fbpx

CONGRATULATIONS WANIE!!!

By 17 November, 2011February 23rd, 2012Success Story

Congratulations Bakal DSM Wanie…!!!!!!!!

Kagum sungguh dengan kejayaan wanie…an extraordinary and outstanding performance…!!

Baru je join biz and at the same month terus qualify Jam Tangan….100,000 sales a month…woo!!!superb!!!

and bukan tu je…her first income terus dapat almost RM 12k…amazing!!! Plus, jam tangan stokist pun bukan jam biase2…hampir RM 1k…and bakal menghitung hari je nk terus naik DSM..pangkat ketiga so maksudnya..lagi 2 tahap je nk CDM…

Seorang lagi professional dan bekerja di syarikat oil and gas terbesar di Malaysia, dan berpendapatan tinggi..juga ambil peluang untuk join the business…

Makin lame makin ramai golongan professional tak kire usia yang join the biz coz they really believe that their income in this biz can go even further and faster as compared to their yearly bonus..

Dah banyak yang terbukti…dalam biz ni..professional people can create solid income thru the biz for example: extra income almost RM10,000-RM50,000 a month…(can actually go further than this)..

for example:

CDM Adliza almost RM40k monthly

 Bakal CDM Hane almost RM30k monthly

 Bakal CDM Dewi almost RM20k monthly

 Bakal DDM Lily almost RM20k monthly

 Bakal DDM Linda almost RM 20k monthly

 Bakal DDM Ween almost RM20k monthly

 Bakal DDM Aishah almost RM10k monthly

 Bakal DDM Izyan almost RM15k monthly

 Bakal DDM Ismalina almost RM10k monthly

 Bakal CDM Intan almost RM15k monthly

 Bakal DDM Nur almost RM10k monthly

and the list go on……

Just imagine if memang income u all dah RM10,000 or even RM25,000 a month…dapat lagi extra camni…mesti meriahkan…boleh tambah lagi savings kt Tabung Haji…

We already have the solutions and very strong base to get u to that stage…

And now..waiting for you to decide…

p/s: Congrats Wanie and semua pemimpin2 yang terlibat..Izyan and Ismalina..so lets fly EVEN higher this time..!!!KEEP IT UP!!

Join the discussion One Comment

  • ikinsis says:

    salam salha, betul ke biz ni da leh dijoin ngn modal RM50 jer..ikin minat nk jual tapi xberani nk laburkan RM20k tu..kalo ikin join ngn RM50 je lpas tu ikin jualkan pb x leh ker? mksudnye ikin cari customer n bila ade customer, baru ikin beli satu2 pb tu mengikut bilangan customer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.