Tag

Premium Beautiful

My Premium Beautiful User Yang Happy..

By Premium Beautiful No Comments

Im so glad after reading Farah‘s blog especially when she keep getting desirable result using PB..uuuuhhh sungguh membanggakan…so this is part of her testimonial untuk tatapan blog-blog reader ku yeee…so if ade sesiape nk yang nk order tak kirela from Malaysia, UK, Sabah, Sarawak, Brunei kat mane2la..sila jangan ragu-ragu ye..email je…

Farah Testi:

“so here are my updates after wearing PB for 2 months:

  • as i mentioned in my previous entry, my period pain yang selama ni tahap sakit mmg maxxxxximummmm serta-merta hilang ditiup angin gitu ;) and honestly, i dont feel that convinced, until my next cycle of period (after wearing PB) which is TODAY!!!!! and guess what, mmg ON TIME and X SENGGUGUT langsung!kebetulan i was in KLCC when i realized it, but it didnt stop me from lepak2 happily with my friends :) sekecil zarah pun tak sakit.now i can say confidently that PB really works!!!!!yeayyyyy!!!!!!happy sangat sampai mcm terbagitau orang ofc yang takde kaitan haha :P :P
  • last nite i slept @ mom’s hse cos sofie’s not around…so this morning when i woke up, i thought of weighing myself before taking shower (dulu before kawen obses betul dgn weighing machine haha!!!) it has been more than 2 months since i last step onto the weighing machine..but before that, lets have a look at the list/types of food ive been enjoying after kawen..

1) Chilli’s – ish ish ishhh haha (cukup kut jari2 kanan)
2) Mcds (sangat la kerappp sbb after dinner mesti lapar so we’ll ring up MCDelivery hehe)
3) Pizza Hut pun!!
4) Delicious – makanan and minuman yang sangat la lemak berkrim…pergi berjuta2 kali kut with different ppl haisshhh horrornye bila fikir balik!! (shoe jgn tutup muka, ur one of them!hihi!)
5) DINNER every nite (please note that before kawen dulu my family mmg tak practise dinner.our last meal would be around 6pm – biscuits, roti…benda2 light je..sape yang bukak fridge after 8 tu mmg la pelik – usually my bro je lah hehe) – so u can imagine la saya yang mmg bukan orang ambik dinner ni tetibe makan nasik hari2 masa dinner..~~
6) Non stop functions + weddings + majlis keramaian + santai2 bersama rakan taulan dan sanak saudara —> ya Rabbi…Sofie’s mom is a super great cook!she can cook everything under the sky, and kalau dia buat nasi yang tajuk dia panjang2 confirm i will tambah like 2 3 kali (sofie suka perli ye tuan2 dan puan2 hehe)
7) ada rakan baru di sebelah workstation saya yang suka mengunyah…n my meal @ ofc would usually be: nasi lemak/mee goreng with sambal byk gila @ 9am…biscuits, chocs, twisties @ 10am….heavy lunch @ 1230pm, biscuits, chocs, twisties again @ 3pm…and malam of course la nasik……
8)sofie would always buy tidbits for supper..our fav include chipster from twisties + rootbeer!!!!sangat sedapp..makan2 pastu tido..wahhh sangat la bagus anak2 beruang makkk :P :P

ok now come the part when i stepped onto the weighing machine and tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!my weight is still the same before kawen, which is 56kgs! :) happynye! (ohhhh masa kawen i lost few kgs sbb stress ya amat, and gained few more, but now back to 56 which is my normal/consistent weight)

ohhhhhh how can i say no to Premium Beautiful??!!!noice2!!!happy :) :) :)

in case ur wondering mana pergi lemak2 yang sepatutnya kena berkumpul setelah selera makan yang ditunjukkan naik begitu mendadak sekali, ask PB :) hihi..it increases ur metabolic rate!and of course lah, exercise tu ada la jugak – which include mengemas/menyental/membersih dan segala2 benda yang berkaitan dgn rumah :)“………..

Bestkaaaaaaaaaaann….


Farah’s Beautiful Experience of Premium Beautiful…

By Premium Beautiful 13 Comments

Ok..dah lamer i tak post entry about Premium Beautiful kan..dulu asyik post pasal my own testimonial..so this time around, i nk post customer i punye testi pulak..her name is Farah..macam2 magical experience yang i dgr from her..boleh kate almost everyday diecall i and  share her experience with me..so now i think..why not we share her beautiful experience together..enjoy..

farah

“Premium Beautiful is a product that will do justice to your body i promise insyaAllah with your determination and patience lah of course :) its not a product that will suffocate u or menyeksa u in any way..it focuses 70% on your health and 30% beauty.

I was interested on PB because i found out it can:

1) melancarkan blood circulation
2) mengeluarkan toxins dalam badan
3) mengecutkan segala bendasing dlm badan (lumps, cysts etc)
4) firm up your body shape (bonts yang jatuh/boobs yang tak firm for those yang dah kahwin)

Basically i was drawn to these four lah.so i just want to see how it works on me.tawakkaltu’alallah, i purchased PB last month, on the 24th Feb.

at first pakai mmg rasa pelik..haha..sbb semua telah di-upkan :P the second day segala angin dalam badan sume keluar. after one week, i rasa healthy and energetic pergi kerja semangat tak menguap2 sume haha :P

and then came my period last week…to my surprise, i tak experience langsung2 period pain!cramp sume yillek!i was so happy with the results – terbukti it has improved my blood circulation cos there’s no ‘darah beku’(or whatever u called it lah) coming out..takde sakit perut…nothing!i even went shopping during my first day!kalau dulu ya Rabbi siap pucat2 muka tahan sakit, tak pun moody sbb tak selesa.i immediately called Salha (she’s even lucky!baru 2 months bersalin, pantang2 terus pakai PB and tadaaaaaaa she’s back in shape!!) and told her my experience..

another thing, let me tell u my little secret…im sure everyone of us ada stretch marks, kalau tak byk pun, mesti sikit…in my case, i have a 5KM long stretchmarks kot (if u sambungkan together) – hahaha that means banyak la!okok im exaggerating here…tak kisah la yang penting its such a turn-off thing.haha..i have ‘em because my berat dulu2 mcm yoyo..cepat gila naik and cepat gila turun.kulit pun tak sempat ckp ‘nanti!’ hahaha… but now alhamdulillah my weight dah stable and takde dah nak turun-naik sukati. but i still couldnt get rid of my stretchmarks!

you see, PB can do wonders…my stretchmarks, after one month of wearing it, dah pudar!i dont knw how to describe but basically dah 25% of my stretchmarks ikut skin colour. still it can be seen, but only if tengok and belek betul2 lah.kalau sekali ’scan’ mmg u’ll see only ur skin :)

happy tau!

for me, its a long term investment…cos it’ll be super useful once kita dah bersalin nanti.instead of using the bengkung that has loads of rempah ratus being put on to ‘panaskan’ and ‘kecutkan’ rahim, PB can do the same to u.and its not even panas/pijar or tak selesa.its can turn and twist 360..solat pun boleh macam biasa.unlike other corsets yang berlipat2,panas,gerak pun mcm robot jer, this can even be worn bila2 pun u nak, janji minimum 8 hours a day :)

my friend bersalin anak pertama used this bengkung + rempah ratus jamu2 from Indonesia, pastu ikat ketat2 sampai hitam2 terus stretchmarks kat perut (i tak pernah experience this, but kalau betul la, mmg horror ok!please let me know if its true that stretch marks can be hitam after bersalin!yikes!!) and after giving birth to her second child, stretchmarks yillek after using PB…2months jer guna..

she even told me that her n*PPle, from gelap/hitam, jadi merah2/cerah BECAUSE PB corsets allow good blood circulation @ breasts area..

and the best part is, it can betulkan ur posture(Kaem, bukan posture ‘kita’ tau! if u ingat la dulu2 mase bball haha!)..esp to those yang menghadap pc/laptop one whole day,sangat lah berguna.cos we tend to membongkok kalau cam dah penat sangat.but if you wear PB it will keep u up-straight and secara tak langsung it will sihatkan ur bentuk badan.amat sesuai untuk orang yang sakit belakang/sakit pinggang :)

the beauty part: of course lah sape taknak cantik kan..altho its not my priority but i’ll still get the result out of it :) u’ll be in better shape and kurus definitely sbb lemak2 telah dihantar ke tmpt yang sepatutnya and akan dibakar because PB improves and increases your metabolism rate :)

fuh, so i can regard this entry as my testimonial to PB lah :) so far alhamdulillah im happy with the results and i’ll share more of ‘em in the near future. As for now i will continue wearing it and let see how far it can go/satisfy me more in terms of improving my health :) hmm…and i cant wait to see the wonders it can do after bersalin nnt, wah thats a looong way to go!”….

Jadi…….

to all women out there who want to have the same beautiful experience like we both did just call me at 019-2516237 or email me at salha2910@gmail.com..

Stretch mark…My own testimonial (True Story)!!

By Premium Beautiful 4 Comments

Ibu-ibu yang lepas bersalin mesti ade masalah ni..macam i dulu..mase pregnant like 8 months..aduh..perut gatal sangat and mase tu ingat lagi kulit dah menegang to the max…lagi2la first pregnancy…ape lagi..bile kes-kes perut gatal camni haruslah garu dgn sepuas-puasnye…mase tu my mum tak pesan yang bile garu perut mase pregnant ade tinggal stretch mark..bile dah sedap garu baru orang bagitau…then apelagi..i noticed ade garisan2 merah bekas garu tak hilang2..sampaila bersalin…then bile dh bersalin garisan tu transfer jadi hitam pulak..aduh..sayangnye perut…buruk gile tande stretch mark tu..teringat perut i mase before2 pregnant dulu..takdela tande2 ke hape..

and recently, after i dh pakai PB even baru je 2 weeks..mule2 i tak perasan..but lame2 tgk eh..nape stretch mark cam color die dah makin pudar..and color die dh balik color perut asal la gitu…serius tak pecaye..takkanla PB ni magic sgt..tapi camane tande tu hilang…org kate stretch mark to permanent..tapi memang betul..i think this is really becoz the PB..bukan tu je..perut i after bersalin die cam menggeleber sket..then i perasan..after pakai PB kulit dah makin tegang..cam tak pecaye tapi kene gak pecaye…nak buat cane kan..dah betul..even i pakai takla sedisiplin mane, 5 jam je camtu..patutnye pakai corset ni kene 8 jam sehari..BUT..hasilnye bukan saje bagus tapi MAGIC…

Gilerla PB..mmg betul ramai org ckp PB ni bagus…bile dah pakai sendiri baru tau camne…for me if this thing can do wonders..i dont even care about the price already..mau nanti i purchase lagi satu…Oh PB i love you!!!muahss!!

I love my job a.k.a own business…

By Business, Premium Beautiful 2 Comments

If you can go to work watever time you like, you can wear watever dress you like ( i mean killer heels and fabulous handbags even a pair of  jeans, no formal office attire), you set your own workplace wherever you like (Dome, Starbuck, Baskin Robbin, Deliferance, Klcc,The Curve, Pavillion, The Gardens, Ikano), and at the same time earn big $$,$$$$…….aren’t you soooo mad if you not love the job!!!!

82978345

Premium Beautiful Corset

By Premium Beautiful 12 Comments

Premium beautiful corset memang banyak kebaikan especially utk kesihatan dan kecantikan wanita seperti:

…..Mengecutkan lump.

lump1

….Mengurangkan selulit berlebihan

selulite

….Menghilangkan stretch mark.

strecth-mark

….Melegakan sakit tulang belakang.

backpain

….. Mengempiskan perut.

b4-perut

….Mengecilkan pinggul

pinggul2

dan banyak lagi….(gambar yang last sekali ni sungguh teruja aku tengok..fuuh!)