Tag

corset premium beautiful

Premium Beautiful Detoxification

By Premium Beautiful 8 Comments

Sepanjang Salha buat bisnes Premium Beautiful (PB) ni, ramai jugak clients yang pada mulanya meragui, betul ker PB ni bagus, boleh buat itu ini. Tapi Salha rasa, kalau cakap pun u ols mesti still ada doubt kan? So, biarlah bukti yang berkata-kata.

Harini Salha nak provekan, how magic this PB corset ni! Ok, u ols boleh lihat sendiri, bila kita basuh baju dalam yg biasa-biasa kita pakai, boleh ker dia tarik toxic dari badan kita sampai bila kita basuh, kita nampak air yg kita basuh tu jadi keruh/hitam legam? Premium Beautiful corset BOLEH!

Sebenarnya PB ni mmg dah terbukti, pakai bukan utk kecantikan tapi adalah untuk kesihatan jugak. FIR yg ada dalam PB ni boleh tarik peluh asid, keluarkan toksik dari badan. Sbb tu PB ni kita panggil Magic Bra! SUPERBRAND, Highest in Quality and Highest in Demand.

So, tanpa buang masa lagi, silalah scroll ke bawah and lihatlah sendiri bukti.

Ok jom tengok video dulu…

Ok ni mula-mula gambar set Premium Beautiful corset (PB) yang telah direndam didalam PB Wash. Air kelihatan gelap.

Yang ni pulak, air yang Salha ceduk just nak tunjuk yang air gelap tadi bukan sebab ada PB yang berwarna hitam, tetapi adalah toxic yg telah keluar ke dalam air.

Tengok betapa banyaknya toxic yg dah keluar!!! Sampai air yg jernih pon boleh jadi hitam!

Ok lepas dah keluarkan air PB wash tadi, Salha bilas dan jemur. Nampak tak air jernih yang menitik tu, setelah dibilas. Toxic dah hilang, lepas kering boleh pakai balik PB ni! 🙂

So kalau ada sesiapa lagi yang rasa kesihatan diri itu adalah penting, sms or call this number +6012-222 9453. Jom biar Salha pakaikan set ni kat badan u ols.. Confirm u ols tersenyum depan cermin. 🙂

Love,
XOXO
Salha Zain

Beautiful Breast..

By Premium Beautiful 2 Comments

Breast yang cantik memang jadi idaman setiap wanita..inilah mahkota yang paling penting kite kene jage..sebab, bukan kite je yang suka..kalau kita ade breast yang cantik..suami laaagi suke..betul tak suami2 sekalian..??

Cube tgk ni..

breast size kecik..(pakai dh sexy..tapi alamak size kecik pulak)

breast jatuh..(cantikkan model ni…tak berkelip tgk muke die..tapiii…hmmm)

breast leper..(wanita if meningkat usia majority akan jadi camni…)

tapi nak tak camni…

or camni..

tak terlampau kecik or terlampau besar…breast yang proportion, firm and sexy…..

nk breast camni, tak payah pergi suntik or buat breast implant…

pakai je Premium Beautiful…confirm u all nampak resultnye…

Premium Beautiful dapat membentuk semula breast kite jadi lebih cantik..paling best..secara naturally…tak payah nk tahan sakit atau menyeksa diri…

sarung je PB…then just tunggu je resultnya…

banyak dah testimoni yang kami dapat…

now, turn u all pulak…hehe…

if u want to know the magic of PB, just call:

me 012-2229453

and for Singapore and Johor

Alfie +60122307430

Premium Beautiful : Natural Way For Breast Enlargement.

By Business, Premium Beautiful No Comments

Tengok model ni..bile breast cantik..pakai baju ape pun cantek...

Premium Beautiful is a natural way for breast enlargement…

Baru2 ni Salha dapat byk testimonial from my clients..

“Salha, i seriously perasan my changes especially that part…dulu memang mase i menyusu anak, agak saggingla..siap ade stretch mark..mule2 i memang cam tak persan my changes..but bile i continously pakai, day by day…month by month..i memang nampak my breast dah reshape…lemak kat bwh ketiak kurang and at my back dh tak berlapis2..memang my body nmpak makin kemas..then i ingat mase pakai je my breast camtu…bile tak pakai pb pun shape die camtu jugak…i sendiri pun rase my breast makin cantik…i pun now rase makin confidence and happy sangat..believe it or not..not just me yang perasan…my hubby pun…thanks salha for introducing me this PB…i memang seriously happy sangat ni…luv ya darl!!”……

Nama my client ni terpakse dirahsiekan k..hehe…Yup! i pun luv you jugak…so happy for you dear….
I think bukan my clients je..i pun cam perasan jugakla the changes…heehe…mane taknya..size pun dh tukar..hehe…

So what are you waiting for…

Enhance your BIGGEST ASSET!!!!

Say no to breast implants!…Enlargement pills!…or hormone injection!

U don’t have to harm yourself or suffer from any pains to have a beautiful and sexy breast…

Just wear Premium Beautiful 8 hours a day continuously and effortlessly..

And you will be surprise!!

Try it THEN u believe it!!

012- 222 9453

Premium Beautiful – Magika!

By Premium Beautiful 3 Comments

ADAKAH ANDA?

1. Bosan tengok LEMAK PERUT yang terkumpul. Pakai dress nampak berlipat-lipat.

2. Menyampah dgn bentuk badan OUT OF SHAPE – menggeleber sana sini…

3. Geram tahap dewa dgn PEHA BESAR macam gajah, berjalan peha kiri dan kanan berlaga sesama sendiri..

4. Tak tahan dengan SAKIT BELAKANG atau SENGAL badan atau ANGIN dalam badan..

5. Rasa sakit yang terlampau macam nak mati bila time period sebab PERIOD PAIN sakit giler..

6. Teringin nak MENGANDUNG anak zuriat sendiri tapi lepas kahwin bertahun-tahun masih tak dapat anak…

7. Nak BADAN BERGETAH kembali macam sebelum mengandung dengan cepat lepas bersalin + dalam pantang tapi tak nak pakai bengkung tradisional yang berbelit macam mumia tu (pastu jalan macam robot)

Cuba pakai Premium Beautiful ni…

InsyaAllah..Magic akan berlaku…

 


Premium Beautiful Before After

FREE TRIAL. FREE FITTING. FREE DELIVERY (SEMENANJUNG M’SIA).

PAY CASH OR INSTALLMENT.

HARGA SPECIAL UNTUK 5 ORANG PERTAMA YANG CONTACT I MELALUI POST ENTRY NI. SEBUT KATA KUNCI ‘MAGIKA’.

016-322 9453 / 012-230 7430
salha2910@gmail.com / alfath80@gmail.com

Millionaire Mind

By Business No Comments

Selama almost 4 years Salha dalam bisnes ni, macam-macam jenis manusia yang salha jumpe..maybe kalau diibaratkan macam sijil belajar, kirenya Salha dah boleh dapat sijil PHD dah..Dah sangat mahir tentang mengenal sikap and telatah manusia..

But today nak share satu tips untuk berjaya…

Sebab semua orang nak berjaya, jadi jutawan, financial freedom and etc tapi ramai yang tak dapat capai..and yes..ramai jugak yang capai..

Ok now, senang jer.. Tips nya ialah “BUANG SEGALA ALASAN“..

SENANG KANNN?? Itu je tips nyaaa..

Sebab, ramai yang datang kat Salha and tanye…”Salha, macam mane nak berjaya macam u?”..

tapi bila salha dah cerita macam mane Salha berjaya..ade yang come out dengan macam-macaaaam alasan…

Antaranyaaa…

Anak saye kecik lagi, takde kereta, tak reti cakap, suami tak kasi, saya busy, mak tak kasi, takde modal, takut nak menjual, takut takde orang beli, takut orang kata ape, saya dah cukup selesa, nanti dulu, saya itu, saya ini, takut itu, takut ini and yang paling teruk dalam dunia SAYA TAKUT KOT-KOT TAK BERJAYA…

Oh myyyyyy…. tak rase pelik ke u all bace semua alasan kat atas ni…? is this the right attitude untuk nak jadi orang yang berjaya…??

Cuba tanye diri anda, semua orang yang berjaya ni takde anak ke? takde keluarga? semua suami sporting? semua ade mase lapang? ada berjuta2 modal?

Cuba u all bayangkan Donald Trump, Tan Sri Sheikh Mokhtar Al-Bukhary, Steve Jobs, Richard Branson, Doc Azizan, Doc Irfan Khairi.. agaknya, mereka semua ni kasi tak alasan kat atas tu? Tentu skali jawapannya TAK kan??

So semua orang yang berjaya kat dunia ni, tak kisah samada mereka ni jutawan or billionaire sekalipun, mereka buang segala alasan…sebab ALASAN IALAH PEMBUNUH IMPIAN anda…

935893_10151641285084773_1126044354_n

Kalau nak ikutkan, Salha boleh kasi semua alasan kat atas tadi.. but Salha fikir macam ni…Time is running soo fast…buat alasan hanya buang masa je..umur makin lama makin tua..so grab aje peluang ape yang ade depan mate and buat sampai jadi…sampai berjaya…takde orang nak buat bisnes untuk gagal.. itu bukan bisnes namenya…so jangan buang mase…nanti dah tua, dah tak larat, baru rase nak berjaya..? takut nnti menyesal tak sudah…there’s no right timing kalau nak berjaya…the right timing is NOW… NOW or NEVER!! Rezeki Allah dalam bentuk peluang, and peluang yang baik tak datang banyak kali…kalau kite buang peluang tu maknanya kite buang rezeki yang Allah nak kasi..

So dah tau tipsnya…ape tunggu lagi..grab peluang tu and buang segala alasan…

Orang yang berjaya tak perlu cakap, die just perlu buat saja…

All the best to u!!!

Enjoy this video!!

 

January Achievers!!!

By Success Story No Comments

Alhamdulilah ….Berakhir sudah bulan Januari 2012 dan syukur kerana dikurniakan permulaan tahun ini dengan pencapaian rakan-rakan kongsi yang sangat membanggakan! Iaitu seramai 4 orang bergelar Jam Tangan Achievers (for achieving RM100,000 sales in a month) achieve jam ni means income memang dah cecah RM10k ke atas..

Baru tak sampai brape bulan je diorang buat bisnes ni dah cecah income puluh ribu…

Kagummm!!!

Muda2 dah genggam income camtu..

And Alhamdulillah…bulan lepas hasil usaha yang bersungguh2 dari semua rakan kongsi under my group, kami semua dah mencecah hampir 700 set / 1.4 million sales. 

Congrats all and let’s fly even higher this time…

It’s a signal for u all utk achieve camni pulak…

So congrats to all the winners untuk bulan ni.

DSM Hazelin, DSM Ismalina, DSM Noraida and DSM Nurul Ashikin

Amazing biz partners aka future great leaders..

Lepas ni sambung kejayaan pada rakan kongsi pulak ye…

Congrats jugak to other winners from the Green Group. We are all winners and always be the winners!!

Ok. All Together NOW!

AUUUMMM!!

Guangzhou CONFIRM!!!

Sebenarnya, kalau you all mmg blog reader Salha yang setia, you all mesti perasan, everymonth mesti ada wajah2 baru yang dapat Jam Tangan ni. So apa yang significant nyer? Jawapan dia senang jer… THIS BUSINESS CAN BE DONE by ANYBODY! Tak kira apa background skali pun, surirumah ker, student ker, makan gaji ker, IF YOU WANT IT, YOU CAN HAVE IT! Leaders/mentors are here to help and guide you (FOR FREE!) All you have to do is contact me with an Open Heart and abundance of Desire to change your life.

Call me 012-222 9453 or
click the Orange button on the left of this screen. 🙂

Live in your Dreams

By Premium Beautiful No Comments

Dulu2 Salha sentiasa mencari..ape agaknya satu career yang boleh ada banyak masa and at the same time dapat income yang solid (lebih kurang cam financial freedom)..yelah..kalau kite tgk movie ke tv series or reality show cam Kimora Life in Fab Lane or Keeping up with the Kardashian rase seronok tengok lifestyle diorang…they’re not celebrities pada asalnya..Kimora is a model and Kim Kardashian mulakan career die dengan jual brg kt Ebay..tapi tengokla diorang sekarang…they’re all successful businesswoman..

Keeping up with the kardashians

Kimora life in a fab lane

Itulah yang membuatkan i start berangan and mencari2 career apekah itu…coz my criteria i nk cari something yang:

Tanak terikat ngan waktu bekerja, tanak kerja under orang, tanak asyik kene bambu ngan boss, tanak asyik kene kipas orang coz i memang tak pandai kipas pun, tanak ade conflict office politics, tanak suke nk gaduh2 kejar naik pangkat, tanak orang lain yang tentukan gaji i, tanak asyik keje dalam ofis je…

Memang at first agak payah jugakla kan nk cari peluang career camni…

Taaaaaaaaaaaaaapiiiiiii…berkat kesabaranku mencari2 selama ini..telah ku jumpa…yess!!!

Memang best…totally my dream career…i fall in love in this biz coz:

Masa flexible, i control my time..kite yang tentukan brape jam kite nk bekerja, kite jadi our own boss, income bulanan kite yang tentukan nk brape, ofis i kat pulak kat rumah, tapi when meeting up with clients and biz partner boleh jumpe kat mane2 yang kami suke, already drive my dream car, already have my dream handbag, dream income and savings, and the most important thing is living in my dream lifestyle..iaitu sambil bekerja, sambil ade mase banyak bersama2 dengan anak and family…dan bukan tu je, dapat membalas jasa mak ayah, and beri sumbangan pada family dan masyarakat..Alhamdulillah i dah hampir capai semuanya…Baru hidup lebih balance..betul tak?

Yup memang sejak i buat biz ni..it turns me 360’…dulu i just ordinary person yang hanya berimpikan jadi extraordinary..tak sangka impian i benar2 jadi kenyataan…Alhamdulillah..syukur pada Allah…

Dulu i seorang surirumah with no income and savings…

Mase ni raya kt singapore…frankly speaking, baju raya i..my auntie yang belikan…kt Mustafa Centre harga 25 dollar..sebab i tak mampu beli baju raya cantek2 sebab masetu kt tangan cuma ade berape puluh ringgit je…and baju my hubby and amin kami beli kain dari kamdar..itu je yang kami mampu..

Berkat usaha yang berterusan dan tak pernah give up…i sentiasa fikir “Aku boleh ubah nasib ku sendiri..kalau tak aku yang ubah, siape lagi dan bila lagi??Aku boleh hidup senang dan serba mencukupi seperti orang lain..sesungguhnya Allah akan memberi ganjaran pada hamba2Nya yang sentiasa berusaha..insyaAllah…”

Gamba mase jadi speaker baru2 ni…with my dream bag…telah ade di tanganku..

Me with Rizman Ruzaini (Malaysian No.1 Designer)…he design my CDM dress and this dress one or his masterpiece…Alhamdulillah..tercapai jugak impian nk pakai masterpiece Rizman Ruzaini..my dream dress already came truee..

Kalau Salha mampu berubah…SO CAN YOU…..!!Salha yakin ramai kt luar sane yang masih tercari2 jalan untuk memperbaiki kualiti hidup masing2..pada yang dah bace entry…InsyaAllah, anda dah jumpe JALANNYA!!!

Let us be extraordinary let us make some changes in 2012!!!

salha2910@gmail.com

012-222 9453

 

 

 

My New Year Resolutions..

By Premium Beautiful One Comment

Pejam celik, pejam celik kite dah sampai penghujung tahun 2011..cepat sungguh masa berlalu..if i terkenang balik 2 tahun yang sebelum ni…Alhamdulillah…macam2 yang dah i capai…syukur…impian i nk capai Financial Freedom and Time Freedom at my age of 30, akhirnya dah pun tercapai…Alhamdulillah, i already drive my dream car, i live in my dream lifestyle, i ade income dan savings yang stabil dan mantap, and dapat travel to my dream place which is Switzerland dan berjaya sampai ke puncak gunung salji..satu pengalaman yang salha tak dapat lupakan..and bukan tu je..travel ke negara2 lain juge..

Bile teringat balik zaman i dulu2..at my lowest point…i am nothing..i am nobody..im just a fulltime housewife with no savings..if kalau adepun kt my Maybank account is RM14.60…but, i taktau apelah agaknya perkara baik yang i buat dulu2 sehingga Allah anugerahkan i jalan dan peluang untuk i capai semua ni..

Kalau nk ikutkan..boleh jer Allah lorongkan i biz lain…or boleh jer i tolak..tapi biz ni jugak yang Allah kurniakan..Hanya Allah yang Maha Mengetahui segala yang terbaik untuk hambaNya..Sesungguhnya aku bersyukur Ya Allah..Maha Pemurah dan Maha Pengasih..

Ingat lagi, mase Hanis present kt i biz ni…i tak ambil masa yang lame untuk fikir..i terus kata “Ya”..even i taktau ape akan jadi selepas ni..but i yakin..Berjaya atau tidak, semua di tangan kita sebenarnya..and confirmla i nk berjaya…walaupun i dapat tentangan hebat dari semua family member, dan even suami sendiri..tetapi hati i tetap kuat untuk nk teruskan juga…inilah ayat yg i pegang..”Salha, kalau kau tak berubah sekarang, bila lagi?…jadi i just buat je..and yang bestnya..biz ni ade mentor yang sentiasa guide kita..my mentor ialah CDM Hanis and Raz..kalau kita nak berjaya…Follow jer orang yang dah berjaya..Sebab i yakin, kalau orang yang berjaya datang bukak peluang kt kite..die confirm nk buatkan kita pun berjaya sama2..if we’re willing to follow and willing to learn..insyaAllah kejayaan milik kite..

Alhamdulillah..oleh kerana niat nk ubah hidup and i bukak pintu hati i untuk buat biz ni..Now, I dah capai impian i..berkat sabar dan usaha yang berterusan..i dah achieved segalanya dalam masa 2 tahun je..syukur sangat2…

So, this is my next new year resolution of 2012…

Inilah destinasi yang i akan tuju buat masa terdekat ni…tak sabar Salha nk pergi Mekah..InsyaAllah, Salha dan suami akan jejakkan kaki kami ke tempat suci ini untuk umrah..dan Salha nk capaikan hajat ibu dan ayah Salha untuk mengerjakan haji hujung tahun ni…insyaAllah…..

A bungalow with swimming pool…teringin sangat nk bungalow camni…and ade private swimming pool..boleh tgk amin and adik berseronok mandi tak payah share ngan orang lain..mesti kene pasang impian..baru boleh dapat…kalau tak pasang2 lagi..sampai bile pun tak dapat…betul tak?

BMW 5 series F10..

Haritu dah gi test drive…yup memang i suke…satu sebab kereta ni cantek and sesuai untuk i sebagai businesswoman..lagi semangat nk berbisnes..:))..then, safety features die pun power…then, if travel jauh pun selesa rase cam naik flight gethuu…;p…so we plan to buy this car buat masa2 terdekat ni…

Nak convert semua biz partner i yang datang seminar SM/SSM untuk jadi pangkat seterusnya iaitu pangkat DSM and nk qualifykan mereka untuk join seminar DSM oleh kumpulan kami on April ni…insyaAllah..

Tahun ni..insyaAllah…Salha target nk lahirkan 10 orang CDM…memang dah buat pun senarai name dan segala planning untuk biz partner yang akan dapat CDM tahun ni 2012 ni..insyaAllah..doakan kami…

Nak capaikan impian rakan2 kongsi Salha untuk mereka dapat bawak dream car masing2…

Leaders2 semua dah planning nk bawak seberapa ramai rakan kongsi kami for the whole group utk pergi melancong secara FREE…dulu 2 bus…now maybe satu flight pulak…insyaAllah..

Menambah kawan2 my Louis Vuitton Multicolor and Totally pada tahun ini..hehe:))

My dream watch…Chopard with happy diamonds…bile tengok je jam ni…dah tak pandang jam lain dah…huhu…

Nak create bilik master bedroom i camni..biar balik rase cam balik hotel 5 star gethuu…cozy dan ade katil yang empuk…aahhhh bestnyee..coz a nice sleep is very important for me…untuk energize balik my mind and body for the next day…baru biz makin lancar and enjoy..

Yeess…i want this sexy tummy…mase zaman uni dulu2 i memang pengamal sit up yang tegar…i buat 500 sit ups a day…and my tummy ala2 camni..tapi i tak kire…even dah ade 2 baby pun takkan tak boleh dapatkan semula kan…ini perkara wajib i in 2012..

Nak create my kidsnye playroom…mesti Amin and Irfan happy…dulu mase belum buat bisnes..kurang mampu la nk dapatkan camni…beli mainan pun kt tesco je…tapi after berbisnes..mase nila kite boleh beri yang terbaik utk anak2 kite…

ok rasenye…thats for now…nnti kalau ade lagi salha akan add day by day…

So….

What’s your new year resolution pulak?? Jom share with me….:)))

salha2910@gmail.com / 012-2229453

 

 

 

 

 

 

Alhamdulillah..

By Success Story No Comments

Alhamdulillah…Berkat usaha kami semua dalam satu kumpulan…semakin ramai yang dah mencapai bukti2 syarikat dan insyaAllah akan menjadi pemimpin2 hebat, bakal usahawan jutawan, bakal inspirasi pada semua rakyat Malaysia mahupun rakyat dunia satu hari nnti…insyaAllah..

Tahniah pada:

CDM ADLIZA

DDM HANE

DDM DEWI

DDM ALFATH

DSM INTAN

DSM FARIHAH

DSM NUR

DSM LILY

DSM LINDA

DSM WEEN

DSM KAK SITI

DSM AISYAH

DSM IZYAN

DSM ISMALINA

Dan ramai lagi bakal naik DDM dan DSM bulan ni..dan insyaAllah seorang lagi CDM akan lahir bulan ni juga…so tunggu kemunculannya…

Alhamdulillah… semua pemimpin2 hebat yang disenaraikan kt atas ni telah pun capai income 5 angka…dan ramai diantara mereka ni telah pun capai Bonus Wawasan which means ranking bonus tertinggi, tabung kereta, jam tangan dan qualified trip melancong…Alhamdulillah…segala usaha kami secara berkumpulan, kami berjaya bersama-sama…dan kami sama-sama akan pastikan lebih ramai lagi rakan kongsi kami mahupun semua di luar sane turut berjaya bersama2 kami…InsyaAllah…kami akan beri bimbingan sebaik mungkin untuk anda semua..

Semoga Allah memberkati usaha kami ini…amin…ya Allah..

Life is about making choices..for better or for worse…

By Business 5 Comments

So, which one do u prefer?

Work long hours, willing to sacrifice your time and earn 3k-5k??

or work 2-4 hours a day and less than 2 years u can earn 50k a month?

Its your choice…and i have mine already…

Its your call whether u still wanna stay like what u are now or just do a little bit of changes in your life…

The clock is ticking…

Start now or NEVER!!!

012-222 9453