Tag

corset premium beautiful

Hari Raya Menjelma Lagi…

By Business, My story, Premium Beautiful 4 Comments

hari-raya

Tinggal 2 bulan je lagi nk raye…

Best tak kalau ade extra RM5k atau RM10k ke…

Baru raya kite tahun ni lebih meriah kan…takkanla kite buat wedding je nk meriah…i tengok kalau orang buat wedding sana sini tu…rm50k-rm100k punye budget pun tak kisah…cube raye pun kite buat camtu…kan best…

Shopping tu memang wajib…tapi selain shopping, kite leh kasi duit raya kt mak ayah, sanak saudara, tunaikan zakat and sedekah..and macam2 lagi..

Kalau dulu kasi mak ayah RM500 duit raya..cube tahun ni kasi RM1000-2000 ke pulak..Mak ayah mesti happy tak terkate…

Kalau dulu kite beli baju harge rm200-300, mesti kite teringinkan tahun ni nk pakai baju designer pulak…manetaknye…kalau lalu kt KlCC area2 Aseana, Emillio Pucci…rase jantung berdebar jugakkan…

Kalau dulu kite budget untuk beli baju anak2 RM500…cube tahun ni kite tambahkan budget kite tu jadi rm2000 ke…belila Burberry, Polo Ralph Laurent ke…cantik2 and smart2 anak kite…kite pun happy tgk…

Sebenarnye, kite bukannye tak boleh nk rase semua ni…BOLEH sangaaaaaatttt…..

RM 5000 and RM 10,000 tu bukanla satu bende yang mustahil…

Macam tahun ni…Salha target RM30k a.k.a RM30,000….

Hilang akal ke ape kan??

Tapi semua bende ni tak mustahil…

Dengan biz ni Salha rase semua boleh jadi kenyataan….

Nak tau email or call je…Salha akan tunjukkan jalannya…

My email salha2910@gmail.com or call me 012-222 9453..

Great Sales of all Time Will End Tomorrow!!!!

By Health and Beauty, Uncategorized No Comments

Tommorrow gonna be the veeeerrrrrrrrrrryyyyyyyyy last day for Premium Beautiful offer!!!!!!!

RM400 deduction will be given to you!!!!!

Really NEW sets!!!!!

Installment as low as rm50 monthly!!!

You can even book your set now for just RM200 and can pay later!!!

Call me and email me!!

012-2229453 salha2910@gmail.com!!!

Grab one now!!…

U cant get the price and this special offer after 7th!!

The clock is ticking!!!!

Premium Beautiful Sale!!!

By Health and Beauty, Uncategorized 2 Comments

Do you want Kim Kardashian’s curvylicious body????


kim1

Every women’s dream..rite…!!

Dont worry coz….

The Premium Beautiful sales still on!!!

Get one set for u NOW and experience the magical journey wearing PB…Every women who wears PB will feel so blessed!!..

Trust me…!!

Because im already ONE OF THEM!!!!!

Only 1 month transformation…

TAKE A LOOK AT THIS!!!

dulu_sekarang

We can definitely deliver it to all around the world…

Just call me and email me k..!!

012-222 9453

and

salha2910@gmail.com

” Every women deserve to be beautiful!!!! “


Premium Beautiful Lovers!!!!

By Health and Beauty 2 Comments

ANNOUNCEMENT!!!

pb

To all ladies out there, i would like to invite all of you to experience wearing the No.1 Corset in the world and the one and only corset certified by Superbrand and Lifetime warranty!!

We’re having Grrrrreaaat..Grrrreaaat sales!!!

ONE WEEK ONLY !!!!!…………….

Small size from RM2400 to RM2000 ONLY!!

and

Large size from RM2600 to RM 2200 ONLY!!

all NEW set…fresh from the oven…!!

Sales from 12th May  until 20th May…after this period, will go back to normal price…

This sales is only once a year!!!

Let’s grab one set for u NOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hurry!!!!!

email me at salha2910@gmail.com or

call me 012-2229453

PREMIUM BEAUTIFUL VS JOGGING

By Premium Beautiful No Comments

FIR has an outstanding impact on caloric consumption and weight control; It is found that in only thirty minutes 600 – 2400 calories can be burnt.

Infrared thermal systems stimulate the energy used in to run six to nine miles during one session. This is proving to be best solutions for the people who can not exert themselves yet have to control weight effectively.

NO WONDER PB USER CAN HAVE THE BODY THAT THEY WANT..UUUHHH!!!!!!!!!

02_444d3f919cba5

Jennifer Lopez..My definition of beautiful body!!

Premium Beautiful Corset

By Premium Beautiful 12 Comments

Premium beautiful corset memang banyak kebaikan especially utk kesihatan dan kecantikan wanita seperti:

…..Mengecutkan lump.

lump1

….Mengurangkan selulit berlebihan

selulite

….Menghilangkan stretch mark.

strecth-mark

….Melegakan sakit tulang belakang.

backpain

….. Mengempiskan perut.

b4-perut

….Mengecilkan pinggul

pinggul2

dan banyak lagi….(gambar yang last sekali ni sungguh teruja aku tengok..fuuh!)