fbpx

hari-raya

Tinggal 2 bulan je lagi nk raye…

Best tak kalau ade extra RM5k atau RM10k ke…

Baru raya kite tahun ni lebih meriah kan…takkanla kite buat wedding je nk meriah…i tengok kalau orang buat wedding sana sini tu…rm50k-rm100k punye budget pun tak kisah…cube raye pun kite buat camtu…kan best…

Shopping tu memang wajib…tapi selain shopping, kite leh kasi duit raya kt mak ayah, sanak saudara, tunaikan zakat and sedekah..and macam2 lagi..

Kalau dulu kasi mak ayah RM500 duit raya..cube tahun ni kasi RM1000-2000 ke pulak..Mak ayah mesti happy tak terkate…

Kalau dulu kite beli baju harge rm200-300, mesti kite teringinkan tahun ni nk pakai baju designer pulak…manetaknye…kalau lalu kt KlCC area2 Aseana, Emillio Pucci…rase jantung berdebar jugakkan…

Kalau dulu kite budget untuk beli baju anak2 RM500…cube tahun ni kite tambahkan budget kite tu jadi rm2000 ke…belila Burberry, Polo Ralph Laurent ke…cantik2 and smart2 anak kite…kite pun happy tgk…

Sebenarnye, kite bukannye tak boleh nk rase semua ni…BOLEH sangaaaaaatttt…..

RM 5000 and RM 10,000 tu bukanla satu bende yang mustahil…

Macam tahun ni…Salha target RM30k a.k.a RM30,000….

Hilang akal ke ape kan??

Tapi semua bende ni tak mustahil…

Dengan biz ni Salha rase semua boleh jadi kenyataan….

Nak tau email or call je…Salha akan tunjukkan jalannya…

My email salha2910@gmail.com or call me 012-222 9453..

Join the discussion 4 Comments

  • Amirah says:

    Salha… i agree sangat2.. masa ni lah kita nak buat duit banyak cket on top of our current income… lebih $$ kita bawa balik for raya yang paling happy mesti mak ayah kita… boleh la tahun ni beraya sakan ngan langsir baru, sarung kusyen, carpet even alas kaki pun boleh tukar baru… bayangkan kita tukar skali set pinggan mangkuk mak kita pada brand mahal yg jadi idaman dia selama ni… jom semua… mari join kami… kami boleh, anda pun boleh…

  • Nong says:

    I nak raya setiap bulan.. 🙂

    Let us show you the moneyyyyyy!!!!!!!

  • Rahidah says:

    Syukur Alhamdullillah, boleh lah auntie dan hasif dapat habuan raya tahun ni….
    Can’t wait to see you and family raya kat S’pore. Pasti meriah ada Amin and Irfan……shopping sakanlah kita kat Geylang!!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.