FUHH!!Premium Beautiful + Lactolite..

Lamenyerr Salha tak update…Rindu sangat kt u ols semua…

Ok today..Salha nk share macam2 good news untuk u ols..

Recently, Salha receive banyaaaakk…i mean memang banyaaaaaaaaaaaaaaaak testimonial from my customer yang pakai PB and at the same time minum Lactolite..

Berkilo-kilo and berkg-kg diorang turun…and of course diorang happy sgt…

Disebabkan testimonial diorang nilah..i pun start consume lactolite ni secara intensively..dulu minum jugak..tapi tak serious..

Bile i dh consume secara serious ni, then i baru faham, cane CDM Kak Ana(mesti u ols dh kenalkan, model PB and Lactolite and testimonial terpower so far)boleh hilang 50 kg in 6 months…50 kg wo!!…Bukan 5 kg…cube u ols tanye instructor gym u ols..tgk die impress tak…dengan instructor2 tu skali yang minum Lactolite kan..

Myself so far, i tanak ckp pape lagi…tapi setiap kali i gi kelas and jumpe client..dh ramai yang notice…siap sms,inbox fb,email and siap jumpe lagi nk tau rahsie…i pun sendiri nampak macam ade improvement…hubby i pun dh mengakuinya…

Memang orang dah tau rahsie die ialah pakai PB + minum Lactolite…

Tapi cara nk minum tuu…haha..tu yang paling penting….

Sape nk tau BUZZZZZ me…012-2229453..

I akan share personally with you….

Sssssshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh…….hehe…


 

Join the discussion One Comment

  • HASANAH says:

    SALAM KAK..

    SAYA DAH BELI PB, SY AHLI UNDER K SHIDA. K SHIDA UNDER K MAI..SY TAK PNH DTG KELAS LAGI..TAPI MMG BERMINAT NK BT BISNES NI. TP MULE2 SY SY NK TNY, SY BELI FULL KORSET JE, SY TK BELI LACTOLITE. BOLEH KURUS JGK TAK KAK? TENGS YE KAK.. BG LA APE2 TIPS KE . 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.