Category

TLC

Top Leaders Circle 2013 Achievements..

By TLC No Comments

Alhamdulillah, tahun 2013 tahun yang sangat bermakna buat kami semua di Top Leaders Circle..Macam-macam kejayaan yang kami telah capai sepanjang tahun 2013…segala kerja keras, kepercayaan dan keyakinan kami telah membuahkan hasil.. Kini Nama Top Leaders Circle bukan sahaja dikenali di Malaysia malah peringkat antarabangsa

Syukur Alhamdulilah…

993539_10151867559251984_1781501786_n

1544293_10151867559436984_77890343_nPembukaan tahun 2013 yang paling manis buat Top Leaders Circle..kami semua dinobatkan sebagai Ikon Sohonita Malaysia oleh Dato’ Sharizat..syukur alhamdulillah…usaha kami membantu beratus-ratus rakyat Malaysia terdiri dari pekerja kerajaan, swasta, pelajar-pelajar universiti dan surirumah berniaga secara sohobiz sehingga mereka berjaya memegang income 5-6 angka..

1533817_10151867581371984_721508610_nKami beramai-beramai terbang ke London dan Paris bersama-sama..satu pengalaman paling manis buat kami semua di tahun 2013..SERONOK TAK TERKATA!!!

1519057_10151867878506984_134724361_o

Seminar Power Start untuk membantu protege-protege baru Top Leaders Circle untuk mereka menjadi pemimpin dan biz mentor yang berjaya…

1486586_10151867862011984_1710068059_n

Seminar TLC untuk bakal yang diterbangkan ke Gold Coast Australia..

 

ikons1524604_10151867917981984_1968403895_nSeramai hampir 1000 orang peserta hadir ke seminar hebat Sohobiz yang dianjurkan oleh Top Leaders Circle

1558583_10151867575131984_300393069_nAlhamdulillah Majlis Pembukaan TLCC (TOP LEADERS CIRCLE CENTRE) yang sangat meriah…dimeriahkan lagi dengan pelajar tahfiz dan anak-anak dari rumah anak yatim yang berbuka puasa bersama kami semua…

994700_10151867946996984_1253536397_n

Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri di TLCC bersama semua rakan kongsi kami..

 

1524891_10151867559186984_19835919_nSalah satu kejayaan besar TLC apabila terpilih menjadi antara kumpulan yang terbaik di Malaysia dan dilantik menjadi speaker jemputan syarikat di Majlis Syarikat yang gilang gemilang…

1486746_10151867585751984_33686901_nMenjelajah ke Korea seramai satu bas penuh bersama rakan-rakan kongsi TLC..satu pengalaman yang tak dapat kami lupakan…yang bestnya dalam bisnes ni, bile kite dah penat-penat buat bisnes, kite dapat melancong 3 kali setahun…

1502375_10151867861561984_69328249_o

1507328_10151867862511984_1250101089_o1531993_10151867865936984_481214975_o

Kami bersyukur  dan rase berbangga dibawah naungan Top Leaders Circle sentiasa dibimbing oleh mentor hebat dan para jutawan terkenal Malaysia seperti CDM Azlan Deraman, Dr. Irfan Khairi dan En. Winston Wong…Pada kami semua, kalau nak berjaya dalam bisnes, kite mesti cari mentor dan mesti sentiasa belajar…orang yang berhenti belajar ialah orang yang GAGAL…

1488163_10151867559031984_496954110_n1526535_10151867558966984_1242930643_nSetiap tahun mesti ada hari anugerah Red Carpet untuk usahawan baru dan usahawan yang mencapai peringkat cemerlang and yang bestnya, diraikan dengan penuh gilang gemilang…

1556276_10151867964686984_431072388_o

1512786_10151867957186984_530441877_n

And bukan tu saje, dalam kumpulan kami pun macam-macam ade anugerah juga… dapat jam tangan, pen and ade anugerah untuk yang berjaya capai peringkat tertinggi iaitu RM2million sales..

1459977_10151800872848693_1187202209_n

Dalam Top Leaders Circle, bonding kami dah macam satu keluarga…kami ni dah macam adik beradik…susah senang semua kami tanggung bersama…dah macam-macam bisnes yang salha cuba sebelum ni, tapi semangat kekeluargaan macam di TLC memang takkan dapat kt mane-mane…

1510939_10151867565011984_765458192_n1521311_697019516997723_480374364_n1518585_10151876716981984_399556842_o

Tahniah pada CDM Izyan Liyana, DDM Nur Fadzliah dan DDM Hane Hassan yang dah bawak kereta idaman masing-masing dalam bisnes ni…usia still muda lagi and tak sampai 30 tahun pun tapi dah drive kereta mewah masing-masing…tahniahhh…!!

1451545_574849892592576_1110409647_n

And syukur yang tak terhingga pada Allah…TLC sekali lagi dapat pengiktirafan Antarabangsa oleh Worthy Magazine New York, Amerika Syarikat sebagai ikon usahawan yang berjaya di Malaysia dan menjadi cover utama magazine itu..Thank u to Worthy Magazine New York!!!!

1422545_10151808333011984_2030603390_n

Alhamdulillah syukur atas segala kejayaan ini…Moga tahun 2014 ini semakin cerah lagi buat kami…dan moga kejayaan demi kejayaan yang bakal kami capai tahun ini…doakan kejayaan kami semua…doakan kami agar menjadi usahawan yang berjaya di dunia dan akhirat…Aminn..

Kalau kami boleh, anda pun boleh juga…

LETS JOIN US AND BE PART OF TLC!!!!!!!

PARIS & LONDON CONFIRMED

By TLC, Travelling 2 Comments

Alhamdulillah…. WE MADE IT! We are coming to Paris & London next March 2013. So let’s wait for all the Beautiful updates later okay! 🙂

Official group photo… Imagine group photo like this at Eiffel Tower, Arc de Triump, London etc… CANT WAIT!!!

Our Mentor CDM Hanis Haizi with some of us who made it for the Majlis Kesyukuran London & Paris GLG.

With Green Leaders Group, we don’t just talk, we show you how to do it. Just like how we did it. So come on now and be part of US!

XOXO
Salha Zain
012-2229453