fbpx

Hermes Birkins Are The Best Investment

By 10 March, 2016May 25th, 2016My story

birkin

‘“Investment” is a word that gets thrown around a lot when it comes to luxury fashion, but when it comes to actual, annual increases in value, Hermès Birkin are the gold standard. According to a data evaluation recently done by resale platform Baghunter, that might be even truer than bag lovers previously thought. Baghunter looked at investment returns over the past 35 years on S&P 500 stocks, gold and Hermès Birkins and found that Birkins were the safest bet, with an average annual return of over 14%. Stocks and gold, by comparison, both failed to match that mark, with an average annual return of 11.66% and 1.9% in that period, respectively.’ – PurseBlog

 

birkin pink

 

Ahhh!!! What a good info.. Its time for me to own a Birkin.. I’m not a handbag person but when it comes to Hermes Birkin, i’m so crazy thinking about it. Macam orang jatuh cinta. The color, the shape and design, the exclusivity, i love everything about it! Plus, bila dapat tau, the value can give us a good return on investment, lagi rasa tak sabar nak beli!

 

Hermes-Birkin-Etoupe

 

Maybe Salha dulu, cuma berangan je la nak pakai Birkin ni. Asyik google tengok gambar Victoria Beckham and Kim Kardashian je la pakai bag ni. I merangkap fulltime housewife ni, memang takde harapan la kan. Sebab bila tau harganya pun dah cecah RM50K-RM70k, maybe orang yang super rich jela yang pakai.. Tak pun, Datin Paduka or Permaisuri Agong jela yang berani beli. Tapi berkat jumpa bisnes Premium Beautiful ni..rupanya tak payah jadi Permaisuri Agong pun boleh beli. Alhamdulilah!!!

Yup, Birkin gonna be my handbag raya tahun ni.. I nak B35 in Rubis Red or Rose Tyrien. Im gonna rock my Birkin di pagi raya, even taktau lagi nak beraya rumah sapela sampai nak bawak Birkin ni..haha.. Ahhh!! I don’t care!!

gettyimages-85889050-cf7b9f81a6e3afc75fa8636cbb52887afe40e7bc-s900-c85

 

Untuk housewife- housewife di luar sana.. teruskan berangan nak pakai Birkin ni. Sape tau impian u all tercapai jugak pakai Birkin macam Salha..ye tak? Dare to dream and work hard for it! Even u all housewife, but sambil-sambil la buat bisnes. Kalau buat bisnes dengan income RM 40K – RM 70K sebulan, sure boleh pakainye lah!! Bayangkan, title tetap “Fulltime Housewife” tapi kite tambah satu lagi title, Fulltime Housewife aka “Businesswoman” and boleh pakai Birkin lagi.. barulah class!! Fuh!

Ok, nanti tunggu update Salha about my first Hermes Birkin ni yeh..! See ya in the next post!!! Hugs!

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.