My Premium Beautiful Travel Schedule

By 9 February, 2012 February 23rd, 2012 Travelling

A nice start for 2012…boleh kate every month travel…

Starting with…

March – VIETNAM

April – HOLLAND and BELGIUM

May – MAKKAH

and next GUANGZHOU CHINA

It’s truly a “Beautiful” business…Dari tak pernah langsung melancong gi oversea…paling jauh pun Thailand and Singapore…tapi sedar2 je ntah2 dah keliling dunia dah…coz total up semua dah 10 countries already…yang paling best..semuanya F.O.C…ape yang kite kene buat just qualify certain target yang sangat-sangatla senang…janji nak je… confirm boleh…

Memang sesuai sangat pada yang suke travel…i mean…sape yang tak suke travel ye tak??dahla tu FREE…kalau guna duit sendiri mau ratus2 ribu dah habis…tapi ni semua company tanggung…best2!! Kite just cuma bawak duit shopping…

hmmm…talking about shopping…i want to add my handbag collection…

im targeting this…

 

 

That’s all for now…

012-222 9453

salha2910@gmail.com

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.