was successfully added to your cart.

Cart

Category

Premium Beautiful

Beli Premium Beautiful, Dapat Louis Vuitton handbag

By | Premium Beautiful | No Comments

YES Dear! It’s OFFICIAL. Beli Premium Beautiful BodyShaper, Dapat Louis Vuittion handbag from yours truly. Setiap 1 set PB u akan dapat 1 tiket cabutan bertuah. The more tickets of course the more chance, tapi kalau ada 1 tiket pun dah ada chance. Kalau takde tiket, confirmlah kan takde nasib…

This OFFER ends 28hb Feb ni tau. Meaning tinggal 8 hari jer lagi. So, CEPAT-CEPAT Whatsapp Salha 012-222 9453 untuk grab offer ni.

Premium Beautiful – Back Pain

By | Premium Beautiful | 3 Comments

Ouuucccchhhhhhhhhhhhhhh!!!!

Rupe-rupenya ramai wanita kat luar sane yang suffer penyakit ni…sepanjang i kt biz ni…ramai jugak my customer yang kene back pain…

Semalam i berjumpe dengan sorang customer pb yang memang dah lame suffer back pain..dulu my customer ni sampai pakai wheel chair..memang back pain yang severe…sampai husband pun dah taktau nk buat cane lagi…bertahun2 jugak beliau suffer ngan back pain ni…and my customer ni cakap, yang buatkan die lagi sedih bile die nk dapat nk dukung anak beliau…

Alhamdulillah, baru after sebulan je pakai pb…back pain makin lame makin hilang and the happiest moment die cakap bile dia boleh dukung baby die sambil jalan and siap die boleh bendkan badan and die tak rase sakit lagi…

Alhamdulillah…semakin hari semakin banyak feedback yang kami dapat from pengguna Premium Beautiful yang dulunya back pain memang dapat result yang positive…

So, sesiape ade masalah yang same..cube experience sendiri the magic of Premium Beautiful…

Contact our top agent now..

Salha 012-222 9453

Alfie 012-230 7430

Get your Magic PB now!!!!

Premium Beautiful Detoxification

By | Premium Beautiful | 8 Comments

Sepanjang Salha buat bisnes Premium Beautiful (PB) ni, ramai jugak clients yang pada mulanya meragui, betul ker PB ni bagus, boleh buat itu ini. Tapi Salha rasa, kalau cakap pun u ols mesti still ada doubt kan? So, biarlah bukti yang berkata-kata.

Harini Salha nak provekan, how magic this PB corset ni! Ok, u ols boleh lihat sendiri, bila kita basuh baju dalam yg biasa-biasa kita pakai, boleh ker dia tarik toxic dari badan kita sampai bila kita basuh, kita nampak air yg kita basuh tu jadi keruh/hitam legam? Premium Beautiful corset BOLEH!

Sebenarnya PB ni mmg dah terbukti, pakai bukan utk kecantikan tapi adalah untuk kesihatan jugak. FIR yg ada dalam PB ni boleh tarik peluh asid, keluarkan toksik dari badan. Sbb tu PB ni kita panggil Magic Bra! SUPERBRAND, Highest in Quality and Highest in Demand.

So, tanpa buang masa lagi, silalah scroll ke bawah and lihatlah sendiri bukti.

Ok jom tengok video dulu…

Ok ni mula-mula gambar set Premium Beautiful corset (PB) yang telah direndam didalam PB Wash. Air kelihatan gelap.

Yang ni pulak, air yang Salha ceduk just nak tunjuk yang air gelap tadi bukan sebab ada PB yang berwarna hitam, tetapi adalah toxic yg telah keluar ke dalam air.

Tengok betapa banyaknya toxic yg dah keluar!!! Sampai air yg jernih pon boleh jadi hitam!

Ok lepas dah keluarkan air PB wash tadi, Salha bilas dan jemur. Nampak tak air jernih yang menitik tu, setelah dibilas. Toxic dah hilang, lepas kering boleh pakai balik PB ni! 🙂

So kalau ada sesiapa lagi yang rasa kesihatan diri itu adalah penting, sms or call this number +6012-222 9453. Jom biar Salha pakaikan set ni kat badan u ols.. Confirm u ols tersenyum depan cermin. 🙂

Love,
XOXO
Salha Zain

Beautiful Breast..

By | Premium Beautiful | 2 Comments

Breast yang cantik memang jadi idaman setiap wanita..inilah mahkota yang paling penting kite kene jage..sebab, bukan kite je yang suka..kalau kita ade breast yang cantik..suami laaagi suke..betul tak suami2 sekalian..??

Cube tgk ni..

breast size kecik..(pakai dh sexy..tapi alamak size kecik pulak)

breast jatuh..(cantikkan model ni…tak berkelip tgk muke die..tapiii…hmmm)

breast leper..(wanita if meningkat usia majority akan jadi camni…)

tapi nak tak camni…

or camni..

tak terlampau kecik or terlampau besar…breast yang proportion, firm and sexy…..

nk breast camni, tak payah pergi suntik or buat breast implant…

pakai je Premium Beautiful…confirm u all nampak resultnye…

Premium Beautiful dapat membentuk semula breast kite jadi lebih cantik..paling best..secara naturally…tak payah nk tahan sakit atau menyeksa diri…

sarung je PB…then just tunggu je resultnya…

banyak dah testimoni yang kami dapat…

now, turn u all pulak…hehe…

if u want to know the magic of PB, just call:

me 012-2229453

and for Singapore and Johor

Alfie +60122307430

Premium Beautiful : Natural Way For Breast Enlargement.

By | Business, Premium Beautiful | No Comments

Tengok model ni..bile breast cantik..pakai baju ape pun cantek...

Premium Beautiful is a natural way for breast enlargement…

Baru2 ni Salha dapat byk testimonial from my clients..

“Salha, i seriously perasan my changes especially that part…dulu memang mase i menyusu anak, agak saggingla..siap ade stretch mark..mule2 i memang cam tak persan my changes..but bile i continously pakai, day by day…month by month..i memang nampak my breast dah reshape…lemak kat bwh ketiak kurang and at my back dh tak berlapis2..memang my body nmpak makin kemas..then i ingat mase pakai je my breast camtu…bile tak pakai pb pun shape die camtu jugak…i sendiri pun rase my breast makin cantik…i pun now rase makin confidence and happy sangat..believe it or not..not just me yang perasan…my hubby pun…thanks salha for introducing me this PB…i memang seriously happy sangat ni…luv ya darl!!”……

Nama my client ni terpakse dirahsiekan k..hehe…Yup! i pun luv you jugak…so happy for you dear….
I think bukan my clients je..i pun cam perasan jugakla the changes…heehe…mane taknya..size pun dh tukar..hehe…

So what are you waiting for…

Enhance your BIGGEST ASSET!!!!

Say no to breast implants!…Enlargement pills!…or hormone injection!

U don’t have to harm yourself or suffer from any pains to have a beautiful and sexy breast…

Just wear Premium Beautiful 8 hours a day continuously and effortlessly..

And you will be surprise!!

Try it THEN u believe it!!

012- 222 9453

Premium Beautiful – Magika!

By | Premium Beautiful | 3 Comments

ADAKAH ANDA?

1. Bosan tengok LEMAK PERUT yang terkumpul. Pakai dress nampak berlipat-lipat.

2. Menyampah dgn bentuk badan OUT OF SHAPE – menggeleber sana sini…

3. Geram tahap dewa dgn PEHA BESAR macam gajah, berjalan peha kiri dan kanan berlaga sesama sendiri..

4. Tak tahan dengan SAKIT BELAKANG atau SENGAL badan atau ANGIN dalam badan..

5. Rasa sakit yang terlampau macam nak mati bila time period sebab PERIOD PAIN sakit giler..

6. Teringin nak MENGANDUNG anak zuriat sendiri tapi lepas kahwin bertahun-tahun masih tak dapat anak…

7. Nak BADAN BERGETAH kembali macam sebelum mengandung dengan cepat lepas bersalin + dalam pantang tapi tak nak pakai bengkung tradisional yang berbelit macam mumia tu (pastu jalan macam robot)

Cuba pakai Premium Beautiful ni…

InsyaAllah..Magic akan berlaku…

 


Premium Beautiful Before After

FREE TRIAL. FREE FITTING. FREE DELIVERY (SEMENANJUNG M’SIA).

PAY CASH OR INSTALLMENT.

HARGA SPECIAL UNTUK 5 ORANG PERTAMA YANG CONTACT I MELALUI POST ENTRY NI. SEBUT KATA KUNCI ‘MAGIKA’.

016-322 9453 / 012-230 7430
salha2910@gmail.com / alfath80@gmail.com

Premium Beautiful Testimonial

By | Premium Beautiful | No Comments

Ini antara gambar-gambar Premium Beautiful Testimonial..

Ramai wanita di Malaysia mengeluh nak kurangkan berat badan dan mencari jalan untuk nak kurus cepat..

Mane taknya, asyik sibuk bekerja sampai tak sempat nak hirau tentang badan sendiri.. Bila makan pulak, tak kira waktu.. Ikut mane sempat je.. Dan paling selalu berlaku, makan nasi di waktu malam.. Yelah, balik kerja nak makan malam sama-sama dengan suami dan anak-anak.. Suami tambah nasi, kite pun tambah sekali.. Macam mane nak kawal?

Bila bercita-bercita tinggi pergi gym, tahan seminggu je.. Mane taknya.. Lari atas treadmill 40 minit macam nak pengsan, sekali tengok monitor baru bakar 100 kalori je.. Frust lahai.. Last-last stop jelah.. Sambung makan nasi lagi sebab geram..!! Habis punah cita-cita nak dapat badan Miranda Kerr!

Eh ha’ahla!! Macam same je dengan kisah aku? Haha!! Bukan u ols sorang je.. Semua pun same!!!

Malas nak pikir panjang-panjang, terus call PB Expert, beli satu set PB, sarung je kat badan!!! Settle kerja!! Tak kisahla harga brape pun, bayar gym lagi mahal!! Consume milk shake setiap bulan kononnya nak kurus cara murahla kan, tapi kalau sebulan dah rm500, setahun dah rm6000.. Dah muak minum, teringin pulak makan nasi lauk tempoyak ikan patin, akhirnya badan pun naik balik tapi kali ni naik double pulak!! Oh laaahaiii!!

First-first pakai Premium Beautiful, target kalau dapat hilang seinci dua jadilah kan.. Takpun hilang 2-3kg pun kira syukur dah..

Sekali dah pakai, ya Allah mane lelemak aku? Berat hilang 10kg? Hah 20kg? Wow punggung mantap macam JLO! Wooh, breast pulak dah macam Kim Kardashian!! Double chin gue gi mane lohh!! Haritu bukan kt lengan ni ade lemak melambai-lambai ke? Lipatan-lipatan maut kat belakang badan ni pergi mane? Lelendut perut bekas bersalin macam dah takdek je!! Selulit yang melilit kt peha ni dah hilang, ajaibla!! Badan mase i anak dara pun tak cemni skali tau!!

Bukan setakat tu je.. Heh! Mane pi migrain aku? Aik, bukan haritu stretch mark dah macam google map ke atas perut ni? Mane google map tu pergi? Pagi tadi rase period, tapi nape takde period pain yek? Sengal-sengal tulang belakang aku alih-alih takdek ni, biar betol! Nape susu aku melimpah ruah ni, puasla anak aku minum nanti! E’eh, lancar je buang air besar..takde sembelit-sembelit lagi..yay!

Tulah antara dialog-dialog normal dari beribu-ribu pengguna Premium Beautiful kami satu dunia ni!!

Punyalah terkejut dengan result diorang sampai demam Tsunami PB kakak-kakak kat bawah ni!!! Tengok jelah ni!

                  

                

          

 

Berbaloikan beli Premium Beautiful ni.. Mau tak! Beli skali, pakai sampai bila-bila!

Harga PB ikut size.. Range harga dari 2400-2600 jee!!

Payment thru cash, credit card, rhb easy, aeon, ar-rahnu and etc semua kami accept!!

Paling best bile anda beli, PB Expert akan guide u ols dari cara ukur, fitting sampaila ke cara sidai PB.. Kelas kan!!

Kalau bayar cash, lagilah best! Dapat FREE GIFT dan “RAHSIA” kurus cepat dengan PB ni!!

Beli handbag beribu cecantek Coach, Gucci, Prada, Chanel pun ada tapi badan tak cantek cemana??! Adoiilaa.. Biarla badan cantek, pakai beg plastik pun orang tak kisah tauu!! Alah kalau dedua cantek kan lagi best!! Biar menangis teresak-esak orang tengok!! Hahaha!!

Nak pakai cepat, sila watsapp PB Expert kat bawah ni..

Salha Zain / 012-2229453

Dah pakai Premium Beautiful, nak tau cara nak travel keliling dunia free and teringin nak buat puluh ribu sebulan pun boleh Salha ajarkan skali..! Jomsss!

Salha Zain’s Photoshoot in Hungary

 

TSUNAMI PB

By | Premium Beautiful | No Comments

Tsunami PB started HERE! Top Leaders Circle is the No.1 Premium Beautiful Group of Experts. We have trained agents all over Malaysia & Singapore.

TLC pun dah berjaya hantar corset PB ni serata dunia..London, US, Egypt, Dubai, Indonesia, Australia and many more!! Alhamdulillah, semuanya sangat berpuas hati dengan servis kami.. Memang kami akan pastikan, semua customer kami akan dapat servis no.1 juga..

So, ingat Premium Beautiful… Ingat Top Leaders Circle (TLC)! Ok!!!

#tsunamiPB #topagentmalaysia

 

 

10895056_317199421821864_1983061335_n  11005161_862241477155729_2113741867_n