Business ni sangat2 beautiful…every single day me and my group mesti ade beautiful moments together…dahla takde pressure..we all boleh tentukan mase kita sendiri…boleh buat keje or discuss about business kat mane2 yang kami suke contohnya kt KLCC ke, Pavi , Empire, The Curve, OU…and apart from that we can enjoy our favourite food together..Teh Tarik Place ke, Wong Solo, Sakae Sushi, Ole2 Bali,Chillies,Dome,Ikea Cafe or enjoy our favourite drink /dessert together cthnya kat Starbucks,Dome,Coffee Bean, Tutti Fruity, Delicious (i suke red velvet) and macam-macam lagila…selain tu, takkala makan minum jekan..of coursela gi shopping…and kadang2 sempat tgk movie dulu (tu activity i ngan hanis dulu2)…

Dahla business ni memang enjoy and takde pressure..we all pulak bekerja in a team…and bukan setakat team je..dah macam sisters dah kami ni…rasenya lagi rapat dari adik beradik…

The best part is…at the end of the month..dapat income…kalau ckp income ni memang luarbiase sket..dhla best buat bisnes enjoy2 je..if utk orang bekerja buat waktu weekends je..taaaaapi….income paling kurang pun rm4000 and Alhamdulillah kalau biz partner Salha kebanyakannya, dah capai income 5 figure…Alhamdulillah syukur…and ramai lagi yang dalam proses nk dapat 5 figure jugak…insyaAllah…

Tu baru kat malaysia je salha cerita…tak masuk cerita nk pegi melancong oversea…untuk tahun ni kami akan berlepas ke Perth on April and next will be Hong Kong and Venice…aiyooooo, Venice ke….mau i tido dalam Gondola tu kan tak bangun2!hehe…paling best if pegi pulak same2 ngan kawan2 business..memang enjoyla..macam untuk Hong Kong ni insyaAllah salha akan bawak satu bas…tak ke best tu pandang kiri kanan semua kawan rapat kite,adik bradik kite…bestnyeeee!!!!confirm kat Hong Kong nanti..turun bas je masing2 lari marathon gi shopping kan…wooo…tak sabar…

Me at KLCC...sambil berbisnes sambil buat Chanel Makeover..siap photoshoot lagikk!!


I di personal touch oleh my leader aka best buddy..dah macam kembar dah kami..hanis pun join makeover jugak..hehe...

 

Ngan iffa kt KLCC...maseni kat Chanel jugak...nk borong Chanel...konon nk beli satu je barang...terbeli lapan...haih!

 

Ngan Aishah at Teh Tarik Place...Kami amat menyukai roti canai garing die ok!!sgt setappp!!

 

With Dina, biz partner Aishah...hmmm...sweetkan diorang...macam adik beradik...

 

With CT and Aida kat Wong Solo...ayam die memang fav..nampak tak baju merah tu..anak dh dua tapi cunsss!!yang biru tu pulak still single uu...

 

With Izyan and Aishah...dh bincang bisnes..gi shopping pulak...maseni i jadi izyan punya image consultant..habis semua baju kt Forever21 tu kitorang try..

 

with afzan...my dear biz partner kt jb...sweet orangnye...sian die kt jb..tapi u bukan keseorangan tau dear...kami sentiasa ade kt kl ni utk uu...

 

muka kekenyangan kt Wong Solo...Alhamdulillah!!go Aida!Bakal jam!

 

Hehehe…sesiapa nk join our beautiful journey, jomla…best sangat tau…kite tengah2 muda2 ni la mase nk rase semua ni…kan..kan…hehe…jom2!
XOXO!!

016-3229453

salha2910@gmail.com

 

Join the discussion 6 Comments

  • iffa says:

    salha, thanks for your never ending support and guidance.. I will never let go of your hand!! Jom conquer HK!!!

  • raudah says:

    assalamualaykum dear sis..so great when seeing u with all the branded stuff that u achieve or going to. actually there sumthing that i would like to state here..
    hve u ever wonder to know about the income that u get?it is really folowing the syariah perspective? dear sister, before i really eager to join this bisnes,it easy right to become richest people??then, i do for some study and i found this:
    http://www.zaharuddin.net/pelaburan-&-perniagaan/222-multi-level-marketing-menurut-shariah.html#comments
    http://www.zaharuddin.net/pelaburan-&-perniagaan/567-perbincangan-hukum-uptrend-a-hai-o.html#comments
    my dear sis. in islam.i’m putting this not because i’m envy with u,or happy to look u down.but as muslims i just want to remind u.just ask yourself, money will not bring you till u in the grave, but allah will ask u from where u get all those money.wht if the money is from the hram or syubhah way?
    beside, i hv do some reading about your product. and i found most the bad thing..it come from a research dear..
    but pity to malay and some people.due to really eager to become rich in most simplest way, they forgot to find about the haal n haram
    May Allah always guide to his right path dear n become among jannah people..;)

    • Salha Zain says:

      raudah..thanks but before i join biz ni i did some research too…pls check balik article website ustaz zaharuddin..tahun 2007 dear…2007…and itu cuma andaian and belum sahih…now kami dah dapat syariah compliance under majlis syariah tahun 2010…kalau majlis syariah sendiri dh sahkan…ape lagi yang nk kite sangkal…mungkin bukan saye yang perlu awak question…maybe u can ask majlis syariah sendiri…k…

  • Elly says:

    Hi salha, nak Tanya if u don’t mind – where did u get the green drop necklace? Cantik lah!

  • ikinsis says:

    KALO NK JOIN BAPE MODAL YG PERLU N MCMANA NK RUN BIZ TU?SY NI DAH LA, ENGLISH XBAPE PNDAI.TGOK YG BERJAYA2 SUME ENGLISH MANTOPZZ..;P

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.