fbpx
Category

Uncategorized

From Swiss With Love….

By Activities, Business, Premium Beautiful, Uncategorized2 Comments

Subhanallah!!!!! Ciptaan Allah yang Maha Agung…

Setiap sudut and setiap inci pemandangan di Swiss sangat2 cantik…

Setiap kali kitorang amik gamba rase macam super imposed or blakang kitorang ade green screen jer..

Rase macam dalam mimpi… even dh cubit pipi or tampar 40x pun still rase cam mimpi jugak…

Korang bayangkanlah air longkang die pun bersih rase cam nk minum jer air tu…inikan lagi air mineral…

Pemandangan die cantik, bandar die cantik..bukan tu je, orang2 die pun cantik..

Makanan die sedap giler….chocolate, macaroon, cheese, fresh milk…tak reti cane nk describe lagi…

Aiyoo…sampai sekarang tak sangke…dulu tgk swiss hanya di pokad sahaje…pernah jugak ade impian nk baring2 kt rumput hijau kat lereng2 gunung salji tu…tak sangke impian Salha jadi kenyataan…
Alhamdulillah!!!

Lepas gi swiss terlupe segale penat lelah selame ni…sampai situ tau enjoy je…!!!

Ok ni gamba2nyee…enjoy!!


Day 1

swiss-1-1

Thanks to aja, nurul and mastura yg sudi dtg ke klia...takpe...after this turn u all pulak...

swiss1-2

thanks to my hubby's family yang turut menghantar kami ke klia..

swiss1-3

our great leader kak ana..and congrats to adliza!!!

swiss1-4

our flight

qatar

sampai di qatar

qatar1

qatar2

qatar31

nk bertolak dari qatar ke zurich pulak...

qatar4

adliza kate nk tempah seat sebelah i....dh termakbul pun impian die...hehe...

sampai

sampai di zurich

swiss1-5

swiss1-6

sampai2 terus shopping di Bally Factory Outlet

swiss1-7

swiss1-8

swiss1-9

sambung jalan2 di zurich

swiss1-10

swiss1-11

swiss1-12

swiss1-13

sembahyang jap....

swiss1-14

swiss1-15

swiss1-17

swiss1-16

swiss1-18

ooooh....lala....

swiswiss1-19

swiss1-20

swiss1-21

lunch time...our chef...

swiss1-22

hantu shopping sambung aktiviti...

swiss1-23

swiss1-24

swswiss1-25

swiss1-26

swiss1-27

swiss1-28

swiss1-29

swiss1-31

swiss1-32

ngeeeeeeeee....happy!

swiss1-33

pasar malam kt zurich...

susu

susu sedappp!!fresh sangat2...uuuuhhh....sekotak ni i sorang je habiskan...

swiss1-34

dinner time...all 5 star service...wooo!!

swiss1-35

swiss1-36

our 5 star hotel...kami tido sambil dibuai mimpi yang indah...mane taknye...tak boleh bayangkan esok nk naik gunung pulak...wooo!!

ok…esok sambung day 2 pulakkks..pendakian kami ke puncak Alps!!!!!wooo!!!!tungguuuuuuuu…..

Business- Its Like Dream Come True…

By Business, Premium Beautiful, UncategorizedNo Comments

Selama 1 tahun setengah sahaja, pelbagai kejayaan yang telah  Salha capai…

Jam Tangan

jamPen

pen

Free trip to Switzerland

swis1switzerland4

Dapat trip ni macam tak berpijak di bumi yang nyata kejap aku dibuatnya…biar betol….huhu…bestnyeeeeee!!!

And…InsyaAllah satu lagi trip iaitu

Free trip ke Perth Australia…..

perth-at-night

Kali ni pun rase cam melayang kejap….huhu….bestnyeeee…..

Trip worth more than RM40k tapi semua free pulak tu…

Dari Klia, 5 star hotel , makan, minum, transportation, tour trip sampaila ke Klia balik…semuanye free….

Driving Pleasure

new-vios-black-mica

Dari Kelisa then bawak ni…memang ade beza jugakla kan….

But this is my next target

bmw3

InsyaAllah dalam tahun ni…


Siape kate surirumah tak boleh buat….

If Salha boleh…anda laaaagi extra-extra BOLEH…!!!

Business ni memang like a dream come true!!

Yang paling penting, Focus..Buat bersungguh2 dan.. Sentiasa bersemangat..

Mesti boleh punye…!!

Pada sesiape yang nk try this lifetime opportunity i suggest just give it a shot…!!

Memang best sgt..sampai tak terkata…

Call Salha 012-2229453

or email me at salha2910@gmail.com

I will share u my journey and guide u along the way!!!

sal22


Premium Beautiful

By Premium Beautiful, UncategorizedOne Comment

Ramai orang kata….

Nape PB ni mahal…

Aiyoh…ribu riban ker…

Corset kat luar tu murah2 je…

Ok, do u want to know why Premium Beautiful is so SPECIAL???

pbse

Tahukah anda setiap bebenang PB ini di sulam dengan sejenis batu kristal yg dinamakan..

TOURMALINE…

tourmaline_01

tourmaline_02

Tourmaline menghasilkan FIR (far infrared rays)..

Ini die khasiat Tourmaline..

  • Detoxification
  • Helps aid fat loss
  • Reduces water retention
  • Improves blood circulation
  • Expels unnecessary waste
  • Helps cleanse the liver and kidneys
  • Helps heal skin disorders
  • Reduction in emotional maladies such as anxiety and depression
  • Relief from acute and chronic illnesses
  • Aids in elimination of heavy metals, poisons, and carcinogenic material from our bodies
  • Reduces lactic acids and free fatty acids

Lagi facts tentang Tourmaline

The far infrared rays that Tourmaline emits create the same resonance in the body as is normally found in water. This has a very soothing effect on the nerves. Three-quarters of the human body is composed of water, this form of resonance absorption creates increased vitality in living tissues, enhancing energy levels and increases metabolism.

Ini lagi..

This gem has been reported to actually have the power to boost sexual energy in men, as it increases the blood flow and circulation in the body. The gemstone is also reported as helping to ease emotions, increasing vitality and vigor in both men and women.

Jadi, seluruh tubuh setiap wanita memakainya akan memperolehi khasiat dari Tourmaline..

dan..

Bayangkan..Bila kite memakai PB, tubuh kita bagaikan disalut

Kristal!!

” Sememangnya diri kite begitu berharga…”


Premium Beautiful

By Premium Beautiful, Uncategorized10 Comments

Another hot mama….

Baru  3 bulan je pakai…

ni gamba betul2 before pakai PB..


hida

and ni after 3 months

hida1

hida2

Just see how PB membentuk kontur  badan hidayah…Dalam masa 3 bulan sahaja PB berupaya menbentuk kontur dan mencantikkan bentuk badannya…Hidayah just pakai PB je and tak buat papepun…cube bayangkan die pakai PB + diet sihat + some exercise…tak Kim Kardashian namenya?…hehe…ni pun dh macam Kim Kardashian dah…i always envy dengan her figure…if u see Hidayah in person u all pun akan jealous jugee ok…

Tak kisah if kita kurus or berbadan gempal, kalau pakai PB anda akan tetap nampak perbezaannya…

Kalau tak percaya, boleh cube…

Sales still ON…

Ade 5 hari lagi…

Jimat RM600  + rebate RM200 lebih  lagik…

Lepas ni dh takde sales camni…

So cepat2 book your set now k…


The Biggest Loser….

By Premium Beautiful, UncategorizedNo Comments

I bet mesti u all pernah tengok rancangan ni kan…

I pun suke and memang betul2 inspired dengan semangat diorang nk kurus….

Rase cam lepas tgk je rancangan tu terus nk gi nk kayuh basikal la.. jogingla….seat up..

Memang buat but tahan seminggu je…

Yelah sebab motivation agak kurang coz tak letak rm100,000.00 depan mata..

Last2 melantak habis semua buffet ramadhan yang ade kt kl ni…but nasib baik ade my beloved PB coz melantakla canepun tetap maintain u…

Ni my latest pic..ngeeheeehee…

_dsc5902ed

Okla kan…takla gemuk sgt and takla kurus sgt…tapi kalau bandingkan dengan tahap i melantak ok la dapat body camni…orang yg kenal i je tau cane i makan…huhu…

Anyway, i nk share ngan u all this 1 gorgeous mama…

Die baru je pakai pb tak sampai 2 bulan…

Ni berat mase 1st week pakai pb..Badan die mase ni memang berisi sket and mase nk pakaikan PB kat die pun sangat ketat…

grace

ni pulak after baru sebulan lebih…Lost almost 5 kg…Just pakai PB and do nothing!!!

grace2

Nk tengok gamba die tak??

Ni dieeee…..

Mrs Hot Mama..Grace!!! The winner of  “The Biggest Loser” this week…

grace3

Elaine Daly pun boleh tergugat camni ok….hehehee…

If u meet her in real life..memang macam Elaine Daly….

Congrats dear…I’m sooooooooooooo proud of uuuuu!!!!

Nk tau rahsie die…click link ni

P/s: Hot mama yg seterusnya akan di feature sepanjang minggu ni…hehehe…..


Salha Zain..012-2229453

Presenting….

By Uncategorized5 Comments

My first project being a Businesswoman a.k.a Personal Shopper….

_dsc5999

1) Brooch by Puteh Rizalman

2) Wedges by Raoul

3) Heels by Bimba & Lola

4) Dress by Somerset Bay

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaandddddddddddd……

_dsc6003ed

My Hari Raya present especially for you….

Nana tanye i….

” Salha, u buat biz Premium Beautiful ni memang hari2 pergi shopping yeh?Bestnye uu!!”

hehehee….

Ye, Nana….memaaaaaaaang best…there’s no other words can describe how beeeeest it is!!…

Memang hari2 pun kt Mall…sampai orang boutique pun dh kenal…huhu….

Nana, so ni gambar-gambarnya….today i hanta courier….maybe esok lusa dh sampai…hope u like it dear….hehehe….

Premium Beautiful-Kiera Knightley Vs Scarlett Johansson

By Premium Beautiful, UncategorizedNo Comments

Ramai jugak customer PB tanye Salha..

Kalau orang kurus kene pakai PB jugak ke??

Jawapan Salha…yup kene…

Sebab kenape???

OK..pendapat Salha, kalau kite kurus biarlah kurus and curvy…laaaaaaaaaaaaaagiiiii cantik….

Bukan sahaja cantik kt mate kite…malah untuk yg dh berkahwin tu cantik untuk mata suami juga….

Kalau badan curvy…sarungla baju ape pun confirm cantik…tak kisahla kalau pakai tshirt or jeans pun..mesti cantik punye…

Ok now, jom kite tengok perbezaan 2 actress yang sangat cantik ni…


Kiera Knightley

slim-k

slim-k1

bafta arrivals 2 100208

Ok now, cube tgk ni pulak…

Scarlett Johansson

Beverly Hilton Hotel

slim-s1

slim-s2

Agak-agak u all la, ade beza tak?

Adekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannn…

Rasenya soalan kt atas dh terjawab dah….

Memang betul, kalau pakai Premium Beautiful tak sampai sebulan pun dh nampak perbezaan..

Posture kite dh cantik, bahagian dada dah firm, pinggul semakin mantap, pinggang semakin ramping, stretch-mark kita dah hilang, bentuk badan semakin menarik….

Semua ni bukan dongeng tau…hanya wanita yang dah pakai PB je yg tau betape untungnya mereka…

Pada yang belum pakai….takpe…belum terlambat….boleh cube and experience sendiri macamana bestnya pakai PB…

Ni dh nk raye dah…Salha yakin anda akan tampil menawan even berbaju kurung biase pun….

Kalau tak percaya…cubelah sendiri…

Its really worth it!! Trust me…

Call me for Special Offer!!

salha2910@gmail.com

012-2229453

Call out to all hubbies out there…!!

By Premium Beautiful, UncategorizedNo Comments

PB promo dah nak habis sangat2 dah…!!

The promo price memang susah nk dapat camni lagi..

Jimat up to RM 600..

Plus, ade extra rebate RM200++ lagi…

Sayaaaaaaang kalau terlepas…

Cepat…

Call i 012-2229453

or

Email me salha2910@gmail.com..

I’ll try my best untuk kejarkan this promo for you!!

Got so many comments in FB about this promo and kebanyakan para Hubby yg nk belikan for wifey…tgk ni..

fb_salhazain

So hubby2 sekalian..sila ambil perhatian…hehe…belikan for your wifey…u all sure happy ok!!…trust me!!

For wifey2 pulak, pujuk abang yee….hehee…