fbpx
Category

Activities

Twilight Saga-The New Moon

By Activities, Movie review, My Fav's 8 Comments

Until today..i watch this movie 4 times already…and i will keep watching it…i fall in love again with all the characters..i feel like that the movie is so real to me..like it really exist…oh wow…i love it…i love Jacob!! I love Edward!! and the most important thing is, i love the Edward’s car in this movie…what else if not XC 90!!! Hmmmmmmmmm…

nm

Oh god i love Jacob…Im angau already!!! sape yang tak angau…tgk jela gamba nih!!!

jacob

Adik Turns 1 Year Old…

By Activities, Jewelleries, My Fav's, My story No Comments

Sebenarnye buat post ni terlambat sikit…my beloved baby Irfan turns 1 year old on 15 Nov..
So mama wants to dedicate this song to you..

Happy birthday to you..
Happy birthday to you..
Happy biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirthday to adiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik..
Happy birthday to you…

Muahs 1,000,000 kali..

a8

adik happy...

a71

i dont get any cuter than this!

a61

heeerkkkk......

Dinner Gala..

By Activities, Business 2 Comments

Last Saturday, kami semua ade dinner di MIECC once again which we all celebrate all diamonds that nite..

The dinner was so glamorous..ade red carpet semua..but i je yang not-so-glamour that nite…mane taknye..macam2 peristiwa berlaku before dinner tu which i involved with minor accident..boleh la i accident kt OU kan…sungguh tak strategic..ramai orang tgk ok..malu sayee….huhu…but anyway, Alhamdulillah..everything was fine and i hadirkan juge diri ke dinner itu demi rakan2 kongsi ku yang terchentaaaaaa…….muahss!!

So seperti biase, after dinner..dh jadi rutin kami ber cam-whoring..tu memang tak dapat nk elak..

So enjoy the piccas……!!!!!!!

4006851398_e3cdd3a0b7

I am Salha Zain

4006092405_37302909a9

me and zehan my beloved business partner

4006854306_f95f17a32b

introducing my another beloved bizz partner..Amirah..

4006855256_8a2dc85924

us crazeeeee!!

4006086741_eb7b8e0ae7

gamba ramai2..best sgt time ni...

4006088125_f4e175a874

me and hanis yang semakin comel bile preggie..

4006086321_c28bf9da38

muka ku yang vain..

4006087605_257b61cee4

kak min so glamour that nite..

4006097639_39fa207f0d

us in circular effect..hihi..nice...

4006097961_6e4cc81020

i like this pic..org yg tgh tu yg paling cute..ok..

4006102407_f67f385cc4

Mai..walaupun berjubah tetap gojes...

4006867602_b717fe8384

me and wany..i shud wear my 4 inch heels..ok..owh!!

4006096883_2a5cf0b932

ok now, red carpet moments..starting with raz..

4006866678_d0e545c6e3

hanis..

4006864820_bab99b29fc

amirah

4006866438_65181cd28b

zehan

4006865378_c8206207ae

wany

4006084651_6f51cb39ca

fazi..ok now..i quite shocked with her changes using pb..she drop 20 kg in a month!!

4006865888_e8dfda1f7b

Mummy hanis yang gorgeous!!

4006865092_0a63557f1c

azra..

Thanks so much to my Personal Photographer a.k.a MY HUBBY for the gorgeous piccas..

Pssst..pssst….We had a really great time that nite…Trust me…the bizz are really great…and even greater each day..

Its like dream come true…u all must give it a try…Im here…dont worry..u got my hp no already rite..

I can guide you along the way…trust me!!!

XOXO..

Muahss all!!

p/s: to hanis, zehan, amirah, raz, mai, wany, fazi, azra, farah, aishah, izan, kaem, mariam, azah, ina…

if nk copy the pic, slie click kt my flickr..ade link kt tepi..

Beyonce Concert!!

By Activities No Comments

bey

beyonce_64

Ok now!! Satu lagi yang make me CANNOT TAHAN lagi…i think she’s one of the World Music Icon after Michael Jackson…mase Michael datang Malaysia i tak dapat pergi…manetaknye..mase tuh baru form 2..but this time around, i think i will not gonna miss it!!!

Untuk Hotlink User, good news ok!!dapat 20% less lagik…

Sape2 yang nk pergi, let me know…jom gi ramai2…kite gi one group….baru syokkk!!!

Majlis Berbuka Puasa Bersama Anak Yatim

By Activities 3 Comments

Sabtu lepas, i attend satu majlis berbuka puasa dengan Anak-Anak Yatim Darul Izzah….Alhamdulillah, ramai jugak anak yatim yang dapat pergi ke majlis ni dalam seramai 50 orang…i tak taula nape…pada i, antara banyak2 dinner yang i pergi..nila dinner yg paling i tak sabar nk pergi…seminggu suntuk i asyik terfikir je pasal dinner ni..and bile dh pergi tak tau nk ckp happynye tu cane…sebab i happy sangat tengok wajah2 anak yatim ni happy…tapi dalam hati sedih Tuhan je yg tau…

I try jugakla nk hide tapi adela satu ketika ni..my brother dukung sorang budak lelaki anak yatim ni yang baya2 amin  kt meja i..comelnye budak tu…dhla cerdik..petah betul cakap..my brother kate ayah budak tu dh meninggal sakit..mak die pulak tak mampu nk jage then tinggalkan budak tu kt rumah anak yatim since baby lagi then terus lari ntah kemane…

I dengar je rase gugur gak jantung ni sebab sedih sgt…tapi boleh bertahan lagila…tapi bile part nk bubye budak tu..i kissla pipi and dahi budak tu…dengan automaticnye lah kan air mata aku ni keluar….yelah…kenangkan nasib die yang still baya amin tapi dh putus kasih sayang mak ayah…die sendiri tak pernah rase belaian and kasih sayang mak ayah…memangla ade penjage diorang tapi confirmla tak same…bile my brother nmpk je air mate i dh keluar die pun panik terus dukung budak gi tempat lain…mane taknye panik…tengah2 majlis bolehla i nk nangiskan…sedih ok…huhuuu….

Btw…didalam kesedihan yang melanda of coursela i sempat jugak mengambik gamba (tau jelah i ni kan) nk share dgn u all semua…so nila gambarnye2…enjoy…!!!

dsc_6042

nila budak yang buat i nagis tu..nampak mate i dh merah...tgh tahan tuuu...

dsc_6068

ni 2 orang lagi anak yatim yang buat aku sebak...yang tudung purple tu minat sangat ngan irfan..hihii...

dsc_6081

budak ni suka share makanan ngan i..ape yang i makan semua die suruh i suap kt mulut die...hihii...

dsc_6153

Performance by Nowseeheart (betulkan eja ni??).Best giler vocal diorang..

dsc_6121

Amin and new friends...

dsc_6122

Tak sangke amin suke nasyid..bagus nih..

dsc_6168

Sesi joget lambak amin and the group kt tepi pentas..

dsc_6140

I ngan my brother kat meja blakang pun tak habis2 posing lagi...

dsc_6114

Naili pun posing gak...nk framela gmba ni..hihi..

dsc_6165

ok now...amin...wat are u trying to do...??

dsc_6179

Amin mintak mic kat bro nowseeheart..mak... anak sape ni..tolong..

dsc_6181

amin nk pegi mane lagi tuh...?hellooo....

dsc_6183

Watt???amin...siap nk jadi lead singer lagii...OMG!!

dsc_6184

Oh tidak!!..anak aku..cane takde langsung stage fright nih...ikut sape tah.....

dsc_6193

ramai-ramai atas pentas..

dsc_6220

sesi bersalam-salaman sambil dapat duit raye...

dsc_6232

sesi bergambar...

dsc_6234

Ummiku..a.k.a mak angkat a.k.a personal counselor..hihihi..

Alhamdulillah…majlis selesai dgn sempurna…tak sabar nk pegi majlis camni lagi…harap2 tahun depan dapat pegi lagi banyak lagi majlis camni…tak sabar sungguh…kadang2 i terfikir jugak…bile kumpul2 saving kat dunia, saving kat akhirat belum banyak lagi ni..sedangkan saving kt akhirat tu yang kekal…haih…cepatla jadi millionaire… mau aku tubuh Yayasan Salha Zain gitu..boleh?…pastu anak2 yatim tu semua jadi anak angkat aku kan senang..dah takyah nak sedih2 lagi…huhuhu..