was successfully added to your cart.

Cart

Category

Business

Premium Beautiful : Natural Way For Breast Enlargement.

By | Business, Premium Beautiful | No Comments

Tengok model ni..bile breast cantik..pakai baju ape pun cantek...

Premium Beautiful is a natural way for breast enlargement…

Baru2 ni Salha dapat byk testimonial from my clients..

“Salha, i seriously perasan my changes especially that part…dulu memang mase i menyusu anak, agak saggingla..siap ade stretch mark..mule2 i memang cam tak persan my changes..but bile i continously pakai, day by day…month by month..i memang nampak my breast dah reshape…lemak kat bwh ketiak kurang and at my back dh tak berlapis2..memang my body nmpak makin kemas..then i ingat mase pakai je my breast camtu…bile tak pakai pb pun shape die camtu jugak…i sendiri pun rase my breast makin cantik…i pun now rase makin confidence and happy sangat..believe it or not..not just me yang perasan…my hubby pun…thanks salha for introducing me this PB…i memang seriously happy sangat ni…luv ya darl!!”……

Nama my client ni terpakse dirahsiekan k..hehe…Yup! i pun luv you jugak…so happy for you dear….
I think bukan my clients je..i pun cam perasan jugakla the changes…heehe…mane taknya..size pun dh tukar..hehe…

So what are you waiting for…

Enhance your BIGGEST ASSET!!!!

Say no to breast implants!…Enlargement pills!…or hormone injection!

U don’t have to harm yourself or suffer from any pains to have a beautiful and sexy breast…

Just wear Premium Beautiful 8 hours a day continuously and effortlessly..

And you will be surprise!!

Try it THEN u believe it!!

012- 222 9453

Buang 6000 Pekerja?

By | Business | No Comments

Ya Allah, bermacam-macam berita orang forward pada Salha.. Satu berita yang amat sedih bila terbaca ramai sahabat-sahabat seislam kita akan diberhentikan kerja dari syarikat gergasi..

Salha tak boleh imagine macam mane mereka nak survive setiap bulan kalau mereka ialah the only ‘bread winner’ in the family.. Wife pula surirumah, anak-anak pula masih bersekolah.. Macam mana keadaan mereka nak raya nanti..? Hutang rumah yang belum selesai macam mana pula?

Adakah itu hakikat bekerja di syarikat gergasi? Bila dah sampai masa company nak restructure, beribu-ribu pekerja dibuang walaupun pekerja itu dah berkhidmat berpuluh tahun dan dgn hanya diberi pampasan VSS yang rasenya tidak sebanyak yang mereka benar-benar perlukan..

Dan kalau di usia 40 tahun keatas, diberhentikan kerja, bukan mudah untuk nak dapat pekerjaan lain..
Interwiew sana sini pun tak dapat sebab kene berlawan pula dengan beribu-ribu graduan yang baru keluar university..

Im so upset to hear this..
And i willing to help those yang ade masalah seperti ini.. Maksud salha bukan bantu beri duit, tapi ajar untuk sustain dan increasekan lagi income anda dari masa ke semasa..

Kami cuba beri yang terbaik..dan kami tak buang pekerja sebab semua pekerja kami, mereka berkerja atas kaki sendiri dan mereka yang tentukan income mereka sendiri!!

012-2229453
salha2910@gmail.com

 

Tips Kejayaan : KFC

By | Business | No Comments

DO IT ONCE AND DO IT RIGHT!!!

Alang-alang buat bisnes, buat dengan betul, buat sampai jadi..

Elakkan pemikiran, aku try-try dulu bisnes ni, kalau tak jadi aku buat bisnes lain..

Kalau macam tu pemikirannya, buat bisnes ape pun takkan jadi..!

Kalaulah Colonel Sanders owner KFC cakap macam tu dulu, dah tentu KFC takkan wujud sekarang..

Dan bile selalu fikir macam tu, bisnes yg die ade akan buat suam-suam kuku sahaja.. Dan bile tak jadi, keluarlah ayat-ayat fatwa kt wall dan mula salahkan orang lain dek kerana mau memujuk hati atas kesilapan sendiri..

My advice is, dah jumpe peluang, there’s no turning back.. Dont ever give yourself options..terus yakin pada peluang yg ade depan mata dan ikut saja jejak orang berjaya..!! Pasti anda pun akan tergolong dalam kumpulan orang yg berjaya juga!!
Bukan orang yang memujuk hati ditepi bucu tangga..

Have a great Monday everyone!!

  


TLC Red Carpet 2015

By | Business, Success Story | No Comments

Alhamdulillah. All Praise to Allah. For the 3rd year in a row, TLC was given the honor to grace the stage as Guest Speaker for the Diamond Night (2013, 2014 and 2015). Syukur sangat-sangat kerana kami tahu, untuk mencapai pengiktirafan sebegini bukanlah mudah. Terima kasih kepada SHOM kerana mempercayai kami, dan terima kasih pada mentor kesayangan kami Networking Ikon dan Multimillionare CDM Azlan Deraman kerana tanpa bimbingan anda, tiadalah kami.

To my beloved protege, CDM Nurfadzliah, I was speechless when I read this post. You make me proud not just as your mentor, and I will always be glad to support my protege for as long as I live. Because that is what a mentor should do. Lets keep on moving forward. Remember this, “Winners focus on Winning, Losers focus on Winners”
Screen Shot 2015-04-22 at 10.19.34 AM

To all my beloved readers, here are some of yours truly OOTD for the night. Enjoy!

With the Lady of the Night. XOXO.

TLC MasterTrainers. CDM Izyan Liyana, CDM Yours Truly, CDM Nurfadzliah, CDM Salleha Roslan.

CDM Salleha Roslan. Another Amazing Transformation. From Perodua Alza to Mercedes C-Class. What a WINNER! Siapa sangka dengan hanya business Premium Beautiful Corset sahaja boleh dapat merasa kereta idaman?

Last but not least, Fast and Furious 4 (3 more to go, and we can do FF7). Wanna join US? Call Me!

RM60,000 & RM100,000 Award

By | Business, Success Story | No Comments

We Work Hard, and We Play Hard! Congratulations to All RM60,000 & RM100,000 Award Achievers! You guys rawk!

Kalau nak tahu, kalau dah buat sales RM100,000 sebulan ni, income oklah… dalam lebih kurang RM10,000 jer… boleh lah lepas duit belanja 2-3 bulan. Kannnnn….. Sebab tu lah ramai yang buat bisnes PB ni…

  Congrats Rusty Mommy!

  Congrats Arni!

  Congrats Aadila!

  Congrats Miera!

BIG CONGRATS to Mother QBs! Upcoming CDM Lin!

  BIG CONGRATS to DDM Ana! Follow Mother Tiger CDM Salleha!

NEXT “C” Challenge! Let’s see who are the WINNERS?

Diamond Night Speaker 2015 Revealed

By | Business, Success Story | No Comments

Alhamdulillah, for the past 2 years, Cdm-cdm dari Top Leaders Circle telah dipilih syarikat sebagai speaker pada Diamond Night.

 

Agak-agaknya siapakah pula speaker pilihan syarikat untuk Diamond Night 2015?

  

Tahniah TLC! Dan Tahniah Cdm Nurfadzliah kerana dipilih syarikat sebagai speaker Diamond Night 2015!

  

Tak sabar nak tunggu Diamond Night nanti. 18 April 2015 bertempat di Setia City Convention Center, Shah Alam.

 Jumpa kami di sana!

GST

By | Business | No Comments

Nak taknak, kita Malaysians will face this! Even we are ready or not, mentally or financially but this GST akan mula jugak April ni.. 

Most of harga di bumi Malaysia ni akan naik.. Tapi gaji tak naik-naik juga.. Memang kita ni agak ditekan jugalah.. Tapi ape yang kita buat to prepare for this?

Marah atau complain memang takkan jadi apa-apa.. Keadaan financial tetap sama.. 

So nak taknak kite kene cari duit lebihlah.. Nak cari duit lebih kene berniagalah..

Banyak perniagaan kat luar sana, ade yang untung besar or ade yang untung kecil, ade pulangan cepat and ade yang lambat..

I have nothing to offer if u want to find for a perfect one..

Tapi kalau nak income stable RM 5000 monthly tu ada lah.. At least boleh buat tambah-tambah sikit beli barang dapur ke, susu anak or pampers..

Tips Jutawan 

By | Business | No Comments

Morning semua!!! Inilah activity Salha everyday. Bangun pagi, terus siap-siap and duduk depan pc at my home office. Update blog, Fb and IG sementara nak tunggu appointment..

Nilah satu tips nak dapat income puluh ribu sebulan.. Must always on-the-go..
Bestnya biz camni sebab boleh kerja tempat yang kita suka, pakai baju yang kita suka, kasut yang kita suka, handbag yang kita suka, makan tempat yang kita suka, bawak kereta yang kita suka, dan buat income yang macam yang kite betul-betul suka!!! Haha!!

10k, 20k, 30k, 50k, 100k semua dah pernah rase.. Ape kata 200k sebulan pulak? Why not??!!

So lets go LAH!!

TLC Raya 2014

By | Business | No Comments

Syawal is finally over. And we Malaysians especially are also “over” when it comes to celebrating our Eid or Raya. 1 month fasting, so 1 month Raya. Haha.

Alhamdulillah, few days before Syawal ended, TLCians managed to gather our very own TLC Raya at our center. Thank you everyone who turn up on that night from all over Malaysia. Thank you our beloved mentors especially our Multimillonaire Sifu Haji Azlan Deraman for joining our simple “makan-makan” gathering. Thank you supportive husbands and wives who came along. Thank you All!

Great food, great company especially these cute TLC Young Entrepreneurs.tlcraya-salhazain-03

We WORK HARD, We PLAY HARD! Regardless of our differences, Alhamdulillah we can always grow under the same roof. And the key to that is that we respect each other and know our boundaries. 😉tlcraya-salhazain-04

Raya is OVER! So its back to business in FULL SWING! LETS GO TEAM TLC!tlcraya-salhazain-01

TLC Singapore

By | Business | No Comments

IMG_5070.PNG

I will be in Singapore until tomorrow for business empowerment sessions and meeting up new partners. For those who want to join new TLC Projects in Singapore (potential earning of 5-figure income in just 3-4 months) contact me for a meetup.

Whatsapp: +6012229453