fbpx

Free Trip-Hong Kong…

Free trip kembali lagi…Kali ni Hong Kong pulak…

Seperti biase…Trip ini ialah F.O.C….VVIP treatment and semuanya 5-6 stars…

Even sesiape yang dh pernah tinggal di 5 star hotel di Malaysia tapi if  join under this trip memang sangaaaaaatt different..confirm tak same ok!!

Contohnya mase Salha gi Swiss dulu…

Rase cam anak Sultan Brunei jap…

U all akan tinggal di hotel yang paling mahal kat situ..

hk00

hkk

hk0

hk01

hkht

Makan kat tempat yang paling mahal…and menu makanan die pun yang mahal2..(mana salha tak gemuk balik swisskan)..


hk1

hk2

hhk3

Korang akan di bawa berjalan2 di tempat2 yang best2!!FREE OK!!

hk5

hk6

hk7

hk8

Ambil gamba with biz partners a.k.a sisters macam bandar tu korang yang punye…

Aaaand last but not least, shoppingggg!!!..Kalau shopping kat oversea and kat Malaysia sangatla lain ok….memang enjoy…macam rat-race gitu…sebab semua boutique pun nak masuk…happy sakan ok!!!

hk9

hk10

hk11


So what are you waiting for!!

Untuk sape yang berminat..

Call me 012-2229453

or

email me at

salha2910@gmail.com..

And to all my beloved biz partners pack up your things and….

WE ARE GOING TO HONG KONG!!!!!!!!

WOOOOOOO!!!!!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.