fbpx

DEAR JOHN……….

Dear John………

If I could have just one wish,
I would wish to wake up everyday
to the sound of your breath on my neck,
the warmth of your lips on my cheek,
the touch of your fingers on my skin,
and the feel of your heart beating with mine…
Knowing that I could never find that feeling
with anyone other than you.

Cehhhhhhhh!!!ihikhik….perasan tak i…ihihik….bukan i je tau…sape2 yang tengok confirm korang perasan cam i tau…ntah2 angau terus…ok dah cut the crap…hohohh!!

Anyway, i really love to watch romantic movies…and recently yg i tengok ialah cite ni…selain citenye yang sangat sweet, seperti biaselah kan…heronye confirmla sangat2 handsome…and ganding pulak dengan heroin yang match chemistry nye…ohhh wow…segala masalah pun boleh terus hilang melayang-layang bile tengok cite2 camni…mane taknye after tengok confirm angau jap kan…

ls4

Cite ni memang best ok…mamat ni memang sayang sangat kt girlfriend die sampai die gi perang pun asyik ingat pasal girlfriend die (agak2 ade lagi ke orang yang hopeless romantic camni)…and dalam movie ni character die sangatla macho tak la lembik cam hero2 lain….and girlfriend die sangat sweet, manja and for me die cantik…something about her yg i boleh kate die ni cantik…maybe her smile kot…suke tengok…

Story line die mantap…kite yang tengok ni confirmla boleh rase how loving they are…maksudnya, betul2 love storyla bukan like sesetengah yg claim love story tapi alahaaaaaiii…malehla nk cakap…

Sometimes, bukan sebab hero and heroin yang cantik je…its all about chemistry…cube bayangkan if cite Twilight tu heroin die Paris Hilton..mesti tak kene kan…tak kisahla if Paris tu cantik pun…tul tak…

Selain cite ni, banyak juge romantic movies yang menjadi favourite i sepanjang zaman..contohnya :

yang paling terdekat of coursela..

ls2

Twilight...ape lagi kan...i love Robert Pattinson!!

ls

hmmm...cite ni boleh jadi legend...

ls11

Titanic...hooo ini i tgk dh masuk 7 kali....legend jugak!!

ls31

Atonement...best jugak but hero die lembik sket...huhu...

ls6

Mr and Mrs Smith...dua2 sexy tak tau nk kate apelakan...

GOSSIP GIRL

Couple tv series yang i suke...tapi hero dh mati kene tembak...waaaaaa!!!!

Ok, thats for now…and what’s yours??sharela k….

Join the discussion 8 Comments

  • Areleez says:

    leez vote for adamaya!!! eh! aci ke main votin’2? he3..

  • hanis Haizi says:

    citer ape niii?? x penah tgk punn

  • cikayu says:

    i mmg suka cite romantic ni…feeling-feeling gitu..

  • Liz says:

    i know it’s too late to comment about this. nvm

    actually, i dah lama tunggu cerita nie. dah keluar ke?rasa mcm x je.

    anyway, i tunggu cerita ni sbb i dah baca buku dia. u dah baca? wajib baca sbb jalan cerita kat buku lg la best. jgn cari novel yg versi movie. tp cari original copy by nicholas sparks. kulit warna light green.

    yg movie ni ending mcm mana ye? sbb kalau buku, john let go her gf.. dia biarkan gf dia hidup bahagia dengan his best friend sbb bagi dia, kalau org yg dia sayang tu bahagia, dia pun bahagia.

    • Salha Zain says:

      dh keluar dah…dh habis kot kt wayang…i tgk yg download nye….lagi advance….ending die…happy ending…john kembali pade kekasihnya….alih2 suami GF die mati…huhu…

  • Liz says:

    owh, lain rupanya ending dia. nasib baik x tgk. hehe.. i lg suka novel.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.