fbpx

CDM Adliza Hizan, DDM Hane, Jam Tangan Nur, Farihah, Linda, Azween

By 19 October, 2011February 23rd, 2012Success Story

Salam buat semua blog readers Salha! Ok, apa pulak cerita minggu ni. Kalau minggu lepas kita ada celebrate top leaders, minggu ni kita celebrate bakal top leaders from the group. So apa achievement mereka, jom Salha ceciter… 😉

First group yang diraikan ialah…. Pemenang Anugerah Jam Tangan! (From left: DSM Nur, DSM Farihah, DSM Linda and SSM Azween). For those yg dah lama follow blog Salha, u ols confirm dah tahu. Untuk award ni adalah symbolic for those yang dah achieve RM100,000 sales in a month. Yes! RM100,000 sales! Best part is… none of these leaders yang came from sales background. Percaya tak? U better believe it. 😉

And this is a SPECIAL ONE… one of my great prodigy… the HIGHEST level in the company, introducing…. Crown Diamond Manager ADLIZA HIZAN! Congratulations my dear! You deserved this award! Salha doakan semoga lepas ni makin ramai lagi rakan2 kongsi yang akan mengikuti jejak langkah CDM Adliza ni. Kalau nak citer pasal CDM Adliza ni mmg panjang story dia, tapi takpelah let me save the story to my next post. Mesti korang nak tau kan perjalanan story CDM Adliza ni kan? From Corporate to a successful Mumpreneur! Tunggu…. 😉

Ok ni sesi potong2 kek… the other two new CDMs are also from keluarga B32. Congratz also to both of them! 🙂

Ni sesi suap Bonda nyer… emmm setappp!

Next my turn plak… Nyumm.. nyumm….

Beginilah suasana O-group, lepas kelas habis. Ucapan sulung oleh CDM Adliza for the group. Inspiring stuff!

Mummy Hanis kasik reward handbag Emilio PUCCI. Bertuah siapa yang join group ni kan? Jadi CDM dapat macam2 reward. As for me, I pon ada surprise for CDM Adliza, tapi that one kita story next post jugak. 😉

TADAAAA!!! 3 Generasi CDM… Opah Hanis, Bonda Salha dan Anakanda Adliza. Boleh? Huhu…

Potong kek lagi… 2nd round this time kek from yours truly. 🙂

Tak lupa jugak buat Jam Tangan winners… potong kek jugak… tapi kena share2… kalau nak satu nama, kene CDM cepat2 yer. 🙂

The Eagles Entrepreneurs. Bakal diterbangkan ke Holland jugak mereka2 ni. Proud of u ladies! 🙂

Dapat apa tu? Wah2… dah dapat jam, kek, pen Swarovski… dapat pulak purse Coach. Beruntung kan join group ni…

Its about 2am… and we are still HIGH! Penangan bisnes yang sangat BEST!

Eh ni apa pulak? Biasala… manja2 sket dgn orang tersayang. Jangan jeles… Hihi.. 🙂

Your truly,
XOXO
Salha Zain

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.