fbpx

Guangzhou SATU BAS QUALIFIERS!

By 11 July, 2012August 31st, 2016Travelling

Alhamdulillah, seperti biasa Salha bawak SATU BAS QUALIFIERS
for our oversea trip, and this time it is…

GUANGZHOU & SHENZEN, CHINA.

Actually, eversince Salha bergelar CDM, memang Salha
selalu make sure akan bawak BAS pegi melancong..InsyaAllah lepas ni nk bawak satu flight pulak..insyaAllah..simply because inilah kepuasan bagi Salha berbisnes..Berjaya bersama-sama business partners dan bukan sorang-sorang.

Overall from the Green Leaders Group there will be 100++ of us equivalent to 1 flight and a half…!!! and 7 flights from B32 our stokist…!!!

7 FLIGHT OKIES!!!! bukan just 7 org or 7 bus…7 FLIGHT of QUALIFIERS from our stokist sahaja…i think if 7 flightla pergi Guangzhou..confirm separuh negeri Guangzhou tu penuh..it means, biz ni bukan calang2…and bukan biase2…kalau tak, tak ramai camni yang berjaya…betul tak??

 Dah la dapat qualify trip VIP secara FOC…then dapat lagi hadiah macam2 dr company worth of RM500…wooohhh…memang seronok sgt…i cant never imagine if qualify Paris & London dapat ape la pulak lagi…

So our next trip will be PARIS & LONDON..

Who want to be in our flight to Paris & London????

012-222 9453

salha2910@gmail.com

xoxo

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.