fbpx

Breeks Cafe IOI Mall…

Last weekend ialah hari bersama azah and friends…boleh kate keluar dari pagi sampai malam jugakla…memang best giler…macam2 activity…dari discuss2 about biz, makan, gi tengok Harry Potter, makan lagi…fuyoh…memang best..but i think the best part of the day mase kt breek cafe…sedap betul smoothie die kt situ…mine is avocado something2..apetah name die…but still tak boleh lawan smoothie hasniah banana something2 jugak (tak ingatla name die..)..

So we had a GREAT time together…macam rase nk lepak lagi ngan diorang…hihii…

enjoy the pic (taken by azah)

b2

me and ima

b5

my smoothie..yummy!!

b1

ima's

b3

smoothie azah tak nmpk sgt..

b6

the winner of all smoothies

b4

baby jepun..hensem..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.