Last weekend, semua CDM ade convention di Cameron Highlands…

Dah lame sgt i tak gi Cameron ni…mau nk dekat 10 tahun kot…memang best sgt…Cameron sejuk cam dulu lagi…we all punye seminar kt Equatorial Hotel..macam2 aktivity kat sane…seminar with Mr.Heera Singh the best so far…Banyak betul yang i blaja from Heera especially on Positive Attitude…

Then after that ade Malam Gala Dinner…awesome!!!!Kak ana and Hanis buat permintaan utk i nyanyi…aiyoo…dh 10 years tak nyanyi..menggeletakkkkk jugeekk…but everything went well..then boleh pulak maalam tu siap dapat “Best Dress” lagik…i pakai bawak je baju DDM i dulu..tapi cuma ubah gaya tudung…my tudung hasil pintalan my leader, Hanis..

So special thanks to Ezuwan Ismail…Designer baju i and designer tudung i Hanis Haizi…hehe…

So enjoy the piccass….

My seminar style..

 

 

Our ballroom event..

 

 

ermm...ni nape ntah pose camni...ala..cinderella tertinggal kasut mungkin..

 

 

Dewi Remaja...ahasskkkss!

 

 

Kak Ana sgt slimmmm...

 

 

With our great leader..CDM Abg Lan...Salute..!!

 

 

With our great leader..CDM Kak Ana...Salute..!!

 

 

With the Legend..Mr Tan Kai Hee...our Company CEO...so humble and sangat baik orangnye...Salute!!

 

 

Pemenang Best Dress...hahahaha!!!Ade orang jeles tak i amik gamba ngan abg ni??mesti adee...teeheeehee...

 

Join the discussion One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.