fbpx

Subhanallah!!!!! Ciptaan Allah yang Maha Agung…

Setiap sudut and setiap inci pemandangan di Swiss sangat2 cantik…

Setiap kali kitorang amik gamba rase macam super imposed or blakang kitorang ade green screen jer..

Rase macam dalam mimpi… even dh cubit pipi or tampar 40x pun still rase cam mimpi jugak…

Korang bayangkanlah air longkang die pun bersih rase cam nk minum jer air tu…inikan lagi air mineral…

Pemandangan die cantik, bandar die cantik..bukan tu je, orang2 die pun cantik..

Makanan die sedap giler….chocolate, macaroon, cheese, fresh milk…tak reti cane nk describe lagi…

Aiyoo…sampai sekarang tak sangke…dulu tgk swiss hanya di pokad sahaje…pernah jugak ade impian nk baring2 kt rumput hijau kat lereng2 gunung salji tu…tak sangke impian Salha jadi kenyataan…
Alhamdulillah!!!

Lepas gi swiss terlupe segale penat lelah selame ni…sampai situ tau enjoy je…!!!

Ok ni gamba2nyee…enjoy!!


Day 1

swiss-1-1

Thanks to aja, nurul and mastura yg sudi dtg ke klia...takpe...after this turn u all pulak...

swiss1-2

thanks to my hubby's family yang turut menghantar kami ke klia..

swiss1-3

our great leader kak ana..and congrats to adliza!!!

swiss1-4

our flight

qatar

sampai di qatar

qatar1

qatar2

qatar31

nk bertolak dari qatar ke zurich pulak...

qatar4

adliza kate nk tempah seat sebelah i....dh termakbul pun impian die...hehe...

sampai

sampai di zurich

swiss1-5

swiss1-6

sampai2 terus shopping di Bally Factory Outlet

swiss1-7

swiss1-8

swiss1-9

sambung jalan2 di zurich

swiss1-10

swiss1-11

swiss1-12

swiss1-13

sembahyang jap....

swiss1-14

swiss1-15

swiss1-17

swiss1-16

swiss1-18

ooooh....lala....

swiswiss1-19

swiss1-20

swiss1-21

lunch time...our chef...

swiss1-22

hantu shopping sambung aktiviti...

swiss1-23

swiss1-24

swswiss1-25

swiss1-26

swiss1-27

swiss1-28

swiss1-29

swiss1-31

swiss1-32

ngeeeeeeeee....happy!

swiss1-33

pasar malam kt zurich...

susu

susu sedappp!!fresh sangat2...uuuuhhh....sekotak ni i sorang je habiskan...

swiss1-34

dinner time...all 5 star service...wooo!!

swiss1-35

swiss1-36

our 5 star hotel...kami tido sambil dibuai mimpi yang indah...mane taknye...tak boleh bayangkan esok nk naik gunung pulak...wooo!!

ok…esok sambung day 2 pulakkks..pendakian kami ke puncak Alps!!!!!wooo!!!!tungguuuuuuuu…..

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.