Life is about making choices..for better or for worse…

So, which one do u prefer?

Work long hours, willing to sacrifice your time and earn 3k-5k??

or work 2-4 hours a day and less than 2 years u can earn 50k a month?

Its your choice…and i have mine already…

Its your call whether u still wanna stay like what u are now or just do a little bit of changes in your life…

The clock is ticking…

Start now or NEVER!!!

012-222 9453

 

 

Join the discussion 5 Comments

  • Salha Zain says:

    lili, im so sorry but who are u??…..i mmg keje 2-3 hours..on average mmg camtu…coz not everyday keluar kerja cam kerja makan gaji…if satu hari tu busy doesn’t mean that everyday camtu…dalam seminggu maybe dlm 2-3 hari je i busy..hari lain kt dlm rumah je..if kite berbisnes…mase kite tentukan sendiri…so thats what i call time freedom…im so sorry i cannot approve your comment coz it too harsh…if u rase benci bace my blog post…so tolong beredar…i pun tak suke if ade orang negative camni…coz u just kasi negative vibe to everybody je…if u nk keep on condemn people and tanak berjaya..dont effect others coz ramai lagi yang nk berjaya…so please have some respect to people…

  • rose says:

    salam…biasalah org yg awal2 lagi dah mental block ni..x yah layan…sbb dorg x bergaul dgn org2 yg positif…so biarlah dia yg rugi…x pandai nak amik ruang dan peluang yg terbentang luas depan mata…

  • rose says:

    teruja tgk kejayaan u semalam…Tahniah!!!i akan ikut jejak langkah u !!!!
    AMIN…..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.