fbpx

Crowning Ceremony!!!

By 28 September, 2011February 23rd, 2012Success Story

My Crowning Ceremony just around the corner…the moment yang i betul2 tunggu…

“Anugerah Crown Diamond Manager”!!

Nilah pengiktirafan tertinggi from syarikat…

Alhamdulillah…setahun lebih je dah capai CDM and not just that, im not just a CDM but im a CDM Wawasan hingga sekarang…Apetuh?Its actually the highest bonus ranking for a CDM and bukan tu je…it also means that ade ramai leaders aka rakan kongsi yang bakal akan dapat achievement cam i jugee…so thats why im so happy…Alhamdulillah…

So of coursela i sangat tak sabar nk tunggu this BIG event…Syarikat akan buat betul2 grand…siap ade red carpet session okiess….i think kalah Grammy Award…hehe…and if u ols semua nk tengok all designers dresses i believe semua dress2 from Malaysian Top Designer like Rizman Ruzaini, Hatta Dolmat, Radzuan Razwil, Saiful Baharim, Ezuwan Ismail, Jovian Mandagie and semuala akan ade di majlis tu nanti…

And the best part is…utk CDM2 yang naik pentas akan disaksikan oleh hampir 10,000 audience…OMG!!So harusslah i am verrrry excited okies!!

For my preparation pulak…

my dress….checked!!

my make up….checked!!

my photographer….checked!!

oh so excited!!

jemput datang k…

Majlis Anugerah CDM on 19/11/2011 Sabtu 6pm…

Block you date ya…!!

and siape nk tau cara nk dapatkan tiket call me ya..

012-2229453…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.