fbpx

ec

jacob-and-bella

My Putrajaya’s appointment tukar hari lain..and tak tau nk buat ape…i gi tgk Eclipse….

Ok now, i have to declare myself that im officially  Team Jacob…!!!

I love hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!

I dont know why but i just love everything about him…

Not just he’s handsome, muscular (tu semua orang pun tau) but he’s such a nice human being (even he’s not really human). Jacob is so loving and caring, kind and warm..simple and funny…i sangat suke part yang dalam bengkel motor die when he try to express his feeling to bella but bella buat2 taktau…masetu whatever that he try to say, sampai menusukla kt dalam hati ni…cara die nk britau bella yang die cintakan bella really sincere and deep sangat sampai i yg tgk ni macam sayu la…lagi satu part mase bella freezing dalam tent…and jacob peluk die…alaaa bestnye…and lagi satu of coursela mase bella suruh jacob kiss die…haih…rase cam nk suruh je orang movie ni ulang that part banyak2 kali…

I ingatkan i just suke jacob ni mase The New Moon coz masetu die baru2 nk muncul..tapi rupenye tak…sampai ke Eclipse pun i suke die…maybe Breaking Dawn pun suke die jugak…i just love him and his character….baik sangat..hiiiii….sukelaaaa…taktau nk cakap ape dh…

Mane yang belum tengok tu…gi tengok cepat2…hihi…

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.