fbpx

Congrats to Intan!!

By 17 August, 2011February 23rd, 2012Success Story

Woooo!! Congrats to bakal DDM Intan..i sangat impress with her and her group yang sentiasa creative and bersatu hati..semua bende diorang buat secara teamwork…

Diorang always ade idea baru to enhance their PB biz to make it more global…yup..sebab biz ni segala2nya di hujung jari je…and PB pun dh touch hampir 30 countries all around the world..so it’s time to make it BIG!!

Baru2 ni Intan and the group ade sesi photoshoot with her group…curlaaasstttt!!!dah macam American Next Top Model dah….

Tapii…ni bukan model sebarangan okiess…model2 ni semuanya bakal jutawan…totally a ROLE MODEL!!

Mane taknya..baru brape bulan jeee buat biz dah macam2 kejayaan intan and her biz partner dapat…

Intan ni 2nd month dalam biz terus dapat jam tangan…3rd month biz jadi DSM and now die skeeet sgt dah nk DDM…fuuuyoohh!!!and bukan tu je ..bakal lahirkan 2 org DSM this month…iaitu DSM Nur and DSM Zura…Pastu bulan keempat terus qualify gi HK dgn 2 orang rakan kongsi uuuu…wooooo!!! u go girl!!! Mak bangga uuu!!!!And bukan tu je…insyaAllah akhir tahun ni confirm drive BMW uu…

Intan, i really really really proud of you…memang untung sangat semua her biz partner dapat leader camni…

Enjoy the pics!!

The lovely Intan..

Her lovely ladiesss….

Qualify HK ngan 2 orang rakan kongsi Nur and Intan

Rakan kongsi di Terengganu..

Booth di Shah Alam..

Congrats my dear…

Kak salha doakan banyak lagi kejayaan yang bakal menyusul…ok..

 

 

Join the discussion 3 Comments

  • Eentan says:

    Wahhhh..thank u kak salha for the special entry! Intan baru berkesempatan nk baca~ Terharuuu sgt2! Alhamdulillah berkat tunjuk ajar Hanis, Kak Salha, Kak Liza n sume leader2 buat intan semakin berkobar2 utk terus berbiz.. Intan yakin dgn usaha yg berterusan, insyaALLAH kita akan temui kejayaan yg di impikan..Intan jadikan semua leader2 sbg idola n pendorong utk intan terus maju ke depan bersama kumpulan.. InsyaALLAH!! Moga doa2 k salha buat intan dimakbulkan..aminn!! sgt inspired to be 1 of successful ladies mcm all the leaders! 🙂

  • Sarah_Salihah says:

    Woo…tahniah Dear Intan!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.