik PB ni! 🙂

So kalau ada sesiapa lagi yang rasa kesihatan diri itu adalah penting, sms or call this number +6012-222 9453. Jom biar Salha pakaikan set ni kat badan u ols.. Confirm u ols tersenyum depan cermin. 🙂

Love,
XOXO
Salha Zain

Beautiful Breast..

By Premium Beautiful 2 Comments

Breast yang cantik memang jadi idaman setiap wanita..inilah mahkota yang paling penting kite kene jage..sebab, bukan kite je yang suka..kalau kita ade breast yang cantik..suami laaagi suke..betul tak suami2 sekalian..??

Cube tgk ni..

breast size kecik..(pakai dh sexy..tapi alamak size kecik pulak)

breast jatuh..(cantikkan model ni…tak berkelip tgk muke die..tapiii…hmmm)

breast leper..(wanita if meningkat usia majority akan jadi camni…)

tapi nak tak camni…

or camni..

tak terlampau kecik or terlampau besar…breast yang proportion, firm and sexy…..

nk breast camni, tak payah pergi suntik or buat breast implant…

pakai je Premium Beautiful…confirm u all nampak resultnye…

Premium Beautiful dapat membentuk semula breast kite jadi lebih cantik..paling best..secara naturally…tak payah nk tahan sakit atau menyeksa diri…

sarung je PB…then just tunggu je resultnya…

banyak dah testimoni yang kami dapat…

now, turn u all pulak…hehe…

if u want to know the magic of PB, just call:

me 012-2229453

and for Singapore and Johor

Alfie +60122307430

Min Kaffe Sahajidah Hai-O Taja Premier Star Trek Beyond

By Min Kaffe No Comments

Min Kaffe & Sahajidah Hai-O are the proud sponsors for the Star Trek Beyond Movie Premier. The star studded premier event was attended by local and International Celebrities such as Prof Dato Jimmy Choo, Amber Chia among others. It was held in GSC Pavilion KL. The movie premier was later held also at the other GSC Cinemas Nationwide.

Yours truly and hubby was also part of the VIPs rocking the Red Carpet that night. Bangga tau I ols share Red Carpet dengan Amber Chia. Scroll down for pictures. Enjoy!

minkaffestartrekbeyond09minkaffestartrekbeyond10minkaffestartrekbeyond12minkaffestartrekbeyond08minkaffestartrekbeyond11minkaffestartrekbeyond03minkaffestartrekbeyond05minkaffestartrekbeyond07minkaffestartrekbeyond01minkaffestartrekbeyond06minkaffestartrekbeyond04minkaffestartrekbeyond02