Tag

Corset PB

Premium Beautiful-One Happy Customer…

By Premium Beautiful, Uncategorized One Comment

Sitiiii….I’m happy for you dearrrr….!!!

Dahla orangnye cantik, bersopan santun, and now body pulak mantapp…aiyooo…

Kalau u masuk pertandingan Gadis Melayu confirm menang nih!!!

ct

“…setelah sebulan memakai PB.. amazing! dh boleh pakai baju lama blk, baju masa berat badan 44kg uolls…
…lps ni kena cari blk baju2 lama lah hehe. sebabbbb baju yg ada skrg besar+gelebeh2 belako..rimas jer pakai, jap2 bahu jatuh la, ni la tu la..mcm2! xsedap pakai kan…”
Tengok this link utk cerita selanjutnya…

http://cikwhite.blogspot.com/2010/12/pb-my-result.html



PREMIUM BEAUTIFUL-Mane lagi Sexy??

By Uncategorized No Comments

Kenape perlu bengkung beginiii??


beng1

begini..

beng2

dan beginiii…

beng3

Tau tak ape kesan pakai bengkung seperti  ini..:

– sakit tulang belakang

-susah untuk bergerak atau menyusukan bayi..

-stretch-mark tak hilang

-sometime tersalah bengkung buatkan rahim boleh jatuh…

-menekan peranakan kerana kainnya tidak stretchable and flexible..

-panas dan berpeluh buatkan tidak selesa..

-terjadi perpeluhan yang boleh mengakibatkan pertumbuhan bacteria dan kulat pada alat sulit dan pangkal rahim..

-sometime mengakibatkan perut jadi hitam…

dan macam2 lagi…

So kenape perlu berbengkung macam ni kalau kite boleh pakai bengkung macam ni…

premium-beautiful

or cam yours truly…chewahh..

sal222

Tak ke lagi sexy….

Abang kite pun tergoda ok…

Kebaikan PB ni u all semua pun dah tau kan…

So jom kite berpantang secara sexy…

Kan lagi sexciting!!

Promo still on until 31 Dec ni..

Call me at 016-3229453 (my BB phone)

or

email me at salha2910@gmail.com

Congratulations!!!

By Business, Premium Beautiful One Comment

congratulations-576217191

Congrats to my dear ADLIZA on her achievement :

Qualify ke Perth

Qualify Jam Tangan….

Dan….

Income berbelas ribu (beberapa bulan saje buat bisnes)…

Congraaaaaaaaaats dear!!!

Im really proud of youuu!!


adliza

And….

Congratulations to all my dear Bisnes Partner yang berjaya mendapat pangkat

Senior Sales Manager

SSM Hidayah

SSM Izyan

SSM Ayu

SSM Hezra

SSM Hanie

Congratulations to all of you…

Im so proud to all of you…

Jom bulan ni kita sama2 dapat jam dan trip Hong Kong pulak lepas ni…

I know u all can do it!!!

Book your FREE flight ticket NOWWW!!!!


Love you all so much…

MUAHSSSS!!!!!