Tag

testimonial premium beautiful

Premium Beautiful: Hong Kong Here We Come!!!

By Travelling One Comment


Alhamdulillah…selesai je Perth..next will be Hong Kong pulak…

So, InsyaAllah…satu bus rakan kongsi bakal diterbangkan ke Hong Kong…

Tahniah pada semua rakan kongsi yang qualify…jom kite enjoy honeymoon kat sane…

Mase nilah nk spend time puas2 with our hubby…


enjoy the VIP and luxury treatment..


spa and massage…ni yang paling i tak sabar…


fine dining


and last but not least…shopping!!..

Hong Kong memang terkenal dengan syurga shopping…hehe..


Jadi…pada semua qualifiers..kita enjoy k!!

Tak sangka kan..hanya dengan Premium Beautiful boleh bawa kt semua tempat ni…

So far, Salha sendiri dah ke Switzerland (oh view die memang cantek), Perth (fish & chips dieee..fuh!) and next will be Hong Kong (sungguh tak sabar)…

and next will be VENICE!!!So pada semua rakan kongsi…prepare yourself to Venice pulak k…kita naik gondola puas2 kat sane….sape2 prepare awal2 memang CONFIRM dapat pergi punye!!!

and pada semua my blog reader and FB friends and sape2 diluar sane…rase2 nk gi Venice VIP package and F.O.C…

call cepat2 k..hehe…

016-3229453/012-2229453…

or email me at

salha2910@gmail.com

Premium Beautiful : Salha Zain : Perth

By Travelling 4 Comments

Ok kita sambung Day 2 in Perth Austaralia…

Tak sangka kan buat Premium Beautiful  ni je dah bawak kami gi Perth..after this Hong Kong and Venice…haih…(iklan jap…hehe…)..bukan apa…bangga sangat ngan kebolehan Premium Beautiful nih…business yang boleh pergi jauh…bukan sket2 je..

So, semalam lepak kt Fast Eddy sampai kul 3 , tapi today bangun dgn penuh ceria…

Morning all!!!

 

Our breakfast!!

 

Ready to rumble!!!

 

 

 

Our Hotel..

At the zoooooooo!!!!yeay!!

 

 

 

 

 

The zoo show!!

Jack tgh kejar kambing…heheh…cute…

sape nk mencukur??

 

 

First time pegang kangaroo di Australia…impian jadi realiti…hehe…

Makan time!!!orang zoo prepare barbeque for us….sedaaap!!

 

sedap u olsss…!!!semua fresh2…

Bercamwhoring….

Brenti solat jap…

Lepas solat gi shoppinggggg kat harbour town…semua barang sale kt sini…sebut je jenama ape pun…

 

 

 

I beli Converse limited edition…cari kt malaysia sampai nangis pun tak jumpe….

and beli cabin bag from Kate Hill…designer from Australia….cute sgt beg tuh!!


Makan waffle tersedap di dunia…!!

Dapat souvenir from the company…hari2 pun dapat souvenir…

Malam shopping lagik!!!

 

 

 

 


ok sambung day 3 pulaks…tungguuuuuu……

Bye u olsss!!!!!

Salha Zain: Perth Australia

By Travelling 9 Comments

Alhamdulillah…baru selesai our journey ke Perth…this is my 2nd time melancong dengan business…

Seperti biase..memang best…but gi Perth ni lagi best coz lagi ramai rakan2 kongsi yang ikut…taktaula cane Hong Kong nanti…2 bas terus…confirm gempak habis…memang lain melancong sendiri ngan melancong dgn kawan2…of course melancong dgn kawan2 lagi enjoy…hehe…

So, our first day..sampai di KLIA pukul 7am coz our flight kul 9am..(mengantuk banget)..mane taknye..satu malam kemas beg tak tido…

First day kt klia theme  hiphop ala2 “ya-a-aww”..(betul ke aku eja nih)…kitorang pakai hooded jacket by famous designer..Ed Hardy..(michael jackson, britney and madonna pun pakai tau..bangga haku jap)…

ya-a-aw with our new shades!!

 

With all qualifiers!!!

 

 

With my beloved hubby and bakal CDM this year!

 

With my beloved biz partner a.k.a best buddy adliza...bakal CDM this year!!

 

Dah masuk departure...bye2 u olss!

Bace itinerary...hah ape?...1st day free and easy...woo!

da' fooood...i seriously enjoy the food...memang sedap...siap makan ice cream lagikk..

 

dah makan tidoo…kroh..kroh…

qada tido...dah sampai nanti nk rat race!

 

dah sampai...adeh...penat nyeh...

 

muka2 tak sabar nk berjalan...

 

pemandangan kt perth...rumah die cantek2!!!kalau i billionnaire confirm beli satu kat sini...

 

sampai tempat first utk bergambar!!canteekkkk....pemandangan Perth city kt blakang tu...nampak tak...memang superb!!..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lepas amik2 gamba…then we had our dinner at one of the top indonesian restaurant in Perth…

after makan…ni tempat pertama melabur duit…hehe…

beli souvenir utk semua family and rakan kongsi tersayang…

penat shopping..kita minum dulu….susu M yang MMMMMM!!!!

 

 

 

jalan balik ke hotel…hehe..

 

our room…sgt besar ok…best sgt!!

ni part paling i suke…tgh2 bandar Perth ternampak name i kt screen…welcome note from Citigate Hotel…

ms lagik…awwwww…..

dah check in kitorang keluar lagik coz laparla pulak…

we all lapek kt Fast Eddy 24 hours diner…best gilerr…

the menu…Fish and Chips after convert rm60++ sepinggan…oh ok….

cantekkan….kitorang lepak sampai kul 3 pagi pun tak sedar…

back to our hotel…

 

 

ok peace all…mase untuk tidoooo….esok nk kumpul tenaga gi shopping lagikk…!!

adios!!

Holiday..

By My story 2 Comments

Setelah bekerja keras selama 4 bulan untuk Pakej Hong Kong..Sampai taktau penat and taktau waktu tido..finally, i berjaya bawa hampir satu bas ke Hong Kong…Alhamdulillah…rase happy sangat bile impian rakan kongsi tercapai…

Congrats utk qualifier Hong Kong dan penerima Jam Tangan..Jam tangan meaning dah semakin ramai rakan kongsi Salha berjaya pegang income 5 angka…5 figure income + Hong Kong FREE..wow!!sure korang enjoy sakannn…

tomorrow Salha akan reveal siapa qualifier2 ni semua..so tungguuuu….

Jadi bile dh closing…memang i betul2 balas dendam..nk qada’ tido, qada’ makan and qada’ shopping..

So me and Hanis check in kat Double Tree..we all amik Executive Suite..sebabnya…kami bawak bibik…takkan nk tido sebilik kot…jadi kenela book bilik hotel yang big enough and ade compartment..

Memang best yang tak terkata..lagi best bile gi holiday with my best buddy aka pemimpin ini….

Seriously i ckp, even holiday kt area KL je but our holiday was totally AWESOME!!!!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AWESOME!!!!

Congratulations…

By Business, Premium Beautiful 3 Comments

Sorry lama dah tak update but dengan kesempatan ni i wanna wish

“CONGRATULATIONS’

to Intan pencapaiannya mendapat 100,000 sales a month…

Seorang demi seorang lagi rakan kongsi group kami yang mendapat pendapatan 5 angka…

Intan pun berjaya mendapat 2 tiket ke Hong Kong bersama rakan kongsi beliau Zura dan Nur…Walaupun dengan kesibukan bekerja sebagai seorang Engineer di Oil & Gas Co. tetapi Intan berjaya untuk mencapai semua ini dalam mase 3 BULAN sahaja…

Congrats again dear!!

Im really proud of you…!!

 

 

 

Hopefully, dengan platform business yang sgt kukuh ini, InsyaAllah Salha dan group kami akan melahirkan dan membantu lebih ramai lagi usahawan yang berjaya di Malaysia…

 

Aminnnn….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

My Wishlist of 2011…

By Business, Fashion, Premium Beautiful 4 Comments

Dulu, wishlist Salha nk jadi CDM, nk beli BMW, and nk beli designer handbag dah jadi kenyataan…

So ni my wishlist utk tahun ni…

Bulan depan…..

RM8000++

 

Bila my income dh reach 100k per month…

(actually bulan depan kot income dh camni..i dah tempah dah kat Chanel….

i amik latest design for Maxi jumbo..ade double flap..ngeeeee…)

RM14,000++

 

and bile my saving dah reach rm1 million

(oh ni memang tak sabar….target dapat kumpul by Januari 2012…weeee…!!)

 

RM30,000++

 

 

Barulah rase cam Victoria Beckham..hehe!!!


 

Uuuhhhhh shinin’..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Premium Beautiful Business

By Business, My Fav's, My story, Premium Beautiful 6 Comments

Business ni sangat2 beautiful…every single day me and my group mesti ade beautiful moments together…dahla takde pressure..we all boleh tentukan mase kita sendiri…boleh buat keje or discuss about business kat mane2 yang kami suke contohnya kt KLCC ke, Pavi , Empire, The Curve, OU…and apart from that we can enjoy our favourite food together..Teh Tarik Place ke, Wong Solo, Sakae Sushi, Ole2 Bali,Chillies,Dome,Ikea Cafe or enjoy our favourite drink /dessert together cthnya kat Starbucks,Dome,Coffee Bean, Tutti Fruity, Delicious (i suke red velvet) and macam-macam lagila…selain tu, takkala makan minum jekan..of coursela gi shopping…and kadang2 sempat tgk movie dulu (tu activity i ngan hanis dulu2)…

Dahla business ni memang enjoy and takde pressure..we all pulak bekerja in a team…and bukan setakat team je..dah macam sisters dah kami ni…rasenya lagi rapat dari adik beradik…

The best part is…at the end of the month..dapat income…kalau ckp income ni memang luarbiase sket..dhla best buat bisnes enjoy2 je..if utk orang bekerja buat waktu weekends je..taaaaapi….income paling kurang pun rm4000 and Alhamdulillah kalau biz partner Salha kebanyakannya, dah capai income 5 figure…Alhamdulillah syukur…and ramai lagi yang dalam proses nk dapat 5 figure jugak…insyaAllah…

Tu baru kat malaysia je salha cerita…tak masuk cerita nk pegi melancong oversea…untuk tahun ni kami akan berlepas ke Perth on April and next will be Hong Kong and Venice…aiyooooo, Venice ke….mau i tido dalam Gondola tu kan tak bangun2!hehe…paling best if pegi pulak same2 ngan kawan2 business..memang enjoyla..macam untuk Hong Kong ni insyaAllah salha akan bawak satu bas…tak ke best tu pandang kiri kanan semua kawan rapat kite,adik bradik kite…bestnyeeee!!!!confirm kat Hong Kong nanti..turun bas je masing2 lari marathon gi shopping kan…wooo…tak sabar…

Me at KLCC...sambil berbisnes sambil buat Chanel Makeover..siap photoshoot lagikk!!


I di personal touch oleh my leader aka best buddy..dah macam kembar dah kami..hanis pun join makeover jugak..hehe...

 

Ngan iffa kt KLCC...maseni kat Chanel jugak...nk borong Chanel...konon nk beli satu je barang...terbeli lapan...haih!

 

Ngan Aishah at Teh Tarik Place...Kami amat menyukai roti canai garing die ok!!sgt setappp!!

 

With Dina, biz partner Aishah...hmmm...sweetkan diorang...macam adik beradik...

 

With CT and Aida kat Wong Solo...ayam die memang fav..nampak tak baju merah tu..anak dh dua tapi cunsss!!yang biru tu pulak still single uu...

 

With Izyan and Aishah...dh bincang bisnes..gi shopping pulak...maseni i jadi izyan punya image consultant..habis semua baju kt Forever21 tu kitorang try..

 

with afzan...my dear biz partner kt jb...sweet orangnye...sian die kt jb..tapi u bukan keseorangan tau dear...kami sentiasa ade kt kl ni utk uu...

 

muka kekenyangan kt Wong Solo...Alhamdulillah!!go Aida!Bakal jam!

 

Hehehe…sesiapa nk join our beautiful journey, jomla…best sangat tau…kite tengah2 muda2 ni la mase nk rase semua ni…kan..kan…hehe…jom2!
XOXO!!

016-3229453

salha2910@gmail.com

 

Premium Beautiful

By Premium Beautiful One Comment

Our Premium Beautiful promo will not extend anymore….

Baru dapat final notice yang promo ini akan habis on 25th March…

So final date will be 25th March ladiesss….

Save up to RM800 (lepas ni dah takde dah)

Book your miracle corset today..

Call us TODAY!!

Before

After

Just in 3 months!

Me

016-3229453

Al-faath

012-2307430

Izyan

019-4419180

Azlia

016-6601552

Adliza

019-2666160

Aishah

019-2710102

Hidayah

019-2699040

Hane

019-6210521

Dewi

019-2339136

Intan

012-4001830

Afzan (JB)

019-7507556

Iffa

012-3573071

Ayu

013-2206010

Ejay

013-9268307

Sya

019-2454526

Aida

013-9500953

Ainul

013-3612717

Nurul

019-2172608

CT

012-4666162

Shai (Kuantan)

012-9814649

Shafiza (Seremban, Melaka)

012-6586799

Ainil

019-2774316

Uzaini (JB)

012-2492484

Hawa

012-2402229

Gee

017-3714146

 

 

 

 

 

CHANEL

By Fashion, My Fav's, My story, Premium Beautiful 2 Comments

Last Friday, i dengan my biz partner Iffa pergi KLCC…i nak personal touch iffa sambil nk bincang strategy coz dalam bisnes ni memang pemimpin akan sentiasa bersama rakan kongsi untuk bimbing dan memberi tunjuk ajar dan kami sentiasa bekerja secara teamwork..

I nak pastikan iffa berjaya dalam bisnes ni dan iffa target nak pergi Hong Kong and nk dapat jam bulan ni…and bile iffa dapat Hong Kong and jam confirmla income RM 10k….Go Iffa!!!

Bile kite sentiasa yakin, rujuk pemimpin, bulat hati dengan pemimpin, never ever give up, CONFIRM jadi….

So bile dh habis, apelagikan…nampak tengah2 KLCC buat promo makeover…so kite berdua pergila serbu…

I plan just nk beli satuuuu jeee foundation tapi disebabkan CHANEL Le Blanc sangat menerujakan hatiku..mane tak teruja…pakai je skin care die and make up base sangatla memflawlesskan kulit…siap glowing2 lagi…oh i sukeee..

So im officially CHANEL lover..yup im so in loooveee with it…now, i have a complete set of  CHANEL make up…

Yeaaaay!!

 

 

With Iffa…Bakal Jam Tangan + Hong  Kong + Income RM10k…

Go Iffaaaaaaaaaaaa!!!!!!

 

 

 

 

Uuuuhh…. im so in loveeee……

XOXO

Ezuwan Ismail

By Fashion One Comment

Thank youuuu Ezuwan Ismail….

My designer for The Red Carpet event…

He’ s one of top designer in Malaysia..memang ramai dah artis tempah dekat Ezuwan antaranya Nora Danish, Lisa Surihani, Vanida Imran, Diana Daniel and ramaaaaai lagi…Ezuwan pun designer untuk Anugerah ABPH, ASA, EH, Dewi Remaja and macam-macam lagi…Even he’s one of the top designer, but sangat humble and friendly orangnya…What i love about him is he’s really commited to his work, and he’s really-really creative…cakap je whatever yang u nak for your dress, confirm dress tu akan jadi yang the best!!!

Seriously, i really luuuurvve his creation…

He said, dress ni pun one of his Masterpiece…

Cantekks..i sukee sangat!

It’s like my dream come true dress!!

Thank uuuu Ezuwan!!

Enjoy the pics…

 

 

 

 

 

 

XOXO..

PREMIUM BEAUTIFUL-Red Carpet Event..

By Fashion, Success Story 13 Comments

Seperti yang dijanjikan..ini die gamba on our Red Carpet Event yang berlangsung pada hari Sabtu on 26th..on that day ialah Malam Anugerah untuk semua Diamonds..so i dapat anugerah sebagai Double Diamond Manager (walaupun dah CDM), coz i jadi CDM on January meaning sebagai pembuka tirai tahun 2011 ini..but dapat anugerah CDM on Dec 2011 nanti..so kene nantikan my Grand Event akhir tahun nanti…

And congratulations pada semua rakan kongsi Salha yang dapat anugerah malam tu..adliza for DSM and DDM(dua2 sekaligus)..cane tah timing i and adliza amik anugerah mesti samee…hahah klakarkan… and my hubby (for DSM)..Alhamdulillah…So insyaAllah after this lebih ramai lagi yang menyusul..

So Salha tanak cerita panjang2…enjoy the pic…that night memang best sgt..it was a blaaasssstt!!!!