was successfully added to your cart.

The TRUTH About Premium Beautiful Business!

By 1 September, 2012 September 2nd, 2012 Premium Beautiful

Lately ramai betul Salha discover kat luar sana yang ada ‘bad experience’ dengan bisnes. Ada jugak yang nak buat bisnes tapi demotivated lepas baca blog-blog yang kononnya ‘expert’ on giving opinion (actually one-sided review focussing on those yang gagal for watever reason). As for me, Alhamdulillah Salha dijodohkan dengan MENTOR + KUMPULAN yang betul… so ALL these things DID NOT happen in my business group. So kat sini, Salha just nak REVEAL, why in GLAM and B32, we are DIFFERENT.

1) EVERLASTING PRODUCT
Korset PB dah lebih 10 tahun dalam market. Dapat SUPERBRAND. Ada Lifetime Warranty. Thousands of POSITIVE testimonials from clients. Customers yang repeat beli set pun ramai, yang pakai lebih dari 2-3 set pun ramai, and everyday makin ramai yang nak pakai corset ni. And everyday jugak more and more young women yg akan pakai produk ni. Yang nak shape-up, yang nak slimming, yang nak get curvalicious body, yang sakit belakang, yang nak eliminate period pain, yang ikhtiar nak concieve, yang nak sihat, yang nak bengkung after pregnancy… U name it. Pendek kata, SENANG JUAL. Market is wide open and InsyaAllah bersifat longterm.

 2) BUSINESS BER’MENTOR’
From the moment you signup as business partner, until u jadi CDM (and forever), mentor sentiasa ada untuk bimbing. There is no such thing as “Ok, set dah ada, pegila jual sendiri.” No no no… Not in our group. Ilmu produk sentiasa disediakan, ilmu marketing online or offline pun disediakan. Plus ilmu membimbing etc… As long as the student is ready, the teacher will always be ready to teach.

3) PROVEN LEADERS
Leader pulak bukan rookie or newbies, leaders terdiri dari lapisan leaders yg dah capai semua yg boleh dicapai. Jam Tangan, Tabung Kereta, pangkat CDM, Melancong trip Eropah, income 5-6 angka dan juga simpanan juta. Maknanya, kalau leader dah capai, CONFIRM kami boleh bimbing anda untuk capai benda yg sama. This year alone, Salha dah lahirkan lagi 3 CDM baru under my mentorship even tak sampai 3 tahun pun dalam biz ni..
 4) EXPERIENCE, EXPERIENCE, EXPERIENCE…
Pengalaman lebih 10 tahun dalam bisnes yg sama. Bisnes longterm, bisnes sepanjang hayat. Itulah matlamat yg diterapkan dan dah dibuktikan oleh top leaders kami. Pada Salha ni sangat penting sebab, betapa ramai org yg buat bisnes kat luar sana tapi hanya bertahan jangka pendek. Alhamdulillah Salha sendiri dah nak masuk tahun ke-4 berbisnes PB ni. Semua ni tak mungkin berlaku kalau tiadanya pengalaman dan strategi yang terbukti.


5) FORWARD THINKING

When it comes to business for the future, Salha rasa bertuah sgt dijodohkan dgn GLAM yang merupakan pioneer in online marketing yang dah berjaya generate milllions sales. Dulu nama Irfan Khairi jutawan internet, sekarang kami pun dah berjaya gunakan online generate millions and millions of sales not just from Malaysia but soon all over the World! Nak tahu how? Come, join and stick with us. We dont just teach theories, we show u how u can do what we did.

Sebenarnya ada lagi yg Salha nak share kat sini tapi biarlah Salha simpan utk share dgn u ols on personal basis… Cthnya
– How to sell corset on installment tanpa perlu kejar2, harass customer tiap2 bulan?
– How to sell more than 10 sets in a month?
– How to generate even up to RM10,000 in your FIRST month in business?
– How to qualify to London & Paris trip in 30 days?
– How to rebrand yourself from housewife or corporate exec to succesful entrepreneurs?

So, kalau you nak tau the TRUTH about PB bisnes, refer to the right source. If you nak berjaya in the business, learn from orang yang dah berjaya. Make sense?

I’ll see you soon… XOXO
CDM Salha Zain

Premium Beautiful by Salha Zain

Author Premium Beautiful by Salha Zain

More posts by Premium Beautiful by Salha Zain

Join the discussion One Comment

  • Surimawati Bt Hj saini says:

    Salam…sy dh bc, dh tengok kejayaan yg kak Salha capai.dn sekrng berangn2 nk jd cm tu jgk,tp tk tau cm mn cr nya.blh syer tak ckit? Sy dr kuchng, sarawak..klau kt kuchng PB ni dh Ada ke?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.