fbpx

Tadi sudah berpenat lelah saye di KLCC, sebelum balik i singgah jap kt The Curve semate-mate nk minum Juice Works..

Juice Works ni memang puasla kalau sesiape yang suke minum fruit juice..memang 100% pure and tak tambah air langsung…sebab i sendiri yang tgk orang tu buat..sebab tu confident je i cakap…

Ok…cube bayangkan…dalam satu gelas tu die 2 batang carrot besau2+ 2 biji apple + 2 biji oren..best tak kalau minum camni…

Huuuuuuuu…sangat melegakan….Bayangkanlah kalau minum air2 camni…

fr

fr8

fr9

fr10

Ok..disebabkan lately..i and my hubby sangat suke minum fruit juice..kami plan nk beli fruit juicer terus kt rumah…. jadi senang…beli buah and sayur sebakul then grind sendiri…

fr11

So, i ape lagi siap tanye adik kt Juice Works tu mesin ape die pakai..die kate jename die Breville..

breville

breville2

Tengok adik tu grind cepat jer…but mane nk cari yerk mesin nih???

Kami nak beli sangat supaya baby-baby i boleh minum camni..

fr4

konon2 amin minum..

fr5

ni adik..huhu…

and….

fr61

mama and ayah breakfast in bed…hohohhh…

takpun camni…

fr31

awwwwwwwwwwwwwww……………….

Kene beli fruit juice cepat nih!!..hahahaaaaaaaaaaaa………………

Join the discussion 11 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.