fbpx

Business- Its Like Dream Come True…

Selama 1 tahun setengah sahaja, pelbagai kejayaan yang telah¬† Salha capai…

Jam Tangan

jamPen

pen

Free trip to Switzerland

swis1switzerland4

Dapat trip ni macam tak berpijak di bumi yang nyata kejap aku dibuatnya…biar betol….huhu…bestnyeeeeee!!!

And…InsyaAllah satu lagi trip iaitu

Free trip ke Perth Australia…..

perth-at-night

Kali ni pun rase cam melayang kejap….huhu….bestnyeeee…..

Trip worth more than RM40k tapi semua free pulak tu…

Dari Klia, 5 star hotel , makan, minum, transportation, tour trip sampaila ke Klia balik…semuanye free….

Driving Pleasure

new-vios-black-mica

Dari Kelisa then bawak ni…memang ade beza jugakla kan….

But this is my next target

bmw3

InsyaAllah dalam tahun ni…


Siape kate surirumah tak boleh buat….

If Salha boleh…anda laaaagi extra-extra BOLEH…!!!

Business ni memang like a dream come true!!

Yang paling penting, Focus..Buat bersungguh2 dan.. Sentiasa bersemangat..

Mesti boleh punye…!!

Pada sesiape yang nk try this lifetime opportunity i suggest just give it a shot…!!

Memang best sgt..sampai tak terkata…

Call Salha 012-2229453

or email me at salha2910@gmail.com

I will share u my journey and guide u along the way!!!

sal22


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.