Tag

testimonial premium beautiful

Premium Beautiful Detoxification

By Premium Beautiful 8 Comments

Sepanjang Salha buat bisnes Premium Beautiful (PB) ni, ramai jugak clients yang pada mulanya meragui, betul ker PB ni bagus, boleh buat itu ini. Tapi Salha rasa, kalau cakap pun u ols mesti still ada doubt kan? So, biarlah bukti yang berkata-kata.

Harini Salha nak provekan, how magic this PB corset ni! Ok, u ols boleh lihat sendiri, bila kita basuh baju dalam yg biasa-biasa kita pakai, boleh ker dia tarik toxic dari badan kita sampai bila kita basuh, kita nampak air yg kita basuh tu jadi keruh/hitam legam? Premium Beautiful corset BOLEH!

Sebenarnya PB ni mmg dah terbukti, pakai bukan utk kecantikan tapi adalah untuk kesihatan jugak. FIR yg ada dalam PB ni boleh tarik peluh asid, keluarkan toksik dari badan. Sbb tu PB ni kita panggil Magic Bra! SUPERBRAND, Highest in Quality and Highest in Demand.

So, tanpa buang masa lagi, silalah scroll ke bawah and lihatlah sendiri bukti.

Ok jom tengok video dulu…

Ok ni mula-mula gambar set Premium Beautiful corset (PB) yang telah direndam didalam PB Wash. Air kelihatan gelap.

Yang ni pulak, air yang Salha ceduk just nak tunjuk yang air gelap tadi bukan sebab ada PB yang berwarna hitam, tetapi adalah toxic yg telah keluar ke dalam air.

Tengok betapa banyaknya toxic yg dah keluar!!! Sampai air yg jernih pon boleh jadi hitam!

Ok lepas dah keluarkan air PB wash tadi, Salha bilas dan jemur. Nampak tak air jernih yang menitik tu, setelah dibilas. Toxic dah hilang, lepas kering boleh pakai balik PB ni! 🙂

So kalau ada sesiapa lagi yang rasa kesihatan diri itu adalah penting, sms or call this number +6012-222 9453. Jom biar Salha pakaikan set ni kat badan u ols.. Confirm u ols tersenyum depan cermin. 🙂

Love,
XOXO
Salha Zain

Beautiful Breast..

By Premium Beautiful 2 Comments

Breast yang cantik memang jadi idaman setiap wanita..inilah mahkota yang paling penting kite kene jage..sebab, bukan kite je yang suka..kalau kita ade breast yang cantik..suami laaagi suke..betul tak suami2 sekalian..??

Cube tgk ni..

breast size kecik..(pakai dh sexy..tapi alamak size kecik pulak)

breast jatuh..(cantikkan model ni…tak berkelip tgk muke die..tapiii…hmmm)

breast leper..(wanita if meningkat usia majority akan jadi camni…)

tapi nak tak camni…

or camni..

tak terlampau kecik or terlampau besar…breast yang proportion, firm and sexy…..

nk breast camni, tak payah pergi suntik or buat breast implant…

pakai je Premium Beautiful…confirm u all nampak resultnye…

Premium Beautiful dapat membentuk semula breast kite jadi lebih cantik..paling best..secara naturally…tak payah nk tahan sakit atau menyeksa diri…

sarung je PB…then just tunggu je resultnya…

banyak dah testimoni yang kami dapat…

now, turn u all pulak…hehe…

if u want to know the magic of PB, just call:

me 012-2229453

and for Singapore and Johor

Alfie +60122307430

Premium Beautiful – Magika!

By Premium Beautiful 3 Comments

ADAKAH ANDA?

1. Bosan tengok LEMAK PERUT yang terkumpul. Pakai dress nampak berlipat-lipat.

2. Menyampah dgn bentuk badan OUT OF SHAPE – menggeleber sana sini…

3. Geram tahap dewa dgn PEHA BESAR macam gajah, berjalan peha kiri dan kanan berlaga sesama sendiri..

4. Tak tahan dengan SAKIT BELAKANG atau SENGAL badan atau ANGIN dalam badan..

5. Rasa sakit yang terlampau macam nak mati bila time period sebab PERIOD PAIN sakit giler..

6. Teringin nak MENGANDUNG anak zuriat sendiri tapi lepas kahwin bertahun-tahun masih tak dapat anak…

7. Nak BADAN BERGETAH kembali macam sebelum mengandung dengan cepat lepas bersalin + dalam pantang tapi tak nak pakai bengkung tradisional yang berbelit macam mumia tu (pastu jalan macam robot)

Cuba pakai Premium Beautiful ni…

InsyaAllah..Magic akan berlaku…

 


Premium Beautiful Before After

FREE TRIAL. FREE FITTING. FREE DELIVERY (SEMENANJUNG M’SIA).

PAY CASH OR INSTALLMENT.

HARGA SPECIAL UNTUK 5 ORANG PERTAMA YANG CONTACT I MELALUI POST ENTRY NI. SEBUT KATA KUNCI ‘MAGIKA’.

016-322 9453 / 012-230 7430
salha2910@gmail.com / alfath80@gmail.com

Personal Assistant WANTED!!!

By Business One Comment

I bet u all know this movie..right??!!

I want to hire a Personal Assistant..

Who want to be SALHA ZAIN’s Personal Assistant…??

I love to hire someone that meet these 10 criterias..i love someone who..

1. Can work Multitasking

 2. Really love and understands fashion.. Know how to dress up of course..

3. Love make up

4. Can speak and write in English very very well..

5. Have great interpersonal skill, good personality and always smile

6. Can walk the red carpet with me

7. Can answer my call anytime anywhere

8. Can also share new ideas with me

9. Love socializing with people

10. Can also do some shopping for me

Yup, I want to hire someone who is exactly like this movie!!!

Send your resume to my email

salha2910@gmail.com

XOXO

Love,

SALHA ZAIN..

 

She is Beautiful!

By Testimonial 2 Comments

“I’d like to begin and end with the obvious; a thank you to my niece Salha Zain, for introducing me to Premium Beautiful. No words can describe how much I felt so indebted to her for introducing Premium Beautiful and it has given me a brand new ‘life’. Truly thank you, my dearest.

Almost a decade after my divorce, I was very stressful.  Like many other divorced women, I have had relentlessly hard times. The world is an unpredictable place for us. It’s a roller coaster ride. From being tested for suspected having stage one breast cancer, then ovarian cancer positive and suffering other medical conditions every now and then, it’s amazing that I am still surviving. I am celebrating every moment of my life. The life that the Almighty has given me and the tasks that I must complete.

I have created freedom from bitterness and fear. I defined myself and stood on my grounds. I admitted my wrongs and learned that it is alright to be vulnerable personally and professionally. I got over my mistakes and focused on my life with my son and my loved ones. I chose to be healthy!

Someone told me, I am not beautiful. I discovered that when I feel confident and my self esteem raised, I feel beautiful. I can tell people now that my beauty comes from having my own style, living my own way and knowing my own mind. Hence I  I don’t need anyone to tell me that I am beautiful anymore.  Like Kahlil Gibran said, “ Beauty is not in the face; Beauty is a light in the heart.” I determined to be beautiful inside out. So I have made my choice. I will devote my time and put in effort to help the less fortunate and the community. To desire to motivate and empower single women to achieve successes in life, to be proud of themselves.

To all women who takes the trouble to read this, I can say this much. It is going to hurt. It will take time. It will require dedication. It will require willpower and sacrifice. You will need to make healthy decisions. There will be temptations but you need to persevere. But I promise you when you reach your goal, and you see the awesome results, it’s worth it.

My name is Rahidah Mohd Noor, 46 years old, a single mother of a teenage son.

I am beautiful, thanks to Premium Beautiful! ” 

She Wears Premium Beautiful!

Ratu Kebaya 2012! 🙂


This entry was written by one of my beloved client, none other than my beautiful Aunt Rahidah all the way from SINGAPORE. I love you so much! XOXO.

Top 10 Superfoods For Women

By Health and Beauty No Comments

Great article for all women out there..!!

Ever wonder if your diet is missing something? Add our expert-approved, eat-right picks to stay lean, healthy, and strong.

Related: 10 Stay-Slim Foods to Have in Your Kitchen

The Cancer Fighter
Don’t let brussels sprouts’ signature scent turn you off. “The smell is a compound called allyl isothiocyanate that causes precancerous cells to self-destruct,” Jonny Bowden, PhD, author of ‘The 150 Healthiest Foods on Earth’ says. “It’s entirely possible that eating them every few weeks could help greatly reduce the incidence of colon cancer.”
Bonus benefits: These mini-cabbages are packed with fiber and immune-boosting vitamins C and A.

The “Skinny” Steak
Red meat has a bad rap. The thing is, it really is good for you. Ideally, go for a cut that is both lean and grass-fed. A recent report from the Union of Concerned Scientists shows that meat from grass-fed cows usually has more conjugated linoleic acid (which has been shown in animal studies to combat cancer) and heart-healthy omega-3 fatty acids than the grain-fed variety. Plus, meat from grass-fed cows is lower in total fat and calories. As long as your serving is a lean cut, such as tenderloin, feel free to make this smart choice two or three times a week, says Bowden.
Bonus benefits: Beef is a great source of protein, iron (a mineral that one in five women are deficient in), and heart-healthy B vitamins.

The “It” Spice

Curry may very well be the spice of life: Curcumin, the antioxidant that gives the condiment its color, has been shown to halt tumor growth and destroy cancer cells in lab tests. “Our research revealed that this ingredient may help prevent a variety of diseases, including multiple myeloma, lymphoma, and breast, ovarian, and pancreatic cancers,” says Bharat Aggarwal, PhD, a professor of cancer medicine at the University of Texas M.D. Anderson Cancer Center. At this point, it’s still unclear exactly how much curry you should eat to help avoid disease, Aggarwal says. Experts simply recommend using the spice liberally to reap the rewards. For recipes, check out the book 5 Spices, 50 Dishes, by Ruta Kahate.
Bonus benefits: The antioxidants found in curry may also help break up plaques in the brain that cause Alzheimer’s disease, say UCLA scientists.

The Next Nut

Pistachios are the new health nut. Why is that? New research from the University of Toronto shows that they may reduce the risk of diabetes by decreasing the effect of carbs on blood sugar levels. “Pistachios are high in protein, fiber, and healthy monounsaturated fat,” explains study author Cyril Kendall, PhD, “all of which contribute to the slowing of carbohydrate absorption in the body.”
Bonus benefits: Other recent research has shown that eating two to three ounces of pistachios a day can help significantly raise your level of good cholesterol (HDL). Pistachios are full of vitamin B6 and copper, too, which help increase energy.

The Java Junkie’s Dream
Rejoice! Your morning cup of joe is healthy. Experts on an American Society for Nutrition panel recently concluded that drinking three to five eight-ounce cups a day lowers your risk of Type 2 diabetes, Parkinson’s disease, Alzheimer’s, and colon and liver cancers. “Among other things, the antioxidants in coffee protect your cells and DNA from damage,” Bowden says. “Coffee seems to increase antioxidants in the blood, too.”
Bonus benefits: Women who drink at least six cups a day are less likely to develop high blood pressure, revealed a 2005 study by Harvard scientists.

The Heart-Smart Whole Grain
One of the easiest ways to significantly lower your cholesterol is to eat whole-grain oatmeal daily, reports a British review of 10 studies. The fiber in oatmeal forms a gel that slows down your body’s absorption of cholesterol.
Bonus benefits: “People who eat oatmeal for breakfast tend to stay full all morning and consume less at lunch, due in part to the protein and fiber,” says Dave Grotto, RD, a nutritionist in Chicago and a spokesperson for the American Dietetic Association.

Related: 6 Recipes for a Whole-Grain Dinner

The Fit Fish
“Shrimp is about 90 calories per three-ounce serving, it has virtually no fat, and it’s packed with protein, making it the ultimate diet food,” says Ellie Krieger, RD, host of the Food Network’s Healthy Appetite with Ellie Krieger. It may even help prevent heart disease, thanks to astaxanthin, the antioxidant that gives the shellfish its red tint. “People shy away from shrimp because it’s high in cholesterol, but cholesterol in food is much less likely to raise your blood cholesterol than, say, trans fat,” says Kathy McManus, RD, a FITNESS advisory board member and director of the department of nutrition at Brigham and Women’s Hospital in Boston. Moreover, eating about a cup of shrimp daily can raise your good cholesterol level, found a Rockefeller University study.
Bonus benefits: Shrimp is also rich in cancer-fighting selenium and bone-building vitamin D.

The Sweet Surprise
Enjoying a small amount of flavonoid-filled dark chocolate may prevent clogged arteries and reduce your risk of developing heart disease. Also, eating up to 3.6 ounces daily can be as effective as beta-blockers and ACE inhibitors at lowering blood pressure, notes a recent Archives of Internal Medicine study.
Bonus benefits: Studies have shown that eating chocolate releases serotonin, the feel-better brain chemical.

The Red Wonder

Take two tart cherries and call me in the morning. While your doc may not say that yet, she might soon: A new animal study from University of Michigan shows that consuming a powdered version of tart cherries can lower cholesterol and blood sugar levels, as well as decrease the body’s ability to store fat in the liver. It’s not yet known if cherry-rich diets will have a similar effect on people, but University of Michigan researchers are hopeful.
Bonus benefits: People who exercised and drank two 12-ounce glasses of tart cherry juice daily for eight days reported less muscle pain than those who sipped a placebo, finds a 2006 study.

Related: Easy Ways to Add More Color to Your Diet

The Trendy Tomato
Red tomatoes are full of lycopene, a substance that helps lower your risk of cancer, heart disease, and macular degeneration. But orange tomatoes offer two and a half times more. Apparently, they contain a form that the body can more easily absorb.
Bonus benefits: One cup of orange tomatoes provides 338 percent of the RDA for vitamin A.

P/s: imagine if we can eat like this, and continue to wear Premium Beautiful..we could maintain our body shape and improve our health at the same time..

xoxo

Salha Zain

012-222 9453

salha2910@gmail.com

 

January Achievers!!!

By Success Story No Comments

Alhamdulilah ….Berakhir sudah bulan Januari 2012 dan syukur kerana dikurniakan permulaan tahun ini dengan pencapaian rakan-rakan kongsi yang sangat membanggakan! Iaitu seramai 4 orang bergelar Jam Tangan Achievers (for achieving RM100,000 sales in a month) achieve jam ni means income memang dah cecah RM10k ke atas..

Baru tak sampai brape bulan je diorang buat bisnes ni dah cecah income puluh ribu…

Kagummm!!!

Muda2 dah genggam income camtu..

And Alhamdulillah…bulan lepas hasil usaha yang bersungguh2 dari semua rakan kongsi under my group, kami semua dah mencecah hampir 700 set / 1.4 million sales. 

Congrats all and let’s fly even higher this time…

It’s a signal for u all utk achieve camni pulak…

So congrats to all the winners untuk bulan ni.

DSM Hazelin, DSM Ismalina, DSM Noraida and DSM Nurul Ashikin

Amazing biz partners aka future great leaders..

Lepas ni sambung kejayaan pada rakan kongsi pulak ye…

Congrats jugak to other winners from the Green Group. We are all winners and always be the winners!!

Ok. All Together NOW!

AUUUMMM!!

Guangzhou CONFIRM!!!

Sebenarnya, kalau you all mmg blog reader Salha yang setia, you all mesti perasan, everymonth mesti ada wajah2 baru yang dapat Jam Tangan ni. So apa yang significant nyer? Jawapan dia senang jer… THIS BUSINESS CAN BE DONE by ANYBODY! Tak kira apa background skali pun, surirumah ker, student ker, makan gaji ker, IF YOU WANT IT, YOU CAN HAVE IT! Leaders/mentors are here to help and guide you (FOR FREE!) All you have to do is contact me with an Open Heart and abundance of Desire to change your life.

Call me 012-222 9453 or
click the Orange button on the left of this screen. 🙂

My Premium Beautiful Travel Schedule

By Travelling No Comments

A nice start for 2012…boleh kate every month travel…

Starting with…

March – VIETNAM

April – HOLLAND and BELGIUM

May – MAKKAH

and next GUANGZHOU CHINA

It’s truly a “Beautiful” business…Dari tak pernah langsung melancong gi oversea…paling jauh pun Thailand and Singapore…tapi sedar2 je ntah2 dah keliling dunia dah…coz total up semua dah 10 countries already…yang paling best..semuanya F.O.C…ape yang kite kene buat just qualify certain target yang sangat-sangatla senang…janji nak je… confirm boleh…

Memang sesuai sangat pada yang suke travel…i mean…sape yang tak suke travel ye tak??dahla tu FREE…kalau guna duit sendiri mau ratus2 ribu dah habis…tapi ni semua company tanggung…best2!! Kite just cuma bawak duit shopping…

hmmm…talking about shopping…i want to add my handbag collection…

im targeting this…

 

 

That’s all for now…

012-222 9453

salha2910@gmail.com

 

Live in your Dreams

By Premium Beautiful No Comments

Dulu2 Salha sentiasa mencari..ape agaknya satu career yang boleh ada banyak masa and at the same time dapat income yang solid (lebih kurang cam financial freedom)..yelah..kalau kite tgk movie ke tv series or reality show cam Kimora Life in Fab Lane or Keeping up with the Kardashian rase seronok tengok lifestyle diorang…they’re not celebrities pada asalnya..Kimora is a model and Kim Kardashian mulakan career die dengan jual brg kt Ebay..tapi tengokla diorang sekarang…they’re all successful businesswoman..

Keeping up with the kardashians

Kimora life in a fab lane

Itulah yang membuatkan i start berangan and mencari2 career apekah itu…coz my criteria i nk cari something yang:

Tanak terikat ngan waktu bekerja, tanak kerja under orang, tanak asyik kene bambu ngan boss, tanak asyik kene kipas orang coz i memang tak pandai kipas pun, tanak ade conflict office politics, tanak suke nk gaduh2 kejar naik pangkat, tanak orang lain yang tentukan gaji i, tanak asyik keje dalam ofis je…

Memang at first agak payah jugakla kan nk cari peluang career camni…

Taaaaaaaaaaaaaapiiiiiii…berkat kesabaranku mencari2 selama ini..telah ku jumpa…yess!!!

Memang best…totally my dream career…i fall in love in this biz coz:

Masa flexible, i control my time..kite yang tentukan brape jam kite nk bekerja, kite jadi our own boss, income bulanan kite yang tentukan nk brape, ofis i kat pulak kat rumah, tapi when meeting up with clients and biz partner boleh jumpe kat mane2 yang kami suke, already drive my dream car, already have my dream handbag, dream income and savings, and the most important thing is living in my dream lifestyle..iaitu sambil bekerja, sambil ade mase banyak bersama2 dengan anak and family…dan bukan tu je, dapat membalas jasa mak ayah, and beri sumbangan pada family dan masyarakat..Alhamdulillah i dah hampir capai semuanya…Baru hidup lebih balance..betul tak?

Yup memang sejak i buat biz ni..it turns me 360’…dulu i just ordinary person yang hanya berimpikan jadi extraordinary..tak sangka impian i benar2 jadi kenyataan…Alhamdulillah..syukur pada Allah…

Dulu i seorang surirumah with no income and savings…

Mase ni raya kt singapore…frankly speaking, baju raya i..my auntie yang belikan…kt Mustafa Centre harga 25 dollar..sebab i tak mampu beli baju raya cantek2 sebab masetu kt tangan cuma ade berape puluh ringgit je…and baju my hubby and amin kami beli kain dari kamdar..itu je yang kami mampu..

Berkat usaha yang berterusan dan tak pernah give up…i sentiasa fikir “Aku boleh ubah nasib ku sendiri..kalau tak aku yang ubah, siape lagi dan bila lagi??Aku boleh hidup senang dan serba mencukupi seperti orang lain..sesungguhnya Allah akan memberi ganjaran pada hamba2Nya yang sentiasa berusaha..insyaAllah…”

Gamba mase jadi speaker baru2 ni…with my dream bag…telah ade di tanganku..

Me with Rizman Ruzaini (Malaysian No.1 Designer)…he design my CDM dress and this dress one or his masterpiece…Alhamdulillah..tercapai jugak impian nk pakai masterpiece Rizman Ruzaini..my dream dress already came truee..

Kalau Salha mampu berubah…SO CAN YOU…..!!Salha yakin ramai kt luar sane yang masih tercari2 jalan untuk memperbaiki kualiti hidup masing2..pada yang dah bace entry…InsyaAllah, anda dah jumpe JALANNYA!!!

Let us be extraordinary let us make some changes in 2012!!!

salha2910@gmail.com

012-222 9453

 

 

 

My New Year Resolutions..

By Premium Beautiful One Comment

Pejam celik, pejam celik kite dah sampai penghujung tahun 2011..cepat sungguh masa berlalu..if i terkenang balik 2 tahun yang sebelum ni…Alhamdulillah…macam2 yang dah i capai…syukur…impian i nk capai Financial Freedom and Time Freedom at my age of 30, akhirnya dah pun tercapai…Alhamdulillah, i already drive my dream car, i live in my dream lifestyle, i ade income dan savings yang stabil dan mantap, and dapat travel to my dream place which is Switzerland dan berjaya sampai ke puncak gunung salji..satu pengalaman yang salha tak dapat lupakan..and bukan tu je..travel ke negara2 lain juge..

Bile teringat balik zaman i dulu2..at my lowest point…i am nothing..i am nobody..im just a fulltime housewife with no savings..if kalau adepun kt my Maybank account is RM14.60…but, i taktau apelah agaknya perkara baik yang i buat dulu2 sehingga Allah anugerahkan i jalan dan peluang untuk i capai semua ni..

Kalau nk ikutkan..boleh jer Allah lorongkan i biz lain…or boleh jer i tolak..tapi biz ni jugak yang Allah kurniakan..Hanya Allah yang Maha Mengetahui segala yang terbaik untuk hambaNya..Sesungguhnya aku bersyukur Ya Allah..Maha Pemurah dan Maha Pengasih..

Ingat lagi, mase Hanis present kt i biz ni…i tak ambil masa yang lame untuk fikir..i terus kata “Ya”..even i taktau ape akan jadi selepas ni..but i yakin..Berjaya atau tidak, semua di tangan kita sebenarnya..and confirmla i nk berjaya…walaupun i dapat tentangan hebat dari semua family member, dan even suami sendiri..tetapi hati i tetap kuat untuk nk teruskan juga…inilah ayat yg i pegang..”Salha, kalau kau tak berubah sekarang, bila lagi?…jadi i just buat je..and yang bestnya..biz ni ade mentor yang sentiasa guide kita..my mentor ialah CDM Hanis and Raz..kalau kita nak berjaya…Follow jer orang yang dah berjaya..Sebab i yakin, kalau orang yang berjaya datang bukak peluang kt kite..die confirm nk buatkan kita pun berjaya sama2..if we’re willing to follow and willing to learn..insyaAllah kejayaan milik kite..

Alhamdulillah..oleh kerana niat nk ubah hidup and i bukak pintu hati i untuk buat biz ni..Now, I dah capai impian i..berkat sabar dan usaha yang berterusan..i dah achieved segalanya dalam masa 2 tahun je..syukur sangat2…

So, this is my next new year resolution of 2012…

Inilah destinasi yang i akan tuju buat masa terdekat ni…tak sabar Salha nk pergi Mekah..InsyaAllah, Salha dan suami akan jejakkan kaki kami ke tempat suci ini untuk umrah..dan Salha nk capaikan hajat ibu dan ayah Salha untuk mengerjakan haji hujung tahun ni…insyaAllah…..

A bungalow with swimming pool…teringin sangat nk bungalow camni…and ade private swimming pool..boleh tgk amin and adik berseronok mandi tak payah share ngan orang lain..mesti kene pasang impian..baru boleh dapat…kalau tak pasang2 lagi..sampai bile pun tak dapat…betul tak?

BMW 5 series F10..

Haritu dah gi test drive…yup memang i suke…satu sebab kereta ni cantek and sesuai untuk i sebagai businesswoman..lagi semangat nk berbisnes..:))..then, safety features die pun power…then, if travel jauh pun selesa rase cam naik flight gethuu…;p…so we plan to buy this car buat masa2 terdekat ni…

Nak convert semua biz partner i yang datang seminar SM/SSM untuk jadi pangkat seterusnya iaitu pangkat DSM and nk qualifykan mereka untuk join seminar DSM oleh kumpulan kami on April ni…insyaAllah..

Tahun ni..insyaAllah…Salha target nk lahirkan 10 orang CDM…memang dah buat pun senarai name dan segala planning untuk biz partner yang akan dapat CDM tahun ni 2012 ni..insyaAllah..doakan kami…

Nak capaikan impian rakan2 kongsi Salha untuk mereka dapat bawak dream car masing2…

Leaders2 semua dah planning nk bawak seberapa ramai rakan kongsi kami for the whole group utk pergi melancong secara FREE…dulu 2 bus…now maybe satu flight pulak…insyaAllah..

Menambah kawan2 my Louis Vuitton Multicolor and Totally pada tahun ini..hehe:))

My dream watch…Chopard with happy diamonds…bile tengok je jam ni…dah tak pandang jam lain dah…huhu…

Nak create bilik master bedroom i camni..biar balik rase cam balik hotel 5 star gethuu…cozy dan ade katil yang empuk…aahhhh bestnyee..coz a nice sleep is very important for me…untuk energize balik my mind and body for the next day…baru biz makin lancar and enjoy..

Yeess…i want this sexy tummy…mase zaman uni dulu2 i memang pengamal sit up yang tegar…i buat 500 sit ups a day…and my tummy ala2 camni..tapi i tak kire…even dah ade 2 baby pun takkan tak boleh dapatkan semula kan…ini perkara wajib i in 2012..

Nak create my kidsnye playroom…mesti Amin and Irfan happy…dulu mase belum buat bisnes..kurang mampu la nk dapatkan camni…beli mainan pun kt tesco je…tapi after berbisnes..mase nila kite boleh beri yang terbaik utk anak2 kite…

ok rasenye…thats for now…nnti kalau ade lagi salha akan add day by day…

So….

What’s your new year resolution pulak?? Jom share with me….:)))

salha2910@gmail.com / 012-2229453