fbpx

Diamond Night 2012

First sekali, Salha nak ucapkan setinggi-tinggi kesyukuran, ALHAMDULILLAH, Malam Anugerah Diamond Night 2012 pada kali berlansung dengan penuh kepuasan kerana dapat meraikan hampir 30 awards yang diterima oleh business partners Salha pada malam itu.

Happy jugak kerana Diamond Night kali ini, my mentor CDM Hanis Haizi telah dipilih menjadi wakil kumpulan dari B32 untuk menjadi salah satu speaker jemputan pada majlis. Memang terasa aura Green Group Leaders dan aura B32.

Ok, that is that… now lets enjoy the pictures from the night! ­čÖé

Diamond Night 2012 Page 03

Kali ni Salha dimakeup oleh Chika Laurielle Mendez, dress oleh Rizalman Ibrahim. Tempat bersiap ialah di Palace of the Golden Horses.

Diamond Night 2012 Page 02

Turut bermekap dilokasi yang sama ialah my proteges from the ‘Perfect Cut’ DDM Dewi dan DSM Farihah. Mereka dimakeup oleh the Legendary Nurul Shukor. Dress Dewi pun ialah dari Rizalman Ibrahim.

Diamond Night 2012 Page 04

Diamond Night 2012 Page 05

Setiba di MIECC, memang MERIAH sangat! Bermacam-macam designer dress ada… From Rizalman, Radzuan Radziwill, Rizman Ruzaini, Ezwan Ismail, Jovian Mandagie semua ada… You name it! Dah macam ABPH dah, tapi yang ni semua beli sendiri ok, no sponsor! ­čÖé

Diamond Night 2012 Page 06

Diamond Night 2012 Page 07

Majlis bermula dan CDM-CDM berarak masuk melalui Red Carpet ke atas pentas.

Diamond Night 2012 Page 09

Memang MERIAH! About 7000 if not more turn up for that night!

Diamond Night 2012 Page 01

Some of my business partners yang menerima anugerah for that night. Betul kata-kata my multi-millionaire mentor CDM Kak Ana, memang puas bila datang ke majlis anugerah dan bila kita sentiasa sibuk meraikan ramai rakan kongsi yang ambil award. Alhamdulillah, tak putus rakan kongsi yang turun naik pentas malam tu from Tabung Kereta, Double Diamonds dan Diamond Sales Manager. ­čÖé

Diamond Night 2012 Page 10

Diamond Night 2012 Page 11

My mentor CDM Hanis Haizi giving her speech. Siapa sangka, 3 tahun lepas waktu kami masih SM, SSM datang majlis ni 2-3 orang jer sekarang dah jadi macam ni. Alhamdulillah, syukur sgt..

Special thanks also to our Top Leaders, CDM Kak Ana & CDM Abg Lan yang sentiasa melakarkan impian besar dalam minda kami serta merancang strategi group kami dan Sifu┬áCDM Chan & Madam Lam yang sentiasa┬ámemberikan bimbingan dan tunjuk ajar pada kami. Terima kasih… Tak terbalas jasa kalian.

Diamond Night 2012 Page 12

Selesai majlis, its time for Group Photos! Tapi ni tak semua pun, sbb ada lagi yang tertinggal kat dalam dewan. Bergambar dgn mana yang sempat gara-gara team Official Photographer yang kena balik awal. Haish…

Diamond Night 2012 Page 13

Diamond Night 2012 Page 14

Diamond Night 2012 Page 15

Pictures with the Green Leaders Group… and last but not least yours truly on the Red Carpet (pictures credit to marvelous photographer Abg Sam)

Diamond Night 2012 Page 16

Sekali lagi, TAHNIAH pada semua penerima anugerah! Next step is CDM pada Majlis Ulang Tahun ke-20. For those yang belum, next round is gonna be YOU!

Jumpa Anda Di Puncak Kejayaan!
Love,
XOXO
Salha Zain.

Join the discussion One Comment

Leave a Reply